ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟ



ΑΘΗΝΑ 8-11-2013.

Η πολιτειακή αναταραχή που εξυπηρετεί τον εμποράκο των εθνών μπήκε σε εφαρμογή. Ανήθικοι και γυμνοσάλιαγκες μαζί με τούς πράκτορες τού νεοταξισμού θέλουν τον ελληνικό λαό διαιρεμένο ώστε να διαμελίσουν την πατρίδα μας ανεπηρέαστοι. Και έτσι έρευσε αγνό και τίμιο ελληνικό αίμα δύο νέων παιδιών. Με μόνη ενοχή τους τον εθνικισμό και την αγάπη τους στην Ελλάδα.

Οι μισέλληνες αντικρίζουν στον επιθυμητό τους συμμοριτοπόλεμο την ιδανική ευκαιρία για να ανακόψουν την αληθινή εθνική αντίσταση τού λαού μας απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους. Επιδιώκουνε δηλαδή να φράξουν το δρόμο σε μια φυσιολογική επανάσταση επανάκτησης τής πατρίδος με μια ψεύτικη επανάσταση οριστικής υποδούλωσης τής πατρίδος.

Οι εντολές των ψευτοσυμμάχων προς τούς γραικύλους υπαλλήλους τους είναι σαφείς. Η απειλή για τον μισελληνισμό τους είναι οι Έλληνες Εθνικιστές. Ανάχωμα στο ξεπούλημα τής πατρίδος και την αλλοτρίωση τής κοινωνίας είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός.

Δίχως τούς υπερασπιστές τής Ελλάδος θα ολοκληρωθεί η παράδοση τής ενέργειας, τής άμυνας, των υποδομών και των περιουσιών των Ελλήνων σε κείνους τούς σκοτεινούς τύπους που έχουν ήδη δρομολογήσει τις εχθρικές διεκδικήσεις σε Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη και Αιγαίο. Διεκδικήσεις που τηρούν για λογαριασμό τους γειτονικά μορφώματα επάνω σε ζώνες μείζονος εθνικού πλούτου.

Για να περάσουν όμως τα σχέδια τού ακρωτηριασμού τής Ελλάδος χρειάζεται να τεθούν υπό διωγμό οι Έλληνες μέσα στην ίδια την πατρίδα τους και ο εθνικισμός μας κάτω από μια ασφυκτική πίεση ψυχολογικού και πολιτικού ταυτόχρονα πολέμου. Η επιβολή αντιρατσιστικών μαθημάτων ανθελληνισμού και καθεστωτικών παιδονόμων μαζί με προσβλητικά για την εθνική μας μνήμη βιβλία μέσα στα σχολεία είναι η τεχνητή ενοχοποίηση προκειμένου να οδηγηθούμε σε μια Ελλάδα πολυεθνική και πολυπολιτισμική.

Είναι σαφές ότι ο νέος πολίτης τού ψευτορωμέϊκου δεν πρέπει να έχει κανένα εθνικό και ψυχικό σύνδεσμο με την Ελλάδα μήτε στο αίμα μήτε στο πνεύμα. Ο επερχόμενος αντιρατσιστικός νόμος που στρέφεται όχι μόνο κατά πράξεων αλλά και κατά λόγου και πολιτικών απόψεων διαμορφώνει το πλαίσιο τής νεοταξικώς αποδεκτής συμπεριφοράς. Στο επίκεντρο τής επιδιωκόμενης πολυμορφικότητας τίθενται στον ίδιο βαθμό η φυλή, το χρώμα, η θρησκεία, η εθνική καταγωγή και ο γενετήσιος προσανατολισμός.

Μ’ αυτό το εκτρωματικό νομοσχέδιο αντιλαμβανόμαστε τούς λόγους που το κατοχικό καθεστώς αποδέχεται τη λαθρομετανάστευση και φτιάχνει νομικά πλαίσια για την παροχή ιθαγενείας όχι με βάση το αίμα, αλλά τον τόπο διαμονής. Αντιλαμβανόμαστε γιατί μέσα σε κλίμα οικονομικής ύφεσης και γειτονικών εδαφικών σε βάρος μας διεκδικήσεων διατηρεί τα προνόμια των λαθροεισβολέων σε κοινωνικές παροχές, γιατί ετοιμάζεται να τούς δώσει ψήφους και γιατί έχει λυσσάξει να κτίσει και να αναμορφώσει Τζαμιά. Αλλά και γιατί η ανηθικότητα και η ιδιορρυθμία κάποιων έχουν γίνει σύνηθες φαινόμενο.

Οι ανερμάτιστοι στο σκύψιμο και τις υλιστικές ορέξεις δεν έχουν διάθεση αντιστάσεων. Συνδράμουν ευχαρίστως τούς κατακτητές στην εκχώρηση αξιοπρέπειας, ψυχών και εδάφους. Οι εξουσιαστές μαζί με τούς συνεταίρους τους ψευτοαντιεξουσιαστές θαρρούν πως οι φοβισμένοι και οι πεινασμένοι δεν έχουν το σθένος να σηκώσουν ανάστημα και επαναστατική μορφή στις απώλειες και τα ραπίσματα. Ξεχνούν όμως ότι ο Έλληνας όποτε αντιστάθηκε δεν είχε πολύ ψωμί, αλλά είχε αγάπη τεράστια για την πατρίδα του. Αγάπη που ισοπέδωνε κάθε φόβο.

Οι δημοσκοπήσεις τού πολιτικού συστήματος τής σήψης δείξανε και δείχνουνε ότι το Εθνικό Φρόνημα και η κοινωνική συνοχή των Ελλήνων διάγουν ανθηρές ημέρες. Ο δωσιλογισμός εξακολουθεί να προκαλεί εμετό στο λαό μας. Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στις δικές τους δυνατότητες παραμένει σε υψηλό επίπεδο σε αντιδιαστολή με την εμπιστοσύνη στον πολιτικό καιροσκοπισμό που καταβαραθρώνεται με το στίγμα τής εσχάτης κατά τού Έθνους προδοσίας.

Η δε στήριξη στο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα ως την μόνη θετική προοπτική για την απελευθέρωση, την ανάπτυξη και τη μεγαλοσύνη τής Φυλής μας είναι κατακόρυφη σε τροχιά αναλήψεως εξουσίας. Ο Νεοταξισμός θεωρεί πως η Ελλάς δίνει το κακό παράδειγμα και στους υπόλοιπους ελεύθερους λαούς τής Ευρώπης και αλλού για την απόκρουση τής παγκοσμιοποιημένης λαίλαπας. Και το κυνήγι των μαγισσών περνάει στο έσχατο επικίνδυνο μονοπάτι. Στην αφαίρεση τής ζωής όποιων διαφωνούν και επιθυμούν να στηριχθούν στη γη και το λαό τους.

Οι θεωρίες των δύο άκρων περί εξισώσεως τού Εθνικισμού με τον μαρξιστικό συμμοριτισμό δεν έχουν πέραση. Η σφοδρή επιθυμία τής Αριστεράς για την εξόντωση τού Εθνικισμού συμπλέει με τον εξίσου ανθελληνικό οίστρο των σοσιαλφιλελεύθερων στο νομικό σκέλος. Πιστόλια και φυλακές σε πλήρη αρμονία. Να μην μείνει κανένας Εθνικιστής, ουρλιάζανε οι κομμουνιστές. Φάτε τους όλους μετά την δολοφονία στο Κερατσίνι, κράζανε άλλοι. Για να έρθει η άνανδρη και μανιώδης εκτέλεση των δύο χρυσαυγιτών στο Ν. Ηράκλειο για να προκαλέσει τον Ελληνισμό μας.

Φωτιά στον μισελληνισμό. Καμία διεθνιστική ή ισλαμική επανάσταση δεν θα γίνει εδώ. Και το Αίμα των δύο Ελληνόπουλων θα βρει δικαίωση. Ένοχοι είναι οι ελληνόφωνοι τύραννοι και τα σκοτάδια που τούς συνοδεύουν. Η Ελλάς δεν προσκυνάει. Ο Εθνικισμός και ο Ελληνισμός είναι οι δίδυμοι πνεύμονες τής Φυλής μας. Η Ελλάς θα κυβερνηθεί και θα τρανωθεί από Έλληνες. Κι αυτή η Ελλάς είναι εδώ. Είναι Λαϊκή και Εθνικιστική.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 



     

Δεν υπάρχουν σχόλια: