ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 23-3-2011 .

Οι εξουσιαστές της χώρας μας έχουν κριθεί και έχουν βρεθεί πολλές φορές ένοχοι εσχάτης προδοσίας και επικίνδυνοι για την ακεραιότητα του Ελληνικού Έθνους. Έχουν μάλιστα αποφύγει την απόδοση δικαιοσύνης διότι πραξικοπηματικά και ανενδοίαστα έχουν αναγορεύσει εαυτούς σε δικαστές της πολιτικής μας ζωής. Έχουν οικειοποιηθεί παράτυπα όλες τις εξουσίες του τόπου, εκτελεστική, νομοθετική, δικαστική, επιδεικνύοντας μείζονα ανθελληνική διάθεση.

Το κατοχικό καθεστώς που μας διοικεί μεταφράζει όλες του τις λειτουργίες μέσα από το καπιταλιστικό θέσφατο του χρήματος και της υλιστικής ευδαιμονίας. Τα πάντα ελέγχονται και προσφέρονται στο βωμό του νεοταξικού χρήματος που επιβραβεύει τους πρόθυμους και αρπάζει ελευθερίες και περιουσίες. Η ανάδειξη των εκλεκτών της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας στους κυβερνητικούς θώκους στηρίζεται σε πακτωλούς ξοδεμένου θησαυρού που καταλήγει στα θησαυροφυλάκια πρώην ρακένδυτων.

Το πνευματικό υπόβαθρο της Ελλάδος έχει παραδοθεί στα χέρια υπονομευτών της ελληνικής ιστορίας την στιγμή που η εθνική μας κυριαρχία μετριέται κυριολεκτικά με σημαδεμένα χρεόγραφα και όχι σαν πρώτα, στα ηρωικά και αληθώς ελληνικά χρόνια, με το Αίμα και το πύρωμα της ελληνικής καρδιάς.

Οι ντόπιοι διεκπεραιωτές των νεοταξικών θελημάτων έχουν εξοβελίσει και τώρα ποινικοποιούν την επιθυμία των Ελλήνων να λάβουν στα χέρια τους τις εξουσίες της Πατρίδος με την οριστική απομάκρυνση των ξένων επιρροών. Μας λέγουν ότι η Πατρίδα μας είναι μικρή και φτωχή και δεν μπορεί να τα βάλει με τους οικονομικούς μας εταίρους και αντιπάλους. Αν σηκώσουμε κεφάλι, μας λένε τα παπαγαλάκια και κάποιοι τάχα κυβερνητικοί αντιφρονούντες, τότε θα μας αφήσουν χωρίς πιστώσεις και θα πεινάσουμε. Και η κυβέρνηση μας λέει να συμφωνήσουμε σε θυσίες που φτάνουν να χτυπήσουν το εθνικό μας συναίσθημα και την ουσιαστική ανεξαρτησία και αυθυπαρξία μας ως Έλληνες και άνθρωποι.

Είναι η φυλή των εφήμερων ανθρώπων και ταγών που θέλουν να κουβαλήσουμε στην πλάτη μας την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την παγκόσμια διακυβέρνησή της βάζοντας στην θέση του Έθνους το Χρήμα. Ένας στυγνός, πάντοτε αντιλαϊκός και αντεθνικός καπιταλισμός που συναντιέται και συμμαχεί με τον υποτιθέμενο ιδεολογικό του εχθρό, τον μαρξισμό – σοσιαλισμό στον δρόμο για την περιθωριοποίηση του Έθνους –Κράτους, στηρίζοντας οι μεν το υπερεθνικό αφεντικό, οι δε τα νεοταξικά εργαλεία σαν τους λαθρομετανάστες. Με τα θησαυροφυλάκια των κομμάτων τους να γεμίζουν την ίδια ώρα με άφθονα νεοταξικά αργύρια. Ανεχόμενοι τον σιωνιστή Ντομινίκ Στρος Καν να μας λέει ότι βρισκόμαστε στα σκατά και κρεμόμαστε στα από αυτά του για να έχουμε χρήμα να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας. Αφού φυσικά δέχονται κάποιοι να συνομιλούν και να άρχονται από τα σκατά. Ανεχόμενοι ακόμα την Μέρκελ να λέει ότι θα στηρίξει την Ελλάδα αρκεί να ξεπουλήσει δημόσια περιουσία. Ανεχόμενοι τις φήμες περί ανακοινώσεως χρεοκοπίας όταν πλήθος κεφαλαίων οδεύουν στην αλλοδαπή.

Όμως το Ελληνικό Έθνος ούτε πουλιέται ούτε αγοράζεται. Διότι στην Γη Μαρτύρων και Ηρώων επάνω από την φθαρτή και εφήμερη ύλη βρίσκεται η Εθνική Ιδέα και οι Αξίες του Αιώνιου Ελληνισμού. Στην κοσμογεννήτρια που λέγεται Ελλάς η Πατρίδα είναι το μεγαλύτερο και τιμιότερο αγαθό πάντων των άλλων, ακόμα και από τα οικεία μας πρόσωπα. Η κοινωνική αλληλεγγύη φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού για τους πολίτες της Εθνικής Κοινότητας και το κριτήριο της αξιοσύνης είναι η επιβράβευση των Αρίστων στο Ήθος, την Εντιμότητα και τον Πατριωτισμό. Μια επιβράβευση που αντικατοπτρίζεται μέσα από την εξουσιαστική ανάδειξη μιας Φυσικής Αριστοκρατίας που δεν θαμπώνεται από το θολό και παράνομο χρήμα.

Η θρασεία επιβουλή που γυρεύει να μας πάρει γη και ύδωρ, το συστημικό χρήμα και οι απειλές του πατάσσονται από την αμείλικτη επιβολή της Φυσικής Δυνάμεως του Ελληνικού Λαού που είναι παράλληλα το ίδιο καλός δημιουργός έργων και πολεμιστής λαός. Διότι όταν ο πιστωτής του βασιλιά απαιτεί την εξόφληση άτιμου χρέους, ο βασιλιάς οφείλει να αποκόψει την κεφαλή του άτιμου με το αμείλικτο ελληνικό ξίφος.

Το Ελληνικό Έθνος λογαριάζει με γνώμονα το Προγονικό Αίμα και τις ζωτικές ανάγκες της Εθνικής Κοινότητος. Η Ελλάς δεν χρωστάει πουθενά αλλά της χρωστάνε. Κι αν ακόμη κάτι χρωστάμε, αυτό είναι η εξοβελισμός των ξενοκίνητων πολιτικάντηδων στην Νέας Τάξη Πραγμάτων και η καταστροφή του πολιτικού τους συστήματος.

Ο δικός μας Εθνικοκοινωνιστής Έλληνας, ρωμαλέος, ηρωικός και γεμάτος από αυταπάρνηση υπέρ Έθνους και Λαού, επιβάλλεται δια του Ελληνικού Ξίφους και της Καθαρτήριας Πυρός για την επέκταση κι όχι την συρρίκνωση της Πατρίδος. Χτίζει Νέους Ελληνικούς Πολιτισμούς και θυμάται πάντα όσους δώσανε την ζωή τους για τον λαό. Η Ελληνική Δύναμη συντρίβει το Νεοταξικό Χρήμα και η Ελληνική Τάξη Πραγμάτων θα κονιορτοποιήσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: