ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΦΡΟΥΡΟΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ



ΑΘΗΝΑ 23-11-2013.

Φλόγες ζώνουν την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα, μέσα και έξω από την αυλή μας. Φλόγες που βάζουν απολύτως συντονισμένα και από κοινού γραικύλοι πολιτικάντηδες και βάρβαροι Εσπερίας και Ανατολής. Όλες αυτές οι μισερές υπάρξεις που θέλουν να μάς κοντύνουν έως ολοκληρωτικής εξοντώσεως έχοντας ήδη καταργήσει πάσα ελευθερία μας. Ελευθερία πατριωτικού λόγου, εθνικής αντιστάσεως και ελληνικής πολιτικής διοικήσεως.

Η Ελλάς Εάλω! Μια ακόμη άλωση τής Ελλάδος βρίσκεται σε εξέλιξη. Για μια φορά ακόμη η κερκόπορτα τού Έθνους έχει ανοιχτεί εκ των έσω για να διαβεί ο εχθρός. Το πολιτικό και το οικονομικό του σκέλος είναι ήδη μέσα. Μα τώρα ετοιμάζεται να εισέλθει και το στρατιωτικό του σκέλος. Κατασχέσεις στο βιος μας, κατάλυση των υποδομών εθνικής αμύνης. Και ευθύς ο Τούρκος μάς γυροφέρνει όπως κάμει ο καρχαρίας με το θύμα του.

Οι δε φυλλάδες των ψευτοσυμμάχων σαλπίζουν την πιθανότητα εμφυλίου πολέμου που τόσο πολύ θέλουν για να μην αποκτήσει η Ελλάς κυβέρνηση ελληνική, δηλαδή εθνικιστική. Κάποιες εξ αυτών, ξορκίζοντας το κακό που έρχεται γι’ αυτούς, μιλάνε για την παράνομη στέρηση των δικαιωμάτων των Ελλήνων Εθνικιστών, ρίχνοντας ωστόσο τόνους λάσπης σε βάρος τού Εθνικιστικού Κινήματος.

Ιδού λοιπόν ο λόγος που εντείνονται οι πιέσεις προς την Πατρίδα μας πανταχόθεν. Για να μην σηκώσουμε κεφάλι. Όλα εκπορευόμενα από τον σιωνιστικό νεοταξισμό. Ο ίδιος παίκτης με τις γνωστές πολιτικές μαριονέτες εντός και τις γειτονικές εκτός συνόρων.

Μάς διαλύουν ρουφιάνοι και δειλοί. Ποιες κάλπες λοιπόν και ποια λαϊκή βούληση; Αυτή που πάνε να καταργήσουν με «αντιρατσιστικούς» νόμους, ψευτοεπαναστάσεις και κοινωνική μετάλλαξη; Όταν ήδη χύσανε αίμα ελληνικό και ετοιμάζουν να γενικεύσουν το κακό.

Φρουροί στα Όπλα! Στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, την ώρα που τα τύμπανα τού πολέμου φτάνουν έστω και φιμωμένα στο κοινοβούλιο τής ντροπής, ο έσχατος εργαζόμενος από το προσωπικό ασφαλείας αποχώρησε υπό το βάρος τής ανέχειας και τής στοχευμένης λιμοκτονίας των τελευταίων 20 μηνών. Το Ναυπηγείο, καίτοι έπρεπε βάσει δικαστικών αποφάσεων να είχε ανοίξει, παραμένει κλειστό. Εκδηλώθηκε μάλιστα βραχυκύκλωμα σε πίνακα παροχής ρεύματος σε μια δεξαμενή σε συνέχεια τεχνικών προβλημάτων. Και στα υποβρύχια που σαπίζουν στη στεριά, κλιμάκιο τού Πολεμικού Ναυτικού κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες για να τα συντηρήσει!

Στο Βόρειο Αιγαίο είχαμε πρόσφατα μια ακόμη εισβολή τουρκικού σκάφους, αλιευτικού στην προκειμένη περίπτωση, που πραγματοποίησε αλιεία στα διεθνή τάχα θαλάσσια ύδατα σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης. Έχουμε φτάσει στο άθλιο επίπεδο κατοχής και ραγιαδισμού να μαθαίνουμε όλες τις έσχατες εισβολές από τούς τουρκομογγόλους και να μάς λένε κιόλας πως είμαστε οι εισβολείς, όταν είναι γνωστό πως η Τουρκία ονομάζει ως διεθνή χώρο τα ελληνικά ύδατα και τον εναέριο χώρο μας.

Στην ανωτέρω περίπτωση ένα σκάφος τής ελληνικής ακτοφυλακής προσέγγισε το τουρκικό ψαράδικο, ζητώντας του να απομακρυνθεί από τα ελληνικά νερά. Το αποτέλεσμα ήταν να έρθει στην περιοχή σκάφος τής τουρκικής ακτοφυλακής το οποίο απεδόθη σε επικίνδυνες μανούβρες ανάμεσα στο ελληνικό λιμενικό και το τουρκικό ψαράδικο. Οι Τούρκοι μάς είπαν πως τελικά απεχώρησε το δικό μας σκάφος!

Μα οι προκλήσεις συνεχίζονται σε ολάκερη την επικράτεια από έναν θρασύ μισέλληνα που είναι προφανές πως εξωθείται από μυστικές και φανερές πλάτες και συνομιλίες. Από τα ψευτοπεριούσια αφεντικά που τον καλούν σε γεύμα επί τού γεωφυσικού μας πλούτου και από τούς γραικύλους πολιτικάντηδες που επιμένουν σε φιλίες, τουρκικά σήριαλ και φύτεμα δέντρων, προκειμένου να μοιραστούν τα εδάφη μας στα δύο και ο πλούτος μας στα τρία, με πλειοψηφικό μέτοχο τον παγκοσμιοποιητή νεοταξίτη.

Μετά λοιπόν από τις υπερπτήσεις σε Αγαθονήσι και Φαρμακονήσι, μετά από τις υπερπτήσεις σε Χίο και Σάμο, μετά από τις προσαράξεις και τις συλλήψεις τουρκικών σκαφών έως τα Ίμια με όπλα, φτάσαμε στην δήλωση των τουρκικών διεκδικήσεων με επίσημο τρόπο. Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν μάς είπε πως δεν αναγνωρίζει κανένα κράτος με το όνομα Κύπρο. Ο Τούρκος νεοσουλτάνος βλέπει μια ελληνοκυπριακή διοίκηση που τη θέλει νυμφευμένη με την «τουρκοκυπριακή» διοίκηση υπό την οσμή των υδρογονανθράκων και τον τουρκικό φερετζέ σε ολάκερη την κατεχόμενη από μνημόνιο και Τουρκία Ελληνική Μεγαλόνησο.

Μα και πιο ψηλά στο χάρτη, στη Θάσο, ο παράνομος τουρκόψυχος μουφτής Ξάνθης Μετέ κάνει συχνές επισκέψεις με προξενικούς και πράκτορες τής Άγκυρας προκειμένου να χτιστεί λέει Τζαμί! Έχει φτιάξει μάλιστα επικοινωνιακές γέφυρες με Τούρκους επιχειρηματίες. Σαν κι αυτούς που έρχονται να αγοράσουν λιμάνια και αεροδρόμια για λογαριασμό τής Τουρκίας που τόσο πολύ την αποδέχεται ως επενδυτή το ελληνόφωνο υπουργείο οικονομικών.

Και ενώ λοιπόν φτάσαμε στο σημείο οι Τούρκοι βολευτάδες να ψέλνουνε τον τουρκικό ύμνο σε γη ελληνική επισκεπτόμενοι το ψευτοσπίτι τού αρχισφαγέα Κεμάλ, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις βάζουν εμπρός εκτεταμένες ασκήσεις με όλα τα πολεμικά μέσα σε Έβρο και Κρήτη.

Η Ελλάς έχει μονάχα μια λύση και έναν δρόμο λαϊκό και εθνικιστικό να βαδίσει. Κοινή και επαναστατική πορεία Ελληνικού Εθνικισμού, Ελληνικού Λαού και Ελληνικού Στρατού. Οι ένοχοι στα έκτακτα στρατοδικεία και στο Γουδί. Ο Εθνικισμός άμεσα στην εξουσία και ο Στρατός μας να μοιράσει πόνο στον βάρβαρο. Ένα Έθνος, μια Πατρίδα, μια Εξουσία.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




 



Δεν υπάρχουν σχόλια: