ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ



ΑΘΗΝΑ 16-11-2013.

Οι σύγχρονες δημοκρατίες είναι οι τελειότεροι μηχανισμοί που έχει εφεύρει η παγκόσμια εξουσιαστική συμμορία για τη διάρρηξη τής φυσιογνωμίας, τής ενότητας και τής αυθυπαρξίας των εθνών. Αποτελούν μια διαβρωτική διεργασία που ξεκίνησε από την εποχή των μεγάλων πολέμων και παγιώθηκε στους χρόνους τής υπό προϋποθέσεις ψεύτικης ειρήνης μέσα από τούς οργανισμούς των ψευτοσυμμάχων και τις δουλικές συμφωνίες προδοτών πολιτικάντηδων των εθνών.

Υπό αυτό το αισχρό καθεστωτικό μόρφωμα η Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα οδηγείται από τις πιστές στον νεοταξισμό θεραπαινίδες στο σφαγείο τής Παγκοσμιοποίησης. Υπό τις ηχηρές σάλπιγγες τού μισελληνισμού σε επικοινωνία και πολιτική αλλοιώνεται η ελληνική κοινωνία και διαλύεται η εθνική μας οικονομία προς δόξαν των «ανθρωπίνων» δικαιωμάτων, τής αναιμάκτου τάχα διευθέτησης των εθνικών μας ζητημάτων και τής «εξυγιάνσεως» των δημόσιων οικονομικών μας.

Έπιασε ξάφνου πρεμούρα όλους τούς ζητούντες μερτικό στη γη και τη ζωή μας να λύσουν όλες τις εκκρεμότητες που σκοπίμως είχαν ξεχάσει έως σήμερα. Κι έτσι την ώρα που μεθοδεύονται κατασχέσεις μισθών, συντάξεων, καταθέσεων και περιουσιών, αυτήν ακριβώς τη στιγμή γίνονται συζητήσεις για αντιρατσιστικά νομοσχέδια και εκτεταμένες παραχωρήσεις στα εθνικά μας ζητήματα.

Ο αντιρατσισμός βέβαια είναι η απορρόφηση αλλογενών και η δίωξη τού Εθνικισμού μας, οι δε παραχωρήσεις βαφτίζονται διακρατικές αλληλοκατανοήσεις. Η μεγάλη διαφορά βέβαια έγκειται στην κατανόηση των απέναντι βουλήσεων σε βάρος των εγκαταλελειμμένων από το ψευτορωμέϊκο δικών μας. Η δε ξενοκρατία έχει γίνει το επίσημο πολίτευμα τής κατεχόμενης Ελλάδος μοιράζοντας διαταγές και απαιτήσεις.

Είχε πει ο μεγάλος Ντοστογιέφσκι πως ενώ οι ψευτοπεριούσιοι κηρύττουν το σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό, «θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη τής Ευρώπης πάνε χαμένα, οι τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμα εκεί». Χιλιάδες χρόνια πριν ο σοφός Σωκράτης είχε πει, όταν τούς είδε σαν εμπόρους στο λιμάνι μας, ότι αυτοί θα είναι η συμφορά. Ο δε Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς εντόπισε το πολίτευμα τής σύγχρονης δημοκρατίας ως δυτικόστροφο που με την κατευθυνόμενη ψήφο και τούς ακριβούς σε κόστος μηχανισμούς του έφερνε ξένες και ολέθριες αποφάσεις στα εθνικά μας πράματα.

Δεν μάς επιτρέπουν λοιπόν οι δήθεν μεγάλοι μας σύμμαχοι να έχουμε τα ίδια δικαιώματα μ’ αυτούς. Για να είμαστε μάλιστα ακριβοδίκαιοι, τα δικαιώματα που αφορούν την εθνική φυσιογνωμία και ταυτότητα θα τα χάσουν και οι ίδιοι, αφού ο πολυπολιτισμός και ο πολυφυλετισμός είναι η οδός για την κατάργηση των συνόρων και την έλευση τής Παγκοσμιοποίησης. Όμως εκείνοι οι προσωρινά δυνατοί δεν έχουν υποστεί καμία απώλεια στον πολιτισμό, την πίστη και την εδαφική επικράτεια που έχει υποστεί η Ελλάς και ο ελληνικός λαός σε εκτεταμένο βαθμό.

Η Πατρίδα μας διαθέτει το θλιβερό προνόμιο να ποδηγετείται από ψευτορωμιούς σε όλα τα επίπεδα. Στην πολιτική ηγεσία, στην επικοινωνία, στις χρηματαγορές, ακόμη και στο παρακράτος. Και φυσικά ο δεσμός με τον Ελληνισμό μετριέται παράλληλα με την εθνική καταγωγή μα και την ψυχή και τις προθέσεις. Τι να την κάνω εγώ την καταγωγή ορφανή από συναίσθημα, όταν υπηρετείται το συμφέρον τού εχθρού μου με κίνητρο την θέση και το χρήμα άχρηστων και ριψάσπιδων σε θρόνο που δεν αρμόζει στο σφετεριστή αυτού;

Έχουν μπει οι τύραννοι στην κοινωνία μας και δολοφονούν ελληνόπουλα προκειμένου να διχαστούμε για μια ακόμη φορά. Φυλακίζουν και πυροβολούν τον Εθνικισμό μας για να περιμένουμε το τέλος μας φοβισμένοι. Μπαίνουν στα σχολεία μας ψευτορωμέϊκο και ψευτοκαθηγητάδες για να κάνουν την άρνηση τής ράτσας μας μάθημα και για να μετατρέψουν τούς λαθρομετανάστες σε κήρυκες στηλιτεύσεως τής ανύπαρκτης κακής συμπεριφοράς σε βάρος τους από το λαό και τούς Εθνικιστές.

Την ίδια ακριβώς στιγμή που αρχοντοραγιάδες και νεοταξίτες εντολείς φτιάχνουν κοινωνία αφελληνισμένη, στα εθνικά μας ζητήματα προχωράει το ίδιο τέλειο έγκλημα με τούς ίδιους ολέθριους σκοπούς. Και έτσι ακούσαμε προσφάτως τον πρόεδρο τής ελληνόφωνης «δημοκρατίας» στην τελευταία επίσκεψή του στην Αλβανία, δηλαδή στη σκλαβωμένη μείζονα Ήπειρό μας, να λέει πως θα λυθούν όλα τα διμερή προβλήματα.

Οι Αλβανοί για να μην τον κουράσουν αναφέρθηκαν στις δήθεν περιουσίες των Τσάμηδων στην ελεύθερη Ήπειρο, στα νέα θαλάσσια σύνορα τού ενεργειακού μας πλούτου, στην αναγνώριση τού Κοσσυφοπεδίου, στις διμερείς επιτροπές δωσιλογισμού σαν αυτές με την Τουρκία, στην αλβανική «κοινότητα» στην Ελλάδα.

Στην δε Κύπρο μας οι εκεί δουλικές αρχές, ίδιες με αυτές τής Μητέρας Ελλάδος, μετά τις συνομιλίες με τις κατοχικές αρχές και τις τουρκοποιητικές διζωνικότητες, υπέγραψαν προσύμφωνο απορρόφησης τού «τουρκοκυπριακού» ποδοσφαίρου από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου!

Από τη διάλυση λοιπόν τής οικονομίας και την κατοχή εθνικού εδάφους, το Έθνος μας οδηγείται στην υπαγωγή του στο παγκόσμιο ανθελληνικό και αντίχριστο υπερκράτος. Και από το κούρεμα τού βιος μας στο κούρεμα ολάκερου τού Ελληνισμού.

Οι Έλληνες μπορεί να στερούνται ζωή και ψωμί, αλλά δεν εκχωρούν με τίποτα τα παιδιά και την πατρίδα τους. Θα φέρουμε αληθινή λαϊκή κυριαρχία, λαμβάνοντας δυναμικά και αποφασιστικά πίσω την Ελλάδα μας ακέραιη και μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική. Και τα δεσμά θα φύγουν οριστικά από ψυχές και γη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
       




     

Δεν υπάρχουν σχόλια: