ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΕΙΡΗΝΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ



ΑΘΗΝΑ 12-11-2013.

Οι ριψάσπιδες τής Ελληνικής Φυλής ως προβατόσχημοι λύκοι βαλθήκανε να φέρουν τάχα περιβάλλον ασφάλειας και προκοπής στην πατρίδα και το λαό μας. Θέλουν να εξυγιάνουν λένε τα δημόσια ταμεία και την κοινωνία. Και ακόμη να φέρουν την ανάπτυξη μέσα σε κλίμα ειρήνης με τούς βάρβαρους γείτονες και τούς κατακτητές και δυνάστες δανειστές τής Παγκοσμιοποίησης.

Αυτοί που ευαγγελίζονται όλα τούτα τα μεγαλόστομα και συγχρόνως επικίνδυνα λόγια είναι εκείνοι που κατέλυσαν την εθνική μας κυριαρχία και παρέδωσαν την εξουσία τής Ελλάδος στον έμπορο των εθνών. Εκείνοι που διώκουν τούς Έλληνες Εθνικιστές και ανοίγουν δρόμο για να περάσουν οι μισητές τής Πατρίδος μας.

Έτσι λοιπόν έχουν βαλθεί όλοι οι εχθροί Θεού και Ελλάδος να αλλοιώσουν την Πίστη και το Εθνικό μας Συναίσθημα. Να αλλοτριώσουν την κοινωνία μας κάνοντάς την στρατόπεδο αιχμαλώτων τής παγκοσμιοποίησης, από την αρπαγή τής Εθνικής μας Γης έως την απορρόφηση τής λαθρομετανάστευσης.

Έχουν εισχωρήσει ακόμη και στην ελληνική παιδεία και τα σχολικά βιβλία, όπου μάς μιλούν για «ανθρώπινα δικαιώματα» σε μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Τα βιβλία των παιδιών μας, σύμφωνα και με μαρτυρίες πατριωτών εκπαιδευτικών, γράφονται στο πόδι με μεγάλες ασάφειες και λάθη. Το χειρότερο όλων όμως είναι τα σκόπιμα «λάθη», όταν οι συγγραφικές ομάδες προέρχονται από νεοταξικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε συνεννόηση με τούς βαρβάρους κατακτητές γης ελληνικής και τούς εκφραστές τού παγκόσμιου υπερκράτους.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να διαθέτουμε σχολικό βιβλίο στην Γ Γυμνασίου που συγκρίνει τις υπαρκτές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία με τις ευφάνταστες και ανύπαρκτες «παραβιάσεις» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των ιεχωβάδων, των μουσουλμάνων και των «σλαβοφώνων» στην Ελλάδα. Προβάλλουμε μάς λένε οι γραφιάδες τού ολέθρου την υπόθεση τής Τουρκίας και μάς κατηγορούν γιατί λέμε την αλήθεια. Μιλάμε δηλαδή για τον ανθελληνικό ρόλο των αμνηστιών και των παρατηρητών τού νεοταξισμού που ανακαλύπτουν ανύπαρκτες μειονότητες και ψεύτικες καταπιέσεις.

Οι κατακτητές τού χρήματος έχουν σμίξει με τούς κατακτητές των όπλων. Θέλουν να πάρουν τον πλούτο τής Πατρίδος μας κατερειπώνοντας γη και ψυχές. Η μνημονιακή λαίλαπα που εξαπλώθηκε μέσα από την ανοικτή πύλη, την νέα κερκόπορτα που άνοιξαν οι γραικύλοι πολιτικάντηδες μαζί με την ουσιαστική κατάργηση των εθνικών μας συνόρων προσβάλλουν μνήμες και σκοτώνουν το μέλλον τής Ελλάδος. Αγοράζουν την Πατρίδα μας με βρώμικο παρά και προωθούν μέσα πλέον στην αυλή μας τα μαντρόσκυλα τής γεωπολιτικής γειτονιάς μας που είχαν έως χθες στην εξώθυρα.

Κλείνουν νοσοκομεία, σχολεία, στρατόπεδα και εργασίες ελληνικές ελλείψει χρημάτων, όπως λένε οι κρατούντες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Έχουν εγκαταλείψει για τον ίδιο λόγο την έρευνα και τη συντήρηση τής αρχαίας και τής βυζαντινής μας κληρονομιάς. Τάφοι, εκκλησίες, σπίτια ηρώων, αρχαιολογικά μνημεία κινδυνεύουν με αφανισμό από τον αδυσώπητο χρόνο. Όμως την ίδια στιγμή δόθηκαν ένα εκατομμύριο ευρώ για να ανακαινισθεί και να δοθεί σε μουσουλμανικούς τεμενάδες το Ζινζιρλί Τζαμί στις Σέρρες.

Το εν λόγω Τζαμί είναι ήδη έτοιμο να δοθεί προς χρήση για την ισλαμοποίηση τής Ανατολικής Μακεδονίας μας, όταν οι Τούρκοι αλωνίζουν από τη Θράκη έως το Κοσσυφοπέδιο και την Αλβανία. Στήνουν τουρκικές μειονότητες και χρηματοδοτούν στρατόπεδα και στρατούς, όπως στο κατεχόμενο Βεράτιο τής Βορείου Ηπείρου μας.

Στις Σέρρες το Τζαμί το ζήτησαν ισλαμικοί θρησκευτικοί σύλλογοι και το έδωσε το ελληνόφωνο υπουργείο Πολιτισμού από «υποχρέωση» στην προστασία των μνημείων. Στις κατεχόμενες ελληνικές πατρίδες όμως τής Ίμβρου, τής Τενέδου, τής Ιωνίας και τού Πόντου, εκεί δηλαδή που βρίσκεται για λίγο ακόμη η Τουρκία, τα ελληνικά μνημεία καταρρέουν και γκρεμίζονται από τουρκικά συνεργεία ή μετατρέπονται σε τεκέδες.

Οι Τούρκοι μάς ζητούν, προκειμένου λένε να μάς δώσουν τη Θεολογική Σχολή τής Χάλκης, να αναγνωρίσουμε ανύπαρκτες τουρκικές μειονότητες και να δώσουμε τουρκική εκπαίδευση και μουφτείες. Αναφέρονται στους Έλληνες μουσουλμάνους τής Θράκης, σε κάποιους τουρκογενείς και στους λαθρομετανάστες που μάς κουβαλούν. Είναι οι μειονότητες που μάς ζητούν διεθνιστές γενίτσαροι και ολάκερο το κατοχικό καθεστώς να αντιμετωπίσουμε ως εθνοτικές, απορροφώντας τούς αλλογενείς.

Την ίδια στιγμή Τούρκοι βολευτάδες τού κυβερνητικού κόμματος τού Ερντογάν εισέβαλλαν ειρηνικά στην Ελεύθερη Θράκη Μας, εκμεταλλευόμενοι μια μουσουλμανική γιορτή, προκειμένου να προωθήσουν το σχέδιο τής νέας οθωμανοκρατίας τους. Αλώνισαν για πολλοστή φορά σε Ξάνθη και Ροδόπη. Συναντήθηκαν με ψευτομουφτήδες, τουρκοσυλλόγους και προξενικούς. Οι τουρκομογγόλοι μίλησαν για τουρκικά κι όχι για μουσουλμανικά δικαιώματα που είμαστε «υποχρεωμένοι» να τούς παράσχουμε.

Στην δε Ανατολική Μεσόγειο και συγκεκριμένα επάνω στην εν δυνάμει και απολύτως δίκαια ελληνική υφαλοκρηπίδα, οι Γερμανοί στέλνουν ερευνητικό σκάφος για να αναζητήσουν μαζί με τα τουρκικά φιλαράκια τους πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Το γερμανικό παράρτημα των εμπόρων των εθνών θα κάμει έρευνες σε βάθος 2000 μέτρων στη θάλασσα, μπαίνοντας στους ζωτικούς χώρους ευθύνης Ελλάδος και Κύπρου Μας.

Όποιος θέλει ειρήνη δεν την ζητιανεύει. Πολεμά, νικά και την κατακτά. Σηκώνουμε τις ασπίδες θωρακίζοντας το Έθνος. Προτάσσουμε τα Ιερά Όπλα ενάντια στους εισβολείς και ελευθερώνουμε πάσα ελληνική γη. Φροντίζουμε την Ενότητα Πίστεως και Πατρίδος εγκαθιστώντας Ελληνική, Λαϊκή και Εθνικιστική Ηγεσία. Και επιστρέφουμε στις προαιώνιες ελληνικές εστίες τής Μεγάλης Ελλάδος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: