ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΑΘΗΝΑ 21-3-2011 .

Το καθεστώς των νεοταξικών τοποτηρητών που διαχειρίζεται τα πολιτικά πράγματα της χώρας έχει δημιουργήσει ένα ασφυκτικό πλαίσιο περιθωριοποιήσεως και συνθλίψεως του ελληνικού λαού που μένει ακάλυπτος από το κράτος του μνημονίου εθνικά και οικονομικά. Ο δούρειος ίππος που βρίσκεται εντός των τειχών πράττει έργα ολέθρου εναρμονισμένος με τους ξένους σχεδιασμούς του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Οι δε σοσιαλιστές εξουσιαστές και οι συνοδοιπόροι τους δεν διστάζουν να εμπλέξουν την Πατρίδα μας στα βρώμικα πολεμικά παιχνίδια της νέας σιωνιστικής τάξης πραγμάτων στην Λιβύη, δίνοντας προθέσεις, στρατιωτικές βάσεις, στρατιωτικό προσωπικό.

Στο ζήτημα της εκβιαστικής οικονομικής κρίσεως ακούσαμε τον πρωθυπουργό να αναφέρεται μετά την ενημέρωση του καθεστωτικά εξαρτώμενου προέδρου της δημοκρατίας στις δύσκολα τάχα διαπραγματεύσεις μιας προσυμφωνημένης επιμήκυνσης της δανειακής αγχόνης και να λέει πως «έχουμε έναν σημαντικό πλούτο που μπορούμε να αξιοποιήσουμε για να βγάλουμε την Ελλάδα από τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται». Με την διαβόητη «αξιοποίηση» του ξεπουλήματος της Ελλάδος!

Στο μεταξύ μια καναδική ιστοσελίδα βγάζει στο σφυρί δώδεκα νησιά μας σε Αιγαίο και Ιόνιο πάντα υπό το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης. Ενώ ο οικονομολόγος και αναλυτής κ. Δ. Καζάκης στην εκπομπή Αντιθέσεις του δημοσιογράφου κ. Σαχίνη στο Κρήτη TV αποκαλύπτει ότι η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι κρατική αλλά ιδιωτική, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι άγνωστοι ιδιώτες ελέγχουν χρήμα και οικονομία στην Ελλάδα.

Μας λέει ακόμη η κυβέρνηση για τα περίφημα 6 δις τόκους που «γλίτωσε» αλλά δεν μας λέει ότι η μοναδική πραγματική διαφοροποίηση της αρχικής εθνοκτόνας δανειακής σύμβασης μαζί με την χρονική παράταση είναι 15,18 δις ευρώ παραπάνω τόκοι από τους αρχικούς! Δεν μας λέει η κυβέρνηση ότι η επιμήκυνση έρχεται πακέτο με την δέσμευση για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και νέες απολύσεις Ελλήνων. Δεν μας λέει η κυβέρνηση ότι παρόλα αυτά η νοσηλεία των δήθεν απεργών πείνας λαθρομεταναστών της Υπατίας που στήριξε ο δήθεν ταξικός Αριστερός εχθρός της στοίχησε στον απειλούμενο από φτώχια και δημογραφική αλλοίωση ελληνικό λαό 100000 ευρώ συν 150 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για το σύνολο των λαθρομεταναστών.

Δεν μας λένε ακόμη ότι την ώρα που διεθνείς ερευνητικοί οργανισμοί επαληθεύουν επισήμως τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στα νότια της Κρήτης, στο Ιόνιο, το Αιγαίο και στα σημεία πέριξ του Καστελόριζου που αρνείται μειοδοτικά να ανακηρύξει ΑΟΖ η κυβέρνηση, ετοιμάζεται η λαίλαπα ενός νέου πακέτου φορολογικών και εισπρακτικών μέτρων ύψους 1,7 δις ευρώ. Και ακόμη προσπαθούν να περάσουν ανώδυνα την επαίσχυντη πράξη μείωσης και συγχώνευσης των σχολείων μας πλήττοντας κυρίως τα ελληνόπουλα της επαρχίας. Παράλληλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποκρύπτουν την αύξηση των ακάλυπτων επιταγών κατά 365% από πέρσι και των απλήρωτων συναλλαγματικών κατά 208%, ενώ η κυβέρνηση προχωρά στην φυλάκιση και την καθολική δήμευση των περιουσιών όσων Ελλήνων χρωστάνε στο δημόσιο όταν τα καθεστωτικά λαμόγια εξακολουθούν να θησαυρίζουν.

Στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης μέσα από μια αμφιλεγόμενη έκθεση της Ελληνικής Αστυνομίας σε σχέση με τους αριθμούς των λαθρομεταναστών, προκύπτουν κάποια ωστόσο ανησυχητικά στοιχεία. Αναφέρεται ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ ο πληθυσμός της Ελλάδος το 2015 θα είναι περίπου 14 εκατομμύρια, εκ των οποίων το 20% θα είναι αλλοδαποί. Σε ότι αφορά την πιθανότητα ενσωμάτωσης των μεταναστών 2ης και 3ης γενιάς σε άλλες χώρες, η έκθεση αυτή λέει ότι παρατηρείται αναμφισβήτητα μεγαλύτερη εμπλοκή στην παραβατικότητα, την αντικοινωνική συμπεριφορά και την εγκληματικότητα σε σχέση με την 1η γενιά. Τώρα αν στο τέλος του 2010 οι μετανάστες ήταν 1400622 με 477363 παράνομους, εδώ φαίνεται ότι ο αριθμός απέχει κατά πολλές εκατοντάδες χιλιάδες από την πραγματικότητα!

Η κατάσταση είναι τόσο εκτραχυμένη και οι καθεστωτικές προθέσεις τόσο ανθελληνικές που οι εξουσιαστές σκαρφίστηκαν τον αντιρατσιστικό νόμο για να αποτρέψουν την άνοδο του Ελληνικού Εθνικισμού και να ποινικοποιήσουν την γνώμη και την αντίδραση των Ελλήνων. Το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο που έφτασε μέχρι και ο κεντροαριστερός δήμαρχος Αθηναίων Καμίνης να μιλήσει με αρκετό καιροσκοπισμό και με αοριστίες για την ανάγκη επαναπατρισμού των λαθρομεταναστών. Στην δε Θεσσαλονίκη κατά την διενέργεια προγραμματισμένου ελέγχου από μικτό κλιμάκιο Δημοτικής Αστυνομίας και Ελληνικής Αστυνομίας είχαμε πρόσφατα την επίθεση 15 Σενεγαλέζων λαθρομεταναστών και λαθροπωλητών στους αστυνομικούς με τον τραυματισμό δύο εξ αυτών.

Και ενώ η ελληνική κυβέρνηση έχει μπει σε μειοδοτικές συζητήσεις με την Τουρκία για την λύση των προβλημάτων, την συρρίκνωση δηλαδή εθνικού χώρου, αποκτάμε πρόσθετα προβλήματα με την αποδοχή παροχής υπηρεσιών της «ελληνικής» κυβέρνησης στους «συμμάχους» της νεοταξικής Δύσης προκειμένου να βάλουν χέρι στα μεσανατολικά πετρέλαια. Ενώ στην Τουρκία ο πρόεδρος Γκιουλ είχε μυστική συνάντηση άνευ δημοσιογράφων με τον Αρχηγό του πακιστανικού ΓΕΕΘΑ, δύο χώρες που μας έχουν φέρει το μεγαλύτερο φορτίο λαθροεισβολής.

Ήρθε η ώρα να προσφέρει το νεοταξικό καθεστώς την τελευταία ενταύθα υπηρεσία του με τον τελειωτικό εξοστρακισμό του. Ήρθε η ώρα να πνεύσει στην Ελλάδα αληθινός αέρας ελευθερίας και εθνικής ανεξαρτησίας. Να ολοκληρωθεί η παράδοση της εξουσίας στους Έλληνες και τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό για μια Ελλάδα εθνικά αδέσμευτη και φυλετικά ελληνική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: