ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ

ΑΘΗΝΑ 5-3-2011 .

Βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία προ των εθνικών εκλογών. Όλα δείχνουν ότι δεν μένει πολύς χρόνος ακόμη μέχρι την προκήρυξη αυτών. Το δε τοπίο που ετοιμάζουν για την Πατρίδα μας οι εθνοπροδότες που ασκούν πολιτική διοίκηση για λογαριασμό των διεθνών νεοταξικών νταβατζήδων τους σκοπεύουν να είναι απείρως χειρότερο και από το σημερινό. Ακόμη και το κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει από τις σχεδιαζόμενες εκλογές να είναι διαφορετικό με τις μονοκομματικές εκλογές να ανήκουν οριστικά στο παρελθόν μέσα από την κυβερνητική συνύπαρξη και συνεργασία εθνοπροδοτών και εθνομηδενιστών. Ένας σοσιαλιστικός αχταρμάς με φιλελεύθερες και αριστερές μετοχές και συμμετοχές. Με τις δημοσκοπήσεις να δείχνουν με σαφήνεια αυτή την πολιτική διαδρομή.

Ο χρόνος των εκλογών φαίνεται να κυμαίνεται μεταξύ του Απριλίου και του Ιουνίου με την αναποφασιστικότητα των γραικύλων πολιτικάντηδων να οφείλεται στο δίλημμα αν θα γίνουν οι εκλογές με λίστα υπάκουων εντολοδόχων ή με την διεκδίκηση σταυρών και ψήφων. Μια διεκδίκηση που όσο αφορά το νεοταξικό καθεστώς φαντάζει πολύ δύσκολη εν μέσω γενικής λαϊκής αποδοκιμασίας, ενώ παράλληλα οι πάσης φύσεως και λαλιάς ανθέλληνες βιάζονται να γονατίσουν και να εκποιήσουν την Ελλάδα.

Η μεθόδευση του αντιρατσιστικού νόμου για τη φίμωση των Ελλήνων και η παράταση του μνημονίου με στόχο την πτώχευση της Πατρίδος θέλουν οι εχθροί μας να γίνει με ευρεία συστημική συναίνεση. Ας την κάνουν. Είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό για το ξενοκίνητο πολιτικό σύστημα, ενώ παράλληλα θα δοθεί το έναυσμα της τελικής φάσης της εθνικής αντίστασης του λαού μας ώστε μέσα από την εθνική αντεπίθεση του Ελληνικού Εθνικισμού να βρει απήχηση το γενικό αίτημα για την Ελλάδα που θα ανήκει μονάχα στους Έλληνες δίχως Διεθνείς Τοκογλύφους και Εφιάλτες.

Είναι χαρακτηριστικό δείγμα γραφής ότι οι δημοσκοπήσεις που εκπορεύονται από κυβερνητικά ΜΜΕ και δημοσκοπικές εταιρίες στηρίζουν λυσσωδώς την κυβέρνηση και τα αντιλαϊκά της μέτρα δίνοντάς της ένα εκλογικό προβάδισμα που προσπαθεί να μας πείσει ότι ο ελληνικός λαός έχει αποφασίσει να αυτοκτονήσει!

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με μια δημοσκόπηση της εταιρίας MARC για λογαριασμό της εφημερίδος «Έθνος της Κυριακής» που εμφανίζει το ΠΑΣΟΚ να προηγείται με ποσοστά από 4,6 έως 6,1% με αναγωγές, την ώρα που ο κύκλος των πρόθυμων συνεργατών αναβαθμίζεται με την πρόβλεψη της συμμετοχής 8 κομμάτων. Η αδιευκρίνιστη ψήφος έχει ξεπεράσει προ πολλού το 20%, ενώ εμφανίζεται ένα 3,8% των πολιτών να δηλώνει ότι θα ψηφίσει κάποιο άλλο κόμμα. Ο λαός μας όμως εκφράζει διαρκώς μια συγκεκριμένη επιθυμία. Επιθυμία για την άνοδο ενός Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος.

Σε μια δημοσκόπηση της MRB για την εφημερίδα Real News το ποσοστό του προβαδίσματος του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ μειώνεται στο 1,9%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος εξακοντίζεται στο 26,8% και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού σε ποσοστό 83% πιστεύει αυτό που είναι προφανές για τα σκάνδαλα, ότι δηλαδή όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Αυτό ωστόσο που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα μέσα από τις συγκεκριμένες δημοσκοπήσεις όπως και από άλλες παρόμοιες είναι το πλέον ελπιδοφόρο μήνυμα που έχει να κάνει με την ψυχολογία που διέπει τον ελληνικό λαό στον τρόπο αντιμετώπισης ηγετίσκων και προβλημάτων. Κι αυτή η ψυχολογία έχει τα χαρακτηριστικά της απογοήτευσης και της οργής. Είναι αυτό ακριβώς που πρέπει να διέπει την αντίδραση του λαού μας. Η απογοήτευση σηματοδοτεί την συνειδητοποίηση του κόσμου ότι οι λύσεις για την ακεραιότητα της κοινωνίας και του Έθνους δεν μπορούν να δοθούν από τους πολιτικάντηδες που βάλανε το πωλητήριο στην Ελλάδα. Αυτοί οι ίδιοι αποτελούν το σημαντικότερο τμήμα του προβλήματος. Και η οργή είναι η πιστοποίηση της έναρξης της λαϊκής δράσης για την ανατροπή των βαριδιών του Έθνους μας. Οργή που μετατρεπόμενη σε αποφασιστικότητα τελειωμένη θα οδηγήσει στην σύμπτυξη ενός Εθνικιστικού Λαϊκού Μετώπου με φορά νικηφόρα.

Οι δημοσκοπήσεις έχει αποδειχτεί ότι χρησιμοποιούνται ως μέσον χειραγωγήσεως της κοινής γνώμης για την διαμόρφωση απόψεως βολικής για το Σύστημα. Αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη του ρόλου που παίζει για το Νεοταξικό Καθεστώς η διαπλοκή και συνεργασία του ομογάλακτου οικονομικού, επικοινωνιακού και πολιτικού μηχανισμού. Μηχανισμοί που νέμονται με την προσθήκη των διαφόρων ΜΚΟ και των λαθρομεταναστών τα τελευταία χρόνια το κρατικό χρήμα αρπάζοντας το μόχθο της Εθνικής Εργατικής Τάξης και ανταλλάσσοντας γειτονιές, πλατείες, Εθνική Γη με χρέη και μετάλλαξη της Πατρίδος.

Μετά απορούν οι μεταπράτες ανθελληνικών θελημάτων πως φτάσαμε στην κρίση και την μεθοδευμένη πτώχευση ενώ παράλληλα αναρωτιούνται με θράσος γιατί οι Έλληνες αντιδρούν στο φίμωμα της εθνικής φωνής και το μπαστάρδεμα της Ελληνικής Φυλής.

Μα γιατί είναι Πατριώτες και αγαπούν το Ελληνικό Έθνος. Γι’ αυτό και αναζητούν τη μόνη λύση, τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: