ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΙΣΤΗ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 22-11-2013.

Μας έχουν ζώσει άπιστοι βάρβαροι και ανελλήνιστοι χαμερπείς τύποι. Άνθρωποι που έχουν μάθει να ζουν και να δρουν στα σκοτάδια τής πνευματικής και τής πολιτικής ζωής. Έχουν προσμετρήσει τον ελληνικό λαό στους ισοβίως εύπιστους και ζαλίζονται μόλις τούς ακουμπήσει ο ήλιος τής πραγματικής βουλήσεως των Ελλήνων. Ο νοητός ήλιος τής πραγματικής εθνικής μας φύσεως που ανατέλλει εν μέσω μυρίων κινδύνων για το Έθνος μας.

Η λογική τής υπερασπίσεως των παιδιών μας συναντά εκείνη την λογική που λέει πως για να υπάρξει μέλλον για τούς πολίτες πρέπει να υπάρξει μέλλον πρώτα απ’ όλα για την Πατρίδα. Καμία δημιουργική και στημένη λογιστική που ανταλλάσσει γη με ευρώ σ’ ένα ψεύτικο χρέος δεν αποτελεί έδαφος δημιουργίας, αλλά βέβαιου χαμού.

Δεν μπορείς να χτίσεις κράτος γκρεμίζοντας τις μισές υποδομές του και πουλώντας τις άλλες μισές στον εχθρό σου. Κι όμως, τούτες τις έσχατες στιγμές τής εσωτερικής μας γενοκτονίας το ψευτορωμέϊκο διαλύει παιδεία και υγεία για να σκοτώσει το σώμα και το μυαλό των Ελλήνων. Και από την άλλη πλευρά πουλάει λιμάνια, αεροδρόμια, θαλάσσιους δρόμους και πληροφορίες στον Τούρκο, πίσω από τον οποίο έρχεται ο προαιώνιος έμπορος των εθνών!

Ο οικονομικός πόλεμος παντρεύεται τον συμβατικό πόλεμο. Τον οικονομικό πόλεμο τον νιώθουμε με απώλειες Ελλήνων είτε από αυτοκτονία είτε από μετανάστευση. Την δε νομοτελειακή σύζευξη την γνωρίζει επαρκώς ο Ελληνικός Στρατός που ασκείται σε όλο το χερσαίο και θαλάσσιο εύρος, από Έβρο και Αιγαίο έως Κρήτη. Όμως ο λαός μας έχει σκοπίμως εγκλωβιστεί στα αδιέξοδά του, ζητώντας ωστόσο εθνικιστικές, δηλαδή ελληνικές, λύσεις και ο Στρατός μας πάσχει σοβαρά στην κεφαλή, όταν οι μάχιμες μονάδες είναι αληθινό εθνικό μας καμάρι.

Η αλήθεια πρέπει να λέγεται με θάρρος. Είναι απολύτως αναγκαία ώστε να περάσουμε άμεσα, τώρα αμέσως, στο επόμενο βήμα. Η Πίστη σε Θεό και Ελλάδα εθνικοποιεί τη λογική. Αυτό μάς αρμόζει κι αυτό θα συμβεί. Να πάψουμε να βλέπουμε τα πράγματα τής Φυλής μας μέσα από παραμορφωτικούς φακούς και αλήθειες ψεύτικες. Να αντικρίσουμε το κτήνος που μάς απειλεί με τα μάτια τού Έθνους και τής συλλογικής ψυχής και να πολεμήσουμε τον εχθρό μέσα από το Κάστρο τής Ελληνικής Φυλής κι όχι μακριά από αυτό.

Πρόσφατα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε τη δημοσκόπηση τής Ζούγκλας του, στην οποία το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έρχεται πρώτο σε εκλογική δύναμη. Στην τηλεοπτική εκπομπή τού εν λόγω δημοσιογράφου είδαμε την τραγική αιμορραγία στην οποία υποβάλλουν κατοχικό καθεστώς και δυνάστες – δανειστές την Ελλάδα και τούς Έλληνες. Ο φόβος τού λαού μας για την ανεργία που καλπάζει βρίσκεται στα ύψη. Και η Ελληνική Νεολαία, ο Ανθός τού Έθνους μας που πληγώνεται πρώτος απ’ όλους, εμφανίζεται να επιθυμεί τη φυγή από την Πατρίδα μας και τη μετανάστευση στο εξωτερικό.

Στο εξωτερικό ωστόσο τούς Έλληνες περιμένουν η βία, η εκμετάλλευση και οι στερήσεις ακόμη και από τουρκικά αφεντικά, τα φιλαράκια των γραικύλων πολιτικάντηδων, σε χώρες όπως η Γερμανία. Αυτό καταγγέλθηκε από Ελληνίδα που ένιωσε την βιαιοπραγία έως και την διακοπή παροχής θέρμανσης στο πετσί της! Μια καλή Ελληνίδα από τα πολλά αδέρφια μας που ένιωσαν πρωτύτερα την αναλγησία τού εσωτερικού εχθρού τής αστικής προσκυνημένης κοινοβουλευτικής τυραννίας και λέει πως είναι φυσικά καλύτερα να μείνουν οι Έλληνες στον τόπο τους.

Το ψευτορωμέϊκο ωστόσο συνεχίζει να φτιάχνει πολυκομματικά κυβερνητικά σενάρια προκειμένου να αποφύγει τις εκλογές, να αντιμετωπίσει τον Εθνικισμό μας και να δώσει την Ελλάδα μας στον μισελληνισμό. Είναι αυτοί οι κηφήνες που πληρώνουμε με 70 εκατομμύρια προϋπολογισμένα ευρώ όταν οι Τούρκοι πραγματοποιούν υπερπτήσεις πάνω από τα νησιά μας που τα χαρτογραφούν και τα ονομάζουν τούρκικα και μάς στέλνουν ψαράδικα και λαθρομετανάστες για να καπαρώσουν τις διεκδικήσεις τους. Αλλά οι προσβολές δεν έχουν τελειωμό.

Φτάσαμε στο σημείο να μάς αποστείλει η Τουρκία μια φρεγάτα προκειμένου να περικυκλώσει τη Σκύρο και να καταγράψει τα συστήματα ραντάρ και τούς πυραύλους τής Αεράμυνας τού Ελληνικού Στρατού. Μάς λέγουν πως θα κάμουν έρευνες για πετρέλαιο και για την ανεύρεση Τούρκων που τούς έχουμε καταρρίψει, ενώ στη συνέχεια μάς κάνουν από πάνω και κοινωνικές επισκέψεις Τούρκων Ναυάρχων για να συζητήσουν με την Ηγεσία τού Πολεμικού μας Ναυτικού μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης!

Οι απαντήσεις μάς έρχονται γρήγορα από τις τουρκικές φυλλάδες που πανηγυρίζουν για την αποδοχή τής συμφωνίας συνεργασίας Ελλάδος – Τουρκίας σε ζητήματα ναυτιλίας από την τουρκική επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων. Οι Τούρκοι εισέρχονται στη ναυτιλία, στον τουρισμό και στο θαλάσσιο εμπόριο στο Αιγαίο μας με κρουαζερόπλοια και ανταλλαγές θαλασσίων γραμμών και πληροφοριών. Κι εμείς θα σταματήσουμε τις αναχαιτίσεις και την υπεράσπιση τού εναερίου και θαλασσίου χώρου μας μοιράζοντας το Αιγαίο στα τρία, όταν οι ψευτοσύμμαχοι κάνουν δεκτά τα Σκόπια στον «ευρωπαϊκό» στρατό ως «Μακεδονία»!

Η Αληθινή Ελλάς ξεσχίζει προδότες και βαρβάρους. Βαστάει τον Ελληνισμό υπό τη σκέπη της και επεκτείνει την Ελλάδα στα φυσικά της σύνορα. Με τον Εθνικισμό της και τον Εθνικό Στρατό της μπροστάρηδες των ενωμένων Ελλήνων. Με Αρχηγό τον Άγιο Θεό της.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
  







Δεν υπάρχουν σχόλια: