ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



ΑΘΗΝΑ 5-11-2013.

Ακυβέρνητο σκάφος η Πολιτεία, άγεται και φέρεται από τα λυσσασμένα θεριά τής Παγκοσμιοποίησης. Το ψευτορωμέϊκο, εκτελώντας τις εντολές των άνομων τής Οικουμένης, έχει βάλει στη νεοταξική γαλέρα των σκλάβων τούς άλλοτε ελεύθερους Έλληνες, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το Φρόνημα. Επιδιώκει την παρακολούθηση των Ελλήνων και τη δέσμευση τού Φρονήματος ώστε να αποτρέψει το σπάσιμο των δεσμών μας.

Αν το πνεύμα παραμείνει αδούλωτο και ελληνικό, είναι μαθηματικώς βέβαιο πως θα ελευθερωθεί και η γη μας. Κι αυτό ο αληθινός εχθρός μας και τα δουλάκια του, ο Νεοταξισμός και οι ντόπιοι ελεγκτές τής ζωής μας, δεν το θέλουν με τίποτα. Έτσι λοιπόν έχουν εγκαταστήσει μέσα στο κράτος έναν μηχανισμό εκβιασμού συνειδήσεων.

Είναι η περίφημη ηλεκτρονική διακυβέρνηση που μπήκε ορμητικά στις ζωές μας στον καιρό των περίφημων δημοσιονομικών κενών, τής κοινωνικής αλλοίωσης και των συναλλαγών με τον γυρολόγο μισελληνισμό. Έπρεπε να ισοπεδωθεί η ελληνική κοινωνία για να φανεί στα μάτια των ραγιάδων η ισοπέδωση ως λογική «μεταρρύθμιση» τού κράτους «μας». Με τη διαφορά όμως ότι η εξουσία και οι αποφάσεις της έγιναν απρόσωπες και απλησίαστες για τον ελληνικό λαό. Οι δε εφαρμογές των ξένων αποφάσεων και η τήρηση αυτών υλοποιούνται με την ακτινογράφηση υπαρχόντων, σκέψεων και κινήσεων.

Όταν στην αρχή τής δυστυχίας, πριν ακόμη καταλάβουμε τι επρόκειτο να συμβεί με τα μνημόνια, εισήλθε στη σύνθεση των ελληνόφωνων κυβερνήσεων το υπουργείο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης παρέα με το εσωτερικών, ουδείς κατάλαβε το λόγο τής υπάρξεως αυτού. Όταν όμως εγκαταστάθηκαν στην Πατρίδα μας οι δημοσιονομικοί παιδονόμοι τής παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας μαζί με τούς αντίστοιχους χωροφύλακες τής ψευδεπίγραφης δημοκρατίας, τότε καταλάβαμε πως έπρεπε για τούς κατακτητές να υπάρξει ένας δικός τους ταχυδρόμος θελημάτων και δωσιλογισμού που θα συντόνιζε τα κατοχικά υπουργεία.

Οι επαφές τού ψευτορωμέϊκου με τούς πολίτες του γίνονταν πλέον με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που γίνονται οι διαβιβάσεις των εντολών των δυναστών – δανειστών προς τούς γραικύλους πολιτικάντηδες. Με ηλεκτρονικά μηνύματα, αιφνιδιαστικές κλήσεις και εισβολές στο οικογενειακό άσυλο, με αυστηρές υποδείξεις και μηδενικό διάλογο.

Ένας πλήρης και πλέριος αφελληνισμός των πάντων απλώθηκε με την επιβολή ανελαστικών αυτοματισμών, όπου η ηλεκτρονική καταγραφή και υποθήκευση αφορά τα πάντα. Τα σπίτια μας, την εργασία μας, το χωράφι, τα Ιερά μας, την εθνική μας επικράτεια, την εθνική μας άμυνα, τα ιδεολογικά μας πιστεύω. Κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας και εθνικής ανεξαρτησίας εξαλείφτηκε.

Η ηλεκτρονική διακυβέρνηση είναι λοιπόν η κατάργηση τού εθνικού μας κράτους, η κατάργηση τής Ελλάδος. Είναι η επισφράγιση τής ελεύσεως τού σιωνιστικού νεοταξισμού στην θέση τού φυσικού εξουσιαστή κατά τρόπο τέτοιο ώστε να μην γίνει αυτό αντιληπτό από τον ραγιά. Με το πάτημα ενός κουμπιού και με ένα μηχανογραφημένο δελτίο τυλίγεται το Έθνος σε μια κόλλα χαρτί.

Όταν υφίσταται μια απαίτηση τής ψευτοπολιτείας προς τον πολίτη, τού κατακτητή δηλαδή προς τον κατακτημένο, γίνεται άμεσα εκτελεστή. Αυτό ισχύει είτε αφορά περιουσιακό στοιχείο είτε εθνικό έδαφος. Είτε αφορά την κοινωνία είτε την πατρίδα. Όταν όμως η απαίτηση αφορά τα νόμιμα δικαιώματα τού πολίτη έναντι τής Πολιτείας, τότε τα λελογισμένα υπόκεινται σε έλεγχο από τούς διεθνείς τοκογλύφους και τούς ελληνόφωνους υπαλλήλους τους, καταλήγοντας σε ακρωτηριασμό των ελευθεριών τού Έλληνα.

Για ποιο ελληνικό τάχα «κράτος» μπορούμε να μιλήσουμε; Μήπως γι’ αυτό που διατάζεται από τούς νεοταξίτες να εγκαταλείψει ένα ολάκερο ναυπηγείο στο Σκαραμαγκά, όταν τα υποβρύχια και οι εγκαταστάσεις του κινδυνεύουν να γίνουν βόμβες υδρογόνου; Μήπως για το «κράτος» που ετοιμάζεται να βάλει στην αστυνομία και τούς ελεγκτικούς του μηχανισμούς αλλοδαπούς και λοιπούς «ευπαθείς»;

Μήπως είναι ελληνικό το «κράτος» που ψάχνει ρουφιάνους για τα καύσιμα που καίει ο χειμαζόμενος ελληνικός λαός στο σπίτι του για να ζεσταθεί, δείχνοντας ευαισθησία τάχα για το περιβάλλον; Μα αν συνέβαινε αυτό, θα εξασφάλιζε το ίδιο το ψευτορωμέϊκο τη θαλπωρή των Ελλήνων και δεν θα διαβίβαζε αντί ληστρικών δανείων και φόρων ελληνικές περιουσίες στα θησαυροφυλάκια τού παγκόσμιου εξουσιαστή.

Αν υπήρχε Πολιτεία που εργαζόταν για Πατρίδα και ευνομία, δεν θα μεθόδευε την εισβολή τής ηλεκτρονικής κάρτας τού πολίτη. Μια κάρτα που σχεδιάζουν να μάς την επιβάλλουν όταν θα ανακοινώσουν το απόλυτο αδιέξοδο τού υποτιθέμενου προγράμματος σωτηρίας τής Ελλάδος. Είναι ένα σύγχρονο εργαλείο ελέγχου συνειδήσεων που αποτελεί το γέννημα τής αντίχριστης και αντεθνικής εποχής τής τεχνολογίας, δηλαδή στην πραγματικότητα τής παγκόσμιας διακυβέρνησης. Διότι δεν είναι φυσικά το πρόβλημα η τεχνολογία, αλλά ο χρήστης αυτής.

Θα μάς πούνε λοιπόν ότι για να μην πληρώνετε τα σπασμένα τού ανήθικου κράτους σας μαζί με τούς ενόχους, ελάτε να πάρετε την κάρτα που θα λέει όλη την αλήθεια. Αλλά η αλήθεια αυτή θα είναι όλος ο υποτιθέμενος απόρρητος φάκελός μας. Πίστη, υγεία, ιδεολογία, χρήματα, τα πάντα. Οτιδήποτε δεν θα αρέσει στον Νεοταξισμό, θα μάς ζητούν να το αλλάξουμε. Να αλλάξουμε την Ορθοδοξία και τον Εθνικισμό μας. Και φυσικά να γίνουμε δουλοπάροικοι στα σπίτια και την Πατρίδα μας.

Η Πίστη μας δεν αλλοιώνεται. Το Εθνικό Φρόνημα δεν κάμπτεται. Η Πατρίδα μας έρχεται σε χέρια ελληνικά και ορθόδοξα, λαϊκά και εθνικιστικά.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια: