ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΝΑΚΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 6-11-2013.

Οι μισέλληνες έχουν απύθμενο θράσος. Έχουν χρόνους τώρα εξαποστείλει τούς κακούς τους δαίμονες ανάμεσά μας και προχωρούν στην απασφάλιση των βομβών που έχουν εναποθέσει στα θεμέλια τού Ελληνισμού.

Οι ψευτοσύμμαχοι και φίλοι τού κατοχικού καθεστώτος είναι εχθροί μας και κάμουν τη δουλειά τους. Την κάνουν μάλιστα με αριστοτεχνικό τρόπο. Το κακό βρίσκεται στις ανοχές μας στους ελληνόφωνους συνεργάτες τους που έχουν βαλθεί να αφομοιώσουν όλες τις νάρκες, ώστε να αλλάξει η Ελλάς σχήμα και μορφή.

Μια τέτοια ακριβώς νάρκη συνθέτουν η αποδοχή τής λαθρομετανάστευσης και τα θρησκευτικά ανακατώματα που νομοθετούν οι προδότες πολιτικάντηδες τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας. Τα νομοσχέδια αποδόσεως ιθαγένειας και ψήφων στους λαθρομετανάστες, τα ανθελληνικά και δήθεν αντιρατσιστικά νομοσχέδια, η τουρκόφωνη παιδεία στην Ελεύθερη Θράκη μας και η επιχείρηση ανεγέρσεως Τζαμιού στην κατεχόμενη Αθήνα και τις άλλες πόλεις μας υπηρετούν τον βιασμό και την αλλοίωση τής Ελληνικής Φυλής.

Την ώρα που η εθνική μας άμυνα επιχειρείται να κονιορτοποιηθεί εκ των έσω με την αχρήστευση των οπλικών μας συστημάτων στα Ναυπηγεία και η νομοθετική εξουσία φτιάχνει νόμους για την φοροαρπαγή σπιτιών και χωραφιών ελληνικών, η Ελλάς παραδίδεται στους γυρολόγους τού νεοταξισμού. Ο εχθρός έχει εισέρθει ατουφέκιστος και είναι πλέον έτοιμος να πάρει σπίτια και περιουσίες στην γη που κατέκτησε ειρηνικά. Είναι τα χαρίσματα που τού έχει τάξει ο σιωνιστικός νεοταξισμός.

Οι ξένοι πληθυσμοί που έχουν προωθηθεί στη γη μας είναι νέοι, ισλαμιστές στην πλειοψηφία τους και καταγόμενοι από χώρες που αφενός μεν έχουν ανακατώσει με τις «εκδημοκρατίσεις» οι νεοταξίτες, αφετέρου είναι διεκδικητικοί σε βάρος τής εθνικής μας ανεξαρτησίας. Προέρχονται από περιοχές που η ανθρώπινη ζωή αφαιρείται με πολύ μεγάλη ευκολία και διακρίνονται με τις επιδόσεις τους στα ποινικά αδικήματα. Οι στατιστικές, οι φυλακές και η ιστορία μαρτυρούν την ατράνταχτη αλήθεια.

Δεν είναι λοιπόν σε καμία περίπτωση τυχαία η επιμονή των ελληνόφωνων κατοχικών αρχών στην ανέγερση Τζαμιών και μάλιστα όχι μόνο ενός. Οι Τούρκοι έχουν πει επανειλημμένα ότι οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες τους. Στα σχολεία μας στη Θράκη εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητα και τις κρυφές συναλλαγές με τούς νεοκοτζαμπάσηδες ώστε να επιβάλλουν τουρκόφωνη και ισλαμική παιδεία.

Η αποδοχή τής ξένης θρησκευτικότητας ανθρώπων που είναι είτε λαθροεισβολείς είτε κατάλοιπα τής τουρκικής κατοχής οδηγεί στην εκ των πραγμάτων αλλά και στην νομική αποδοχή τής παράνομης και τής εχθρικής παρουσίας. Η επιβολή ενός μουφτή που θα ελέγχεται από το Τουρκικό Προξενείο, που κακώς έχουμε αποδεχτεί την παρουσία του, και από την Άγκυρα θα σημάνει τον τουρκισμό τής Θράκης μας.

Ομοίως ένας μουφτής, ένα τέμενος και ένα νεκροταφείο στην πρωτεύουσα τού κράτους μας αλλοιώνουν την συνταγματικά κατοχυρωμένη μορφή που έλαβε η σύγχρονη Ελλάς μετά την Επανάσταση τού Εικοσιένα. Διότι η Ελλάς αναστήθηκε ως Ελληνορθόδοξη Πατρίδα σεβόμενη τις ελευθερίες όσων τη σέβονται και ανήκουσα μονάχα στους Έλληνες.

Τα τουρκικά πλοιάρια και συγκεκριμένα αραβικά κεφάλαια υπηρετούν τούς Παγκοσμιοποιητές που στήνουν τα θρησκευτικά ανακατώματα και τις «ισλαμικές» ανοίξεις. Εκείνους ακριβώς που μιλούν για εθνικιστική τάχα βία σε βάρος των λαθρομεταναστών, καθοδηγώντας το κυνήγι μαγισσών σε βάρος τού Λαϊκού Εθνικισμού. Οι δε ελληνόφωνοι πολιτικοί συνεργάτες τους βρίσκονται σε όλες τις πτέρυγες τής αστικής αντισυνταγματικής τυραννίας. Από τούς σοσιαλφιλελεύθερους νομοθέτες τού ολέθρου μέχρι τούς αριστερούς ολετήρες που στηρίζουν από κοινού τα κακουργήματα των εποικισμών.

Ο προαιώνιος εμποράκος των εθνών διακηρύσσει ριζοσπαστισμούς και ανθρώπινα δικαιώματα. Στήνει πανθρησκευτικές συνάξεις με τη συμμετοχή πολιτικών και θρησκευτικών εξωμοτών τής Ελληνικής Φυλής. Την ίδια ώρα όμως διατηρεί την εθνική και θρησκευτική του καθαρότητα στις δικές του εστίες, εφαρμόζοντας τούς δικούς του νόμους και τις δικές του θρησκευτικές παραδόσεις.

Στην Ελλάδα όμως οι ντόπιοι πολιτικοί αντιπρόσωποι τού Νεοταξισμού καταπατούν τα Ιερά και τα Όσια τού Ελληνισμού, καταργώντας Εθνική Ασφάλεια, Κοινωνική Συνοχή και Ιερή Παράδοση. Οι Ιερές Εικόνες θεωρούνται ανεπιθύμητες από κοινοβούλιο, σχολεία και νοσοκομεία.

Πολυμελείς εγκληματικές συμμορίες λαθρομεταναστών εντοπίζονται κάθε λίγο και λιγάκι. Οι Αλβανοί ζητούν σχολεία σε γη ελληνική που διεκδικούν με χάρτες σε διάφορους «συμμαχικούς» οργανισμούς. Τα τουρκικά σήριαλ στις τηλεοράσεις μας υμνούν την Άλωση και διδάσκουν ισλαμική «κουλτούρα» όταν βαφτίζουν τα νησιά μας τουρκικά διεκδικώντας τα μαζί με τη Θράκη μας.

Δεν θα πρέπει να μάς εκπλήσσει καθόλου η υπεράσπιση από μαρξιστές και νεοφιλελεύθερους τού ακραίου μισελληνισμού και τής ανακαλύψεως τεχνητών μειονοτήτων. Η κοινωνική συνοχή και η ακεραιότητα τής Πατρίδος μας είναι το αποτέλεσμα τής Εθνικής μας Ταυτότητας και τής Θρησκευτικής μας Παράδοσης. Μαζί ανδρώθηκαν αυτά τα δύο ιστορικά μας μεγέθη. Τα Ελληνικά Γράμματα και το Ευαγγέλιο κράτησαν την ελληνικότητα και τούς κοινούς σκοπούς τού Έθνους μας ζωντανούς. Αυτή τη συνοχή και την ακεραιότητα τής Ελλάδος πολεμούν ριψάσπιδες και νεοταξικοί εντολείς.

Ο κύκλος τού κατοχικού καθεστώτος κλείνει. Η Ελλάς ενώνεται και μάχεται με τα λάβαρα Χριστού και Ελλάδος στην πρώτη γραμμή τού Αγώνα. Είναι Απροσκύνητη και Γεννημένη Νικήτρια. Τα Κάστρα και τα Προσκυνήματα τού Ελληνισμού τηρούνται καθαρά και πληθύνονται. Και η αποστολή μας θα ολοκληρωθεί. Με τις Σημαίες να σηκώνονται σε Μεγάλη και Εθνικιστική Πατρίδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ










Δεν υπάρχουν σχόλια: