ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΘΗΝΑ 26-3-2011 .


Η σοσιαλιστική διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου ανήλθε στην εξουσία της χώρας μ’ ένα και μοναδικό σκοπό. Να εξαντλήσει τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας που διέθετε η Πατρίδα μας και έτσι αδυνατισμένη να την παραδώσει στους εχθρούς μας με πρώτο τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό. Να παραδώσει την Ελλάδα βορά στους νεοταξικούς σκύλους και τα περιφερειακά τσιράκια τους σε επίπεδο οικονομικό και τελικά εθνικό.

Δεν υπάρχει ξεχωριστό σχέδιο για την οικονομική εξόντωση και ξεχωριστό σχέδιο για την εθνική εξόντωση. Υπάρχει ένα σχέδιο για την συνολική εξόντωση της Ελλάδος. Και δεν υπάρχουν πολλοί εχθροί της Ελλάδος, αλλά ένας και μόνος. Η Παγκόσμια Εξουσιαστική Συμμορία. Και δεν είναι πολλά τα εσωτερικά σαράκια της Πατρίδος μας, αλλά ένα. Το Πολιτικό Σύστημα, αυτό τούτο το ντόπιο και πολύχρωμο Νεοταξικό Καθεστώς. Όποιοι εξακολουθούν να έχουν άλλη άποψη, δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο παρά είτε διανοητικά άρρωστοι είτε καλοκάγαθοι ευκολόπιστοι είτε βαλτοί και μέρος του Συστήματος που βλέπουν δήθεν ξαφνικά και προαναγγέλλουν την αναμενόμενη χρεοκοπία που έχουν ήδη κουβαλήσει στην χώρα μας τα πολιτικά αφεντικά τους.

Το ζητούμενο που με δολιότητα προετοιμάζει το Καθεστώς δεν είναι το εάν θα μπορέσουν να αποτρέψουν τη χρεοκοπία, αλλά το πότε και το πώς θα την αναγγείλουν και θα την εφαρμόσουν στην πράξη. Όχι, δεν πρόκειται για προσωπική μας εκτίμηση, αλλά για απόψεις και συμπεράσματα επιστημόνων που σχετίζονται με την οικονομική επιστήμη και έχουν σχολιαστεί ευρύτατα. Αλλά και ο ίδιος ο κοινός νους λέγει πολύ απλά ότι αν κόβεις παροχές και δεν φτιάχνεις δικό σου κομπόδεμα, αργά ή γρήγορα το δάνειο θα γίνει βρόγχος στο λαιμό σου. Δεν μασάμε φυσικά από τα τραπεζιτικά παπαγαλάκια του Συστήματος ούτε από τους θριάμβους του καθεστωτικού Τύπου για την επιμηκυμένη ψευτοσωτηρία μας.

Όσο δε αφορά την ιστορία του ελληνικού χρέους, αυτή δεν είναι ούτε τωρινή ούτε τυχαία εμφανίστηκε. Είναι απόλυτα σχετική με την σχεδιαζόμενη με παρόμοιο τρόπο τεχνητή κρίση και πτώση του Έθνους – Κράτους ως μέρος του σχεδίου της αγαπημένης του πρωθυπουργού Παπανδρέου Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Και ενώ ξεπουλιούνται εθνικές περιουσίες και ενεργειακοί πόροι, αρχίζει πλέον να αποκαλύπτεται μια άλλη μεγάλη αλήθεια που ισχύει ομοίως και για την Ελλάδα και για την Ευρωζώνη, ακόμα και για τις ΗΠΑ. Η αλήθεια αυτή είναι ότι δεν διαθέτουμε ούτε εθνικό νόμισμα μα ούτε και ανεξάρτητη εθνική οικονομία. Μαζί με το ενιαίο νόμισμα του ευρώ που δεν ελέγχουμε τις διεργασίες του έχουμε και μια ευνουχισμένη πρώην εθνική οικονομία με άγνωστες πηγές και φορείς.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η κυκλοφορία της νομισματικής μονάδος και η ρύθμιση των τραπεζικών συναλλαγών, οι πράξεις δηλαδή ανάμεσα στο Κράτος, τις Τράπεζες, τις επιχειρήσεις και τους πολίτες προδιαγράφονται και τελούνται υπό την επίβλεψη των Κεντρικών Τραπεζών των Κρατών. Οι Κεντρικές Τράπεζες των Κρατών όμως ελέγχονται από ένα Εθνικό Κέντρο Λήψεως Αποφάσεων ή όχι; Οι διορισμοί των διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών γίνονται με κριτήρια κομματικά, κριτήρια αντικειμενικά, μήπως με κάποια άλλα κριτήρια; Όλοι έχουμε άλλωστε παρατηρήσει ότι διοικητές Κεντρικών Τραπεζών που έχουν τοποθετηθεί επί του τάδε καθεστωτικού κόμματος παραμένουν και επί του δείνα συνεταιριζόμενου τάχα αντιπάλου κόμματος, πράγμα που αποτελεί απειροελάχιστη εξαίρεση στον κομματικό εξουσιαστικό χάρτη της Πατρίδος μας. Ζήτημα που ωστόσο ισχύει ακόμα και στις «ανεξάρτητες» ΗΠΑ που διαθέτουν άπειρους «εκλεκτούς» διοικητές Κεντρικών Τραπεζών.

Στις 4 Μαρτίου 2011 ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Σαχίνης φιλοξένησε στην εκπομπή του στο κανάλι Κρήτη TV τον οικονομολόγο και αναλυτή κ. Δημήτρη Καζάκη. Στην εκπομπή αυτή συζητήθηκαν η κρίση της αντιπροσώπευσης, ο ρόλος των Τραπεζών, το Μνημόνιο, η οικονομική κρίση της Ευρωζώνης που πλέον ενσωματώνεται σε πολιτική για όλα τα κράτη – μέλη της «Ε»Ε και οι δραματικές επιπτώσεις της κρίσης για τη χώρα μας που αν και ουσιαστικά χρεοκοπημένη πρόκειται τάχα να την σώσουν οι βρικόλακες που ευθύνονται για την παρακμή της, εντός και εκτός συνόρων.

Στην εκπομπή αυτή μάθαμε ότι το μεν Ελληνικό Έθνος έχει απολέσει οριστικά κάθε είδους έλεγχο στην πρωτογενή οικονομική και νομισματική επεξεργασία των τοπικών πραγμάτων, το δε κουμπί του κόκκινου συναγερμού δεν ανήκει καν στο «ελληνικό» κράτος. Μάθαμε δηλαδή ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι κρατική αλλά ιδιωτική ανώνυμη εταιρία που εξαιρουμένων των νομίμως ισχυόντων δεν ελέγχεται από το Κράτος, αλλά από κάποιους άγνωστους ιδιώτες. Αυτά μας είπε ο κ. Καζάκης. Επομένως χρήμα και οικονομία της Ελλάδος ελέγχονται από τους άγνωστους υπαλλήλους της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Παραθέτουμε σχετικά το βίντεο της εκπομπής που αφορά ένα τοπίο ιδανικό για τράπεζες και θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης με την παρατήρηση ότι για τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό η Ελλάδα είναι η Γη των Πατέρων μας και δεν αναγνωρίζουμε καμία τοκογλυφική υποθήκη http://www.antifono.gr:80/portal/2008-11-11-10-27-46/2691-o-οικονομολόγος-κ-Δημήτρης-Καζάκης-στις-Αντιθέσεις.html.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: