ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΙΣΤΗ ΣΤΗ ΦΥΛΗ

ΑΘΗΝΑ 2-11-2013.

Οι τύραννοι τής Πατρίδος μας διακηρύττουν σε όλους τούς τόνους και τις κατευθύνσεις πως δεν κάνουν πίσω από την επιχείρηση εξοντώσεως τού Ελληνισμού μας. Μια επιχείρηση παλιά όπως και η ιστορία τού Γένους μας και τής ανθρωπότητας. Θέλουν οπωσδήποτε να εξαλείψουν την Πίστη των Ελλήνων στη Φυλή τους με τη διαίρεση, τις απειλές και το διασυρμό τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού μας.

Το ψευτορωμέϊκο ακολουθεί πιστά τις εντολές τού γυρολόγου αφεντικού του αυτοεξευτιλιζόμενο και καθιστάμενο για το λόγο αυτό διπλός κίνδυνος για το λαό και την Πατρίδα μας. Λειτουργεί ως στυγνός κομισάριος και εκτελεστής τού πληρωμένου δολοφονικού σε βάρος μας συμβολαίου. Λέγει πως θέλει τάχα να διαπραγματευτεί καλύτερες λύσεις και λιγότερα μέτρα για την καταδυναστευόμενη Ελλάδα, αλλά το αφεντικό του έχει άλλη γνώμη.

Οι δυνάστες – δανειστές μας είπαν πως δεν κάνουν πίσω με τίποτα από τις αιματηρές απαιτήσεις τους. Μάς λένε πως δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ ό,τι κι αν κάνουμε, ακόμη κι αν η Ελλάδα βγει στις διαβόητες αγορές. Αγορές που βεβαίως εκφράζουν και αποτελούν οι τοκογλύφοι τής «περιούσιας» Παγκοσμιοποίησης.

Απαιτούν να πληρωθούν για τα στημένα χρέη των κατά δικών τους γραικύλων πολιτικάντηδων και να «μεταρρυθμιστούμε». Να οδεύσουμε από δάνειο σε δάνειο και από μνημόνιο σε μνημόνιο, πληρώνοντας ο λαός ενοίκιο για τη γη του και διαβιβάζοντας η Φυλή μας το Έθνος ολάκερο στα χέρια των ανόμων μισελλήνων. Ο εμποράκος των Εθνών ζητάει το σπίτι που γεννηθήκαμε και το καντήλι τής Πίστης μας, φτάνοντας από το χωράφι έως τη γη τής μοναστικής κοινότητας τού Αγίου όρους.

Οι Τούρκοι εκδίδουν ναυτικές οδηγίες με τις οποίες βάζουν ερευνητικά και πολεμικά μέσα από θαλάσσης και αέρος ελληνικού, αμφισβητώντας επισήμως τα νησιά μας. Κάλυμνο, Αγαθονήσι, Φαρμακονήσι και το Αιγαίο μας ολάκερο, τόσο με τις αφίξεις τους έξω από την κατεχόμενη Αθήνα όσο και με τα παλιόχαρτα τού τουρκικού υπουργείου εξωτερικών. Παλιόχαρτα που βρίσκουν ανοχή και αποδοχή από τούς κατοχικούς ηγετίσκους, αν σκεφτούμε τις αντίστοιχες κινήσεις σε Κύπρο και Θράκη, όπου η τουρκοποίηση συνεχίζεται μέσα από τις διεκδικήσεις τής Άγκυρας και των πρακτόρων της.

Μη ελληνικά τα νησιά μας λοιπόν για τούς προσωρινούς γείτονες τής στέπας. Οι Τούρκοι ασκούν πιέσεις κατά τα ρήματα και τις απαιτήσεις τού σιωνιστικού νεοταξισμού γυρεύοντας μερτικό στον γεωφυσικό μας πλούτο, καθώς η ώρα τής αρπαγής και τού διαμελισμού μας φρονούν πως έχει έρθει.

Ο ελληνικός λαός όμως έχει σηκώσει το κεφάλι του. Απαιτεί να λάβει πίσω την πατρίδα του, να δώσει πνοή δημιουργίας στην γη των προγόνων του και να κρατήσει αμόλυντη την Πίστη του σε Χριστό και Ελλάδα. Η μοχθηρότητα σε βάρος τού Πατριωτισμού και τής Εθνικής μας Συνείδησης έχει γίνει ορατή στο λαό μας που αντιδρά στον οχετό ψεύδους και ύβρεων σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού. Και έτσι ο Παγκοσμιοποιητής Τύραννος και τα ψευτοδημοκρατικά φερέφωνά του συνεχίζουν τις απειλές, μεταβαίνοντας στο στάδιο τού διασυρμού τής Φυλής μας.

Οι προαιώνιοι εχθροί τού Ελληνισμού μας είχαν πει πως θα μάς πλήξουν την Ιστορία, την Παιδεία και τη Θρησκεία μας. Το έκαμαν και συνεχίζουν να το πράττουν έως τις μέρες μας. Φυλακίσανε και σκοτώσανε τους πρώτους τού Γένους μας ως δήθεν προδότες. Βγάλανε την Ορθοδοξία από τις ταυτότητες και προσπαθούν να ξεκρεμάσουν τα εικονίσματα από αίθουσες σχολικές.

Ψευτορωμιοί, Τούρκοι και Παγκοσμιοποιητές αλλοιώνουν την ελληνική εκπαίδευση και στήνουν ανύπαρκτες ελληνικές ενοχές. Τώρα όμως φτάσαμε στο έσχατο σημείο τής ανθρώπινης κατάπτωσης. Έτσι λοιπόν θα παρουσιαστεί από την ελληνόφωνη τηλεόραση ένα ακόμη τουρκικό «καλλιτέχνημα» που θα μάς φανερώσει την τουρκική άποψη για την Άλωση τής κατεχόμενης Πρωτεύουσας τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολης.

Θα υποβάλλουν ένα ολάκερο Έθνος στη θέαση τής καταστροφής τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας τής Ρωμανίας οι κατακτητές που την κατέστρεψαν με την ώθηση των ίδιων ψευτοσυμμάχων, εντολέων των ιδίων και των ψευτορωμιών, τότε και τώρα. Στη δε Εσπερία μαθαίνουμε πως γυρίζεται άλλο «καλλιτέχνημα» που εμφανίζει τις διαβολικές δυνάμεις να μιλούν ελληνικά!

Όχι λοιπόν, δεν πρόκειται να καμφθούμε. Ο Ελληνισμός εγείρεται και ζητά πίσω τη ζωή του στο πρόσωπο τού Εθνικοκοινωνικού Κινήματος. Θέλουμε την κάθαρση των χωμάτων μας και των προσκυνημάτων μας. Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες που βιώνουμε τη Φυλή μας στην καθημερινότητά μας. Με την Πίστη μας να ξεχειλίζει στους αγώνες μας στην Κοινωνία και στα Εθνικά μας Ζητήματα. Υποτάσσουμε και δεν υποτασσόμαστε. Αφομοιώνουμε την Αληθινή Ελλάδα και δεν αφομοιωνόμαστε. Ορθοφρονούμε σε Πατρίδα και Θρησκεία.

Σε τούτη τη γη την τραχιά από δάκρυα και αίματα και θυσίες, η τυραννία δεν μπορεί να σταθεί. Η Μεγάλη Ιδέα τής Φυσικής Ελλάδος παραμένει στις καρδιές μας και επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα. Η κοινωνία μας ανήκει σε Έλληνες στο Αίμα, τη Γλώσσα και τη Θρησκεία. Η δε εδαφική μας έκταση παίρνει πλάτεμα κι όχι κόντεμα.

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές έχουμε Πίστη και Επιμονή στα Πεπρωμένα τής Φυλής μας και τη Νίκη μας. Η Μεγάλη Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα αποδιώχνει τούς τυράννους και τούς κατοχικούς συνεργάτες τους άνευ επιστροφής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: