ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ



ΑΘΗΝΑ 29-11-2013.

Το Έθνος των Ελλήνων βρίσκεται πλέον μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση τής ζωής του. Νυν υπέρ πάντων ο Αγών! Κατοχικές Αρχές και Κατακτητές αποφάσισαν να μάς πεθάνουν. Ή αυτοί λοιπόν ή εμείς! Αλλά οι ανθέλληνες δεν γίνεται να νικήσουν τούς Έλληνες. Ας εκλείψουν λοιπόν οι μισούντες το Έθνος μας!

Αυτό είναι το διακύβευμα. Απέναντί μας έχουν παραταχθεί πορωμένοι ανθέλληνες. Επαγγελματίες πολιτικάντηδες που κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τα νεοταξικά αφεντικά τους και την αληθινή πατρίδα τους, την Παγκοσμιοποίηση. Τα ανθρωπάρια εκείνα δηλαδή που όντες αντίχριστοι, θέλουν να κάμουν τούς θεούς και με τον θάνατο να νικήσουν την Αιώνια Ζωή. 

Ακούμε καθημερινά με το θράσος που διακρίνει τούς προσωρινούς επικυρίαρχους τού πλανήτη, να μάς λένε πως η οικονομική εισβολή έγινε για να μάς κλέψουν τον γεωφυσικό μας πλούτο. Μα η αλήθεια είναι πως θέλουν να μάς κλέψουν τα πάντα. Τον πλούτο τής γης και τής ψυχής. Πίστη, Πατρίδα, Παιδιά, Ζωή! Γιατί ο Νεοταξισμός είναι ο θάνατος και ο Ελληνισμός η οδός που διαβαίνει η Αιώνια Ζωή τού Θεού μας.

Είναι νομοτέλεια το Κάστρο τού Ελληνισμού να δει τις σκλαβιές ολάκερου τού βίου του να εφορμούν σε βάρος του βιαίως. Και τούτο διότι ο σκοπός τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι μέσα από τις διαρκείς εξουθενώσεις τής Φυλής μας να επιτύχει την βιολογική μας εξόντωση. Η Μητέρα των Μαχών ήρθε ώστε να αγωνιστούμε για τα Προσκυνήματα, το Προγονικό Αίμα, το Μέλλον των Παιδιών μας, την Ισχύ τού Ελληνικού Φωτός κατά τού Νεοταξικού Σκότους.

Οι ελληνόφωνοι συνεργάτες τής Παγκοσμιοποίησης αποδέχτηκαν και ξεκινούν την κάθετη εφόρμηση με τις απολύσεις τού ελληνικού λαού. Και η σημειολογία τού πράγματος είναι απολύτως ενδεικτική στην αφετηρία της. Τα πρώτα πολιτικά πυρά εκείνων που ανοίγουν δρόμους και στα συμβατικά πυρά είναι σε βάρος τής Εθνικής μας Άμυνας, τής Εθνικής Παιδείας που έχουν ήδη αφελληνίσει το περιεχόμενό της και τής Υγείας.

Τα ιδιωτικά συμφέροντα που ορμούν να καρπωθούν τούς ζωτικούς τομείς τής Πατρίδος μας προέρχονται από τον χώρο των πολυεθνικών εταιριών αλλά και από τούς ελληνόφωνους κερδοσκόπους και χορηγούς τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας που συνδέονται ακόμη και με το Τζαμί. Εκείνο το Τζαμί που έχει διατάξει ο Τούρκος νεοσουλτάνος Ερντογάν τούς γραικύλους να φτιάξουν στις εγκαταστάσεις τού Πολεμικού μας Ναυτικού στο Βοτανικό.

Ακούσαμε μάλιστα την Άγκυρα να μάς ζητάει να καταργήσουμε τις «ρατσιστικές», όπως τις ονομάζει, εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για την Γενοκτονία των αδερφών μας Ποντίων και ολάκερου τού Ελληνισμού τής Μικρασίας που έκαμαν οι τουρκομογγόλοι. Οι νεοκοτζαμπάσηδες είναι έτοιμοι…   

Τα δε εργοστάσια τής Αμυντικής μας Βιομηχανίας οδεύουν σε εργασιακή ερήμωση και κλείσιμο. Να μην έχουμε δηλαδή καν στρατιωτικό εξοπλισμό. Στρατόπεδα ήδη έχουν γίνει κοιτώνες λαθρομεταναστών, ενώ άλλα έχουν αποψιλωθεί σε κάποιες ακριτικές μας επάλξεις.

Και τώρα προτάθηκε για λόγους κατοχικού προϋπολογισμού και ψευτοπλεονάσματος να δοθεί η οικονομική διαχείριση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε ιδιώτες κερδοσκόπους!  Όλα αυτά όταν οι Τούρκοι «ανακαλύπτουν» τουρκικούς χώρους και μειονότητες, ενώ επιζητούν αφορμή να εισβάλλουν στρατιωτικά σε Θράκη, Αιγαίο και Κύπρο.

Δεν είναι βέβαια τόσο θαρραλέος από μονάχος του ο Τούρκος. Έχει το ίδιο παγκοσμιοποιημένο αφεντικό με τούς ενταύθα πολιτικούς υπαλλήλους του. Το Νεοταξικό Κτήνος λοιπόν θέλει ανακατωμένη την ελληνική κοινωνία για να μάς βρει ανοχύρωτους η δήθεν υποχρεωτική υπαγωγή στη δική του αγκαλιά ως «σωτηρία» από κρίση και πόλεμο.

Κι έτσι πετάνε στο δρόμο χιλιάδες εργαζομένους, όταν η ανεργία έχει υποδεχτεί στη δολερή αγκάλη της δύο εκατομμύρια Έλληνες. Κλείνουν νοσοκομεία και οι καρκινοπαθείς μένουν δίχως φάρμακα, ενώ οι καταστάσεις αναμονής για εξετάσεις μακραίνει. Τα σχολεία συρρικνώνονται κι αυτά, ενώ τα περιστατικά με τα ελληνόπουλα που μένουν νηστικά μαζί με τούς άνεργους γονείς τους αυξάνονται. Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές 32358 μαθητές αντιμετώπισαν το 2012 την επισιτιστική ανασφάλεια, με το 23% να στερούνται τα απολύτως απαραίτητα.

Η νέα κατοχή είναι η πλέον απάνθρωπη πάσης άλλης προηγούμενης, αφού δεν συναντά την αντίσταση τού ανύπαρκτου κράτους. Οι αυτοκτονίες των απελπισμένων και οι λιποθυμίες των παιδιών είναι οι σφαίρες που σημαδεύουν σώμα και ψυχή ελληνική πισώπλατα.

Επιπλέον στα χρόνια των μνημονίων ο πληθυσμός τής Ελλάδος μειώθηκε το 2012 κατά 5,5% σε σχέση με το 2009, όταν στην ΕΕ αυξήθηκε. Η λαθρομεταναστευτική λαίλαπα συνεχίζει τον εποικισμό μέσα σε συνθήκες ελληνικής υπογεννητικότητας, μα και την εγκληματικότητα. Ενώ οι μαρξιστές στηρίζουν τούς σοσιαλφιλελεύθερους στην εσωτερική γενοκτονία, βάλλοντας από κοινού κατά των αδιαίρετων σωμάτων Ελληνισμού και Εθνικισμού.

Η Πίστη και το Ψωμί θα φέρουν την έγερση των Ελλήνων. Είναι ο Θεός που μάς καλεί να σώσουμε την αγαπημένη του γη. Και είναι η φωνή των Προγόνων μας που ζωντανεύει στη δική μας σιδηρά θέληση για μια Ελεύθερη Ελλάδα. Μια Ελλάδα Μεγάλη, Ελληνική, Λαϊκή και Εθνικιστική, δίχως προδότες. Μονάχα με καθάριους Έλληνες που διαθέτουν ορμητικό πάθος για Χριστό και Ελλάδα. Διότι το Κάστρο τού Ελληνισμού θα σηκωθεί λαμπρότερο από κάθε άλλη φορά. Και τότε ο εξωτερικός εχθρός που καραδοκεί θα γίνει το απόλυτο μηδέν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ













 

Δεν υπάρχουν σχόλια: