ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 17-3-2011 .

Τα τρωκτικά του νεοταξικού καθεστώτος έχουν υποτιμήσει σε μέγιστο βαθμό τον ελληνικό λαό. Οι πολιτικοί εξουσιαστές νομίζουν ότι τα πατριωτικά ανακλαστικά του λαού μας έχουν εξασθενήσει έτσι ώστε να μην δύναται να συλλάβει την δήθεν ανεξάρτητη λειτουργία των παπαγάλων του Συστήματος. Ένα Σύστημα που κοπιάζει τάχα ασμένως για το καλό μας. Με την υποθήκευση του μέλλοντος Πατρίδος και λαού, αλλά και με την τακτική του δούρειου ίππου μιας πνευματικής γενοκτονίας να συναγωνίζεται ευθέως την αντίστοιχη εθνοφυλετική.

Βλέπουμε την αισιοδοξία του ζογκλέρ των οικονομικών Παπακωνσταντίνου, τον αγωνιούντα μην τον πάρουμε χαμπάρι Λοβέρδο, τον ταξιδευτή της Νέας Τάξης Πραγμάτων Παπανδρέου, την τηλεοπτική εγκυκλοπαίδεια του ανθελληνισμού Σκάϊ, την μνημονιακή εκπαίδευση της υπουργού υπνοπαιδείας και λοιπών λεσχών Διαμαντοπούλου που συρρικνώνει σχολεία και παραθέτουμε τις δικές μας απαντήσεις απόλυτης και ανυποχώρητης ελληνικότητας. Και η δική μας πολιτική συμπεριφορά έχει τα χαρακτηριστικά και τις επιλογές ενός Επαναστατικού Ριζοσπαστικού Εθνικισμού. Με κυριότερο χαρακτηριστικό την αμεσότητα της αποβολής κάθε ξένης, μεθοδευμένης και επίπλαστης κακοπλασίας που επιχειρείται να φωλιάσει στα σωθικά του Ελληνικού Έθνους.

Ο δικός μας Εθνικισμός είναι επαναστατικός διότι εκφράζει με αμεσότητα τη θέληση του ελληνικού λαού και τα δίκαια του Έθνους μας δίχως να πάρει την σύμφωνη γνώμη των γενοκτόνων. Το Ελληνικό Αίμα για τον Ελληνικό Εθνικισμό δεν είναι μονάχα αναλλοίωτη βιολογική πραγματικότητα αλλά και ένας διαρκής αγώνας καθήκοντος και χρέους έναντι των ιερών παρακαταθηκών που μας κατέλειπαν οι πρόγονοί μας συμπυκνωμένες μέσα στην Ιστορία του Γένους. Μια Ιστορία που έχει γραφτεί κυριολεκτικά με φωτιά και ατσάλι και στόχο διττό και αδιαπραγμάτευτο. Στόχος που αντιστοιχεί στην αυθυπαρξία της Φυλής μας και την Λευτεριά. Αγώνας δηλαδή για Ελλάδα Μεγάλη, Καθαρή και Λεύτερη.

Η ίδια αυτή επαναστατικότητα διατηρείται με ένα ανοικτό εθνικό προσκλητήριο μέσα από την άσβεστη φλόγα της Εθνικής Συλλογικής Μνήμης που αποτελεί η Ελληνική Ιστορία. Γιατί ο συνεχόμενος αυτός εθνικός αγώνας στις μέρες είναι πλέον αγώνας για τα παιδιά μας, για να μην γίνουν ραγιάδες όπως επιδιώκουν οι τουρκολάγνοι νεοταξίτες κοτζαμπάσηδες του καιρού μας.

Ο δικός μας Εθνικισμός είναι επίσης ριζοσπαστικός. Αληθινός Εθνικοκοινωνισμός. Που πάει να πει ότι όσο συντηρητικοί είμαστε στην υπόθεση του Έθνους, άλλο τόσο ριζοσπάστες, δηλαδή ανατρεπτικοί, είμαστε στην υπόθεση ενός κράτους που δανείζεται λαλιά για να κλέψει μια ξένη θέση στη ζωή του Ελληνισμού προκειμένου να τον βιάσει και να τον εγκαταλείψει στην καλύτερη περίπτωση ημιθανή. Όταν Εφιάλτες και Πηλιογούσηδες σου ροκανίζουν το Αίμα της καρδιάς σου και σου βρίζουν την Γενιά χάρη στην οποία υπάρχεις κι εσύ πιότερο μα και η ανθρωπότητα που χρωστά στην Ελλάδα γλώσσα και πολιτισμό, όταν δηλαδή σου ροκανίζουν τις ρίζες σου, τότε εσύ κάνεις το απολύτως λογικό, αναγκαίο και επιβεβλημένο που κάνουν ο Ελληνικός Εθνικισμός και η πλειονότητα των Ελλήνων Πατριωτών. Τους ροκανίζουμε τις ρίζες του πολιτικού τους συστήματος και πετάμε το κρατικό τους καρκίνωμα στον κουβά με τα άχρηστα της ανθρώπινης ιστορίας.

Και όταν μιλάμε για το πολιτικό σύστημα, εννοούμε όλες του τις εκφάνσεις. Την πολιτική που δίνει ανθελληνικές εντολές και ανοχές, την επικοινωνιακή που προπαγανδίζει τις εχθρικές θέσεις, την οικονομική που πουλάει Ελλάδα και χρηματοδοτεί ανθελληνικές προπαγάνδες. Και αν νομίζουν κάποιοι ότι οι Έλληνες αποδέχονται λοιδοριστικές ταμπέλες, αφοριστικές αναφορές και υποτιμητικές συμπεριφορές προκειμένου είτε να ξεχάσουν ποιοι είναι και να μετατραπούν σε καταναλωτική αγέλη που κοπρίζει στον βρώμικο στάβλο της αντεθνικής και κοσμοπολίτισσας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης είτε να φοβηθούν να δηλώσουν τι τους εκφράζει, πλανώνται πλάνη οικτρά.

Οι Έλληνες είναι Πατριώτες γιατί λατρεύουν την Πατρίδα τους προασπίζοντάς την με τείχη τα ίδια τα κορμιά τους. Οι Έλληνες είναι και Εθνικιστές γιατί έχουν επιλέξει Έθνος και Φυλή οριστικά και αμετάκλητα, μα και είναι επιπλέον πολύ υπερήφανοι για τους Πατέρες τους. Τόσο που όποιος τους αγγίζει, του ξεραίνονται τα χέρια. Τόσο που η Φωτιά και το Τσεκούρι του Θοδωρή Κολοκοτρώνη μα και το ηδονικό… αφαλοκόπημα του Γεωργίου Καραϊσκάκη μας βρίσκει καλούς μαθητές και συνοδοιπόρους. Αυτό είναι το ηθικό δίδαγμα της τελευταίας διαμαρτυρίας των Εθνικιστών και Πατριωτών έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάϊ http://www.youtube.com/watch?v=3D-coPbJuFA&feature=player_embedded. Με αντικειμενικό σκοπό ένα και σαφή. Αποτυχημένοι και ραγιάδες κάντε πίσω. Έφτασε η ώρα του Ελληνικού λαού και του Επαναστατικού Ριζοσπαστικού Εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: