ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΠΛΑΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΑΘΗΝΑ 11-3-2011 .

Το τελευταίο χρονικό διάστημα που εκτυλίσσεται ένα ύποπτο γαϊτανάκι λαϊκών εξεγέρσεων στον περιβάλλοντα χώρο της Πατρίδος μας έχουμε γίνει μάρτυρες διαφόρων παρεμβάσεων και δηλώσεων υποστήριξης από «ευαίσθητους» πολιτικούς παράγοντες του διεθνούς νεοταξικού πολιτικού τοπίου. Το γαϊτανάκι των λαϊκών εξεγέρσεων χαρακτηρίζεται ύποπτο όχι φυσικά γιατί θεωρούνται αθώες οι βαλλόμενες πολιτικές εξουσίες, αφού ούτως ή άλλως αυτές έχουν διατελέσει στο παρελθόν ευνοούμενες της Παγκόσμιας Εξουσιαστικής Συμμορίας και φέρουν όμοιες ευθύνες για το κατάντημα των χωρών τους και την επικράτηση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού με τον σημερινό διώκτη τους και όψιμο υποστηρικτή των λαών. Οι δε ευαίσθητες διεθνείς φιγούρες στηρίζουν τις ευαισθησίες τους στην επιδίωξη να αρπάξουν ενεργειακές πηγές και να προκαλέσουν το πληθυσμιακό ανακάτωμα των εθνών.

Στην Ελλάδα έχουμε νοιώσει για τα καλά τα σχεδιαζόμενα των υπερφίαλων υπερεθνικών εγκεφάλων αφού τυγχάνουμε παράλληλα γεωπολιτικός παράδεισος και γεωφυσικό παρατηρητήριο. Είμαστε το μοναδικό κράτος της Ευρώπης που το βυθίζουν στα χρέη όντας πλούσιο. Έχουμε όμως παράλληλα κι άλλες δυσάρεστες πρωτοτυπίες που συναντούν την ένοχη συνεργασία δοσίλογων πολιτικάντηδων. Μια τέτοια πρωτοτυπία είναι το διαρκές γέμισμα της χώρας με λαθρομετανάστες κυρίως ισλαμιστές όταν αποδεδειγμένα με επισημάνσεις διεθνών οργανισμών και ερευνητικών κέντρων ανάμεσά τους υφίστανται φανατικοί εξτρεμιστές που ελέγχονται από μυστικές υπηρεσίες και ΜΚΟ που διευκολύνουν την κατάρρευση του εθνικού μας κράτους ζητώντας ανύπαρκτα δικαιώματα, θρησκευτικά και πολιτικά, για τους επιβήτορες που μας φορτώνουν. Είναι οι ίδιοι παλιάνθρωποι που ζητούν είτε οικονομικά νοικοκυρέματα είτε εκδημοκρατισμούς κρατών.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο «συμμάζεμα» των εθνών με την μετατροπή του πολίτη – οπλίτη σε πολίτη – κοσμοπολίτη και του κράτους σε μια παγκοσμιοποιημένη φυλακή με ελεγχόμενη ελευθερία αντί υποθήκευσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας στους κρετίνους της Νέας Τάξης Πραγμάτων έχουν οι ΗΠΑ. Μια χώρα που είναι σήμερα η μεγαλύτερη δύναμη του καιρού μας και υποτίθεται μητρόπολη της ελευθερίας και των ίσων ευκαιριών. Παραμύθια της χαλιμάς φυσικά την στιγμή που και η δύναμη που διαθέτει στηρίζεται σε όχι και τόσο αμερικανικές πλάτες με τον ανταγωνισμό από χώρες σαν τη Ρωσία και την Κίνα να αυξάνεται. Οι μη αμερικανικές πλάτες φανερώνονται όταν προσπαθούν να συγκρατήσουν το πλαστό σήμερα αμερικανικό όνειρο την στιγμή που ο αμερικανικός λαός υποφέρει από περιορισμό της ελευθερίας του στην άποψη, την πληροφόρηση, την διάθεση της ίδιας του της προσωπικότητας. Κι όλα αυτά εξαιτίας απάνθρωπων νομοθεσιών, δυσβάσταχτων φόρων και μαύρων εργασιακών συνθηκών.

Αυτή ακριβώς είναι η εικόνα που μας δίνεται από την πόλη Μάντισον, την πρωτεύουσα της Πολιτείας του Γουισκόνσιν. Έχετε ακούσει ή έχετε δει ποτέ τίποτα από τα Μαζικά Μέσα Επικοινωνίας ή ορθότερα Ευνουχισμού της κοινής γνώμης των «ελευθέρων» λαών; Μέσα που κατά διαβολική σύμπτωση στις περισσότερες περιπτώσεις ανά την υφήλιο ανήκουν σε βαστάζους και εκφραστές του σιωνιστικού νεοταξισμού. Μα αν γνώριζαν οι λαοί την πραγματικότητα θα έδιωχναν σε μια νύχτα τους «ελευθερωτές» και προστάτες των νταβατζήδων που νέμονται παγκόσμια και τοπική αντιστοίχως εξουσία. Αλλά και στις ίδιες τις ΗΠΑ που έχει στήσει κονάκι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση εάν γνώριζαν οι πολίτες σε τι ατραπούς οδηγείται η χώρα τους και τις παγίδες που περιμένουν και τους ίδιους προκειμένου να καταστούν πρόθυμοι δούλοι, αν γνώριζαν τι συμβαίνει ακόμη και από Πολιτεία σε Πολιτεία, με νόμους σαν τις γνωστές Κάρτες του Πολίτη, τον έλεγχο και τη νόθευση της διατροφής μέχρι την επισφάλεια στην ανθρώπινη ζωή και την εργασία, τότε θα ζητούσαν αυτοστιγμεί την καταστροφή του νεοταξικού τέρατος.

Οι ΗΠΑ, το «ελεύθερο» ενεργούμενο της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας χρειάζεται απελευθέρωση από τα δεσμά που κουβαλάει και έχουμε καλώς γνωρίσει. Αυτό αποδείχτηκε στην πόλη Μάντισον όταν εστάλησαν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να εκκενώσουν το τοπικό κυβερνείο από πολίτες που το κατέλαβαν διαμαρτυρόμενοι. Όμως οι τοπικοί αστυνομικοί προέβησαν σε μια απρόσμενη ενέργεια αποδεικνύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και τον πατριωτισμό που πρέπει να εκπέμπει το συγκεκριμένο λειτούργημα. Εξέφρασαν την υποστήριξή τους στους διαμαρτυρόμενους πολίτες και ενώθηκαν μαζί τους με τούτα τα λόγια: «Μας έδωσαν την εντολή να έρθουμε να σας πετάξουμε έξω, αλλά εμείς είμαστε μαζί σας και θα μείνουμε μαζί σας μέχρι να νικήσουμε και να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία και την Ελευθερία στην Πολιτεία μας». Έλαβε χώρα δηλαδή μέσα στις ΗΠΑ μια συντονισμένη διαμαρτυρία ενάντια στις δυνάμεις της Παγκοσμιοποίησης που έχουν οδηγήσει τον απλό πολίτη της «δυνατής» και «ελεύθερης» αυτής χώρας στην εξαθλίωση. Το βίντεο αυτό http://www.youtube.com/watch?v=HVE_rLjxnfU&feature=player_embedded από το Μάντισον δίνει την ακριβή εικόνα του πράγματος που αναμένεται να επεκταθεί και σ’ άλλες αμερικανικές πολιτείες.

Ευχόμαστε οι Αμερικανοί Πατριώτες να λευτερώσουν τη χώρα τους. Και εμείς θα ανατρέψουμε τα εδώ νεοταξικά πολιτικά τσιράκια τους στο δρόμο για μια αληθινά Μεγάλη, Ελεύθερη και Ηγέτιδα Εθνικιστική Ελλάδα.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: