ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ


ΑΘΗΝΑ 18-10-2011.

Η κατάσταση στην πατρίδα μας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι δυνάμεις της προδοσίας και της αφαίμαξης έθνους και λαού δείχνουν ξεκάθαρα τις προθέσεις τους. Έχουν βάλει εμπρός το τελικό σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού λαού. Η ξενοκρατία ποτέ ξανά δεν είχε τόσο έντονη παρουσία στο προτεκτοράτο που καμώνεται το κράτος.

Ποτέ ξανά η πείνα δεν είχε γίνει τόσο φανερός στόχος των κρατούντων ενάντια στον ελληνικό λαό. Ποτέ ξανά ένα κράτος δεν απειλείτο με κατάληψη με το αντιστάθμισμα της ανθρώπινης ζωής και της εθνικής γης. Με το προκλητικό δίλημμα της μιας επιλογής και την απώλεια της άλλης. Η λιποθυμία ελληνόπουλων από πείνα, η αυτοκτονία των γονιών από χρέη, η έλευση της «ευρωπαϊκής» δύναμης καταστολής εξεγέρσεων είναι μαύρα στίγματα στην εθνική μας υπερηφάνεια.

Δεν χρειαζόμαστε άλλα πειστήρια του μίσους που καλλιεργείται έναντι του Ελληνικού Έθνους. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να προβούμε σε άλλα συμπεράσματα και να περιμένουμε άλλα χτυπήματα. Και φυσικά δεν ψάχνουμε να ανακαλύψουμε τον εχθρό. Ο εχθρός είναι ανάμεσά μας. Φοράει κοστούμι και γραβάτα, είναι άθλιος μαθητής του διεθνιστικού νεοταξισμού, μιλάει ακόμη πιο άθλια ελληνικά διαστρέφοντας πλήρως ρόλους και νοήματα και αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τον Ελληνισμό μας. Οι νέοι κοτζαμπάσηδες είναι προέκταση των κινδύνων Δύσης και Τουρκίας. Αποτελούν σώμα ενιαίο και αδιαίρετο.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει πλέον να δημιουργήσει μια νέα και πλατιά τούτη τη φορά Φιλική Εταιρία. Να δώσει έναν σύγχρονο Όρκο Τιμής. Είναι ξεκάθαρο πως ο πατριωτισμός και η εθνοφυλετική μας ύπαρξη, η ίδια η λαϊκή μας υπόσταση δηλαδή, βρίσκονται υπό διωγμόν. Έχουν βγει στην παρανομία από Αρχές παράνομες και καταχρηστικές. Πρέπει να αντιληφθούμε πως βρισκόμαστε μόνοι εναντίον όλων. Δεν υπάρχουν ούτε κομματικά ούτε ιδεολογικά ούτε διακρατικά στεγανά και πλάτες. Τώρα θα απαντήσουμε με τα δικά μας όπλα. Όσοι υποστηρίζουν τα δίκαια και τα συμφέροντα Πατρίδος και λαού, όσοι έχουν ελληνική την καρδιά, την ψυχή και το αίμα, αυτοί αποτελούν τη μαγιά της νέας εθνικής αντίστασης. Αυτοί είναι μαζί μας. Όλοι οι άλλοι είναι απέναντι.

Η Ελλάς λοιπόν είναι σκλαβωμένη και ζητάει την λευτεριά της. Δεν ψάχνει ουδέτερες επιλογές και προσωρινές λύσεις. Το ιδεολογικό υπόβαθρο της Φιλικής Εταιρίας είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Με κορυφαίο σημείο του τον Όρκο των Επαναστατημένων Ελλήνων της εποχής εκείνης. Ειδικότερα το σημείο εκείνο που οι Έλληνες ορκίζονται να θρέφουν σταθερό μίσος ενάντια στους πολεμίους τους που γυρεύουν τον παντελή όλεθρό τους. Αντί του χαμού τους οι Πατέρες μας προτίμησαν να σκορπίσουν στους εχθρούς του Ελληνικού Γένους, στους Τούρκους, το δικό τους παντελή όλεθρο.

Σε αντίθεση με την εθνική ορθότητα των Ελλήνων του Εικοσιένα, σήμερα υπό το επαχθές βάρος των ελληνόφωνων βάρβαρων έχει επιλεχθεί η ψευδεπίγραφα λεγόμενη πολιτική «ορθότητα». Και έτσι ως ζητούμενο έχει επιβληθεί η λυκοφιλία και η διαβόητη λογική του σφάξε με αγά μου να αγιάσω. Δεν είναι η πρώτη φορά. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο και τον Κεμάλ Ατατούρκ έως τις ημέρες μας το κράτος, εξαιρουμένων των λαμπρών εθνικιστικών διακυβερνήσεων, κομματιάζει τα παιδιά του και παράλληλα φτιάχνει αρεστές πολιτικές και συντεχνιακές ελίτ που φτωχαίνουν το μέλλον του έθνους.

Τέλος τα ψέματα. Έλληνες εναντίον ανθελλήνων. Αυτό είναι το κεντρικό μας σύνθημα. Οι Έλληνες δεν είναι παιδιά μιας φτωχής και μικρής Πατρίδος. Η οικουμένη όλη μπορεί να χρεοκοπήσει και να ξεπουληθεί σαν θέλει. Αυτή, το νόμισμα, η οικονομία και ο ψευτοθεός τους. Το πολιτικό σύστημα που μας ταλαιπωρεί καλώς χρεοκόπησε. Και μια κλοτσιά που μας πέφτει για να πέσει, του την ρίχνουμε ευχαρίστως.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες είμαστε η νέα Φιλική Εταιρία που ανταποκρίνεται με μέγιστη ευθύνη στο έργο που μας αναλογεί. Ενώνουμε τον λαό μας, στηρίζουμε ενεργά τον αγώνα του και μεταφέρουμε την Πίστη που χρειάζεται για την Νίκη. Η συντριβή του καθεστώτος είναι η πρώτη νίκη. Η κοινωνική συνοχή και ο εθνικός έλεγχος του κράτους μας η επόμενη. Και ο διωγμός εκτός συνόρων νεοταξιτών και βαστάζων του νεοταξισμού από μια ισχυρή Εθνικοκοινωνική Ελλάδα είναι η απόλυτη Νίκη των Ελλήνων.

Δεν ακούγεται ίσως πολύ «δημοκρατικό». Είναι όμως σίγουρα πολύ ελληνικό. Δεν θέλουμε άλλωστε μια Ελλάδα κομματιασμένη ή «συμμαχικό» ουραγό, αλλά μια Ελλάδα Μεγάλη και Ελληνική. Όπως την ονειρεύτηκαν Φιλική Εταιρία και Επαναστατημένοι Έλληνες. Σε Θεό και σε Ελλάδα ορκιζόμαστε ότι θα φέρουμε ξανά ελευθερία, εργασία και χαμόγελο στα παιδιά μας.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ajnptuvxp5w

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com
http://karachalios-spiros.blogspot.com

1 σχόλιο:

dimrous είπε...

Δυστυχώς η ζημιά που έγινε τα τελευταία τριάντα (+) χρόνια δεν μπορεί να επανορθωθεί μέσα σε μερικούς μήνες. Οι Ελληνες πρέπει να πεινάσουν και τότε ΙΣΩΣ επανενεργοποιηθεί το DNA.
Το κύριο ερώτημα είναι, θα έχει μείνει τίποτα όρθιο έως τότε? Η το παιχνίδι θα έχει χαθεί οριστικά. Προσωπική μου θέση είναι ότι η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, αν και αυτή η επίθεση είναι η πλέον λυσσαλέα και καλοσχεδιασμένη από τους Περσικούς πολέμους. Τωρα ο εχθρός είναι παντοδύναμος και έχει υπό τον έλεγχο του τα ισχυρότερα όπλα, που δεν είναι άλο από τους μηχανισμούς μαζικής προπαγάνδας. Επιπλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο του μακραίωνου σχεδιασμού του για επικράτηση εφ' όλου του δυτικού τουλάχιστον κόσμου, η οποία φυσικά δεν πρόκειται να συμβεί εάν δεν συντρίψη δια μιάς και παντός τον αρχέγονο αντίπαλο του τον Ελληνισμό στον φυσικό χώρο της γέννησης του.
Είναι επιτακτική ανάγκη οι Ελληνες να αναγνωρίσουν τον αληθινό τους προαιώνιο εχθρό που κρύβεται πίσω απο όλη αυτή την τεχνητή παγκόσμια κρίση αν θέλουν να νικήσουν. Μια τέτοια συνειδητοποίηση θα αφυπνίσει αυτομάτως όλη την ασταμάτητη δύναμη του Εθνους και τις πανάρχαιες αξίες που είναι αμέτρητα ισχυρώτερες απο τα όποια όπλα ο εχθρός θα μπορούσε να αντιτάξει.
Εσετ' ήμαρ ότε Φοίβος πάλιν ελεύσεται και ες αεί έσεται.