ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ



ΑΘΗΝΑ 4-11-2013.

Η μισελληνική Παγκοσμιοποίηση εισβάλλει παντού. Σε Εθνική Γη, σε σπίτια, εργασίες και μαντριά. Ο Τύραννος εισβάλλει στην Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια, την Εθνική Μνήμη και την Πατρίδα μας επιχειρώντας την νέα άλωση. Θέλει την οριστική κατάλυση τής Ελλάδος, όταν πλέον το Έθνος μας βρίσκεται ενώπιον τής αποκαταστάσεως τής ελληνικής ιστορίας που επιχειρεί να βιάσει ο γυρολόγος άνομος και τα υποπόδιά του εντός και πέριξ των συνόρων μας.

Θα θελήσουν να μάς πάρουν τα πάντα, είπαν οι Γέροντες τής Πίστης μας. Και πραγματικά, οι Άπιστοι σπεύδουν να πραγματοποιήσουν τα άγια προλεγόμενα. Συμβαίνει μάλιστα να τελούνται σε χρόνο παράλληλο η προσβολή τού ανθρώπου και τής Πατρίδος μας εν μέσω αποκλεισμών και ύβρεων σε βάρος των ελευθεριών και των εθνικών μας συμβόλων και συμβολισμών.

Νεοταξισμός λοιπόν και ριψάσπιδες απαγορεύουν οτιδήποτε εθνικιστικό. Από το κοινοβούλιο έως τη νομή εφημερίδων και φυλλαδίων. Συμβαίνουν αυτά όταν οι εθνικές μας επέτειοι είναι κι αυτές υπό διωγμό από τούς ψευτοδημοκράτες νενέκους που λέγουν στις έσχατες μέρες τής θλίψης τα άπειρα ναι στους επιγόνους των  παλαιών εισβολέων.

Όμως οι απαγορεύσεις συνεχίζονται. Μάθαμε λοιπόν ότι θα ποινικοποιηθεί η πολιτική δράση όσων αντιτίθενται σε κυρώσεις ή περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί σε βάρος κρατών ή οντοτήτων ή οργανισμών ή φυσικών προσώπων με αποφάσεις και κανονισμούς τού ΟΗΕ και τής ΕΕ! Όποιος σηκώνει δηλαδή το κεφάλι στον Νεοταξισμό και την Παγκοσμιοποίησή του θα διώκεται με εξάμηνες ή άλλου είδους ποινές.

Ο περιορισμός τής ελευθερίας τού λόγου και τής δράσης στο πρόσωπο τού Εθνικισμού μας επεκτείνεται σε επίπεδο κρατών, στρώνοντας το έδαφος για κοινωνικές αναταραχές αλλά και για παγκόσμιο πόλεμο.

Στην κατεχόμενη εν καιρώ ειρήνης τάχα Πατρίδα μας ντόπιοι και διεθνείς τοκογλύφοι φέρνουν νέα μέτρα ύψους 500 εκατομμυρίων ευρώ. Κερδοσκόποι αρπάζουν σπίτια ελληνικών οικογενειών για 200 ευρώ. Οι δε απολύσεις Ελλήνων εργαζόμενων απελευθερώνονται και γίνονται ανεξέλεγκτες, όταν η ανεργία είναι στο 29%.

Θα φορολογηθούν χωράφια και μαντριά για να πεινάσουμε και να παραδοθούμε στον εμποράκο των εθνών, αλλά εμείς δεν πρέπει να αντιδράσουμε, γιατί καραδοκούν τα κάτεργα τού παγκόσμιου υπερκράτους. Τι κι αν η Ελλάδα δεν ανήκει στους Έλληνες. Τι κι αν πολυμελείς εγκληματικές συμμορίες λαθρομεταναστών λυμαίνονται την Ελλάδα. Εμείς θα πρέπει να βγάλουμε το σκασμό για να μην χαρακτηριστούμε ρατσιστές και εγκληματίες!

Εγκληματικές οργανώσεις όμως χαρακτήριζαν πάντα οι κοτζαμπάσηδες και οι διεθνείς σύμμαχοί τους όλους τούς αγωνιστές τής Ελευθερίας μας, από το Εικοσιένα έως την ΕΟΚΑ τής Κύπρου μας. Φυλακές, θάνατοι και διωγμοί ανέμεναν και εξακολουθούν να αναμένουν τους Αληθινούς Έλληνες που θέλουν Εθνικά Ανεξάρτητη και Φυσική Ελλάδα. Κι αν νομίζουν κάποιοι ότι τα κοινωνικά και τα οικονομικά ζητήματα είναι ανεξάρτητα από τα εθνικά, τότε αυτοί είναι είτε αφελείς είτε βολεμένοι.

Πόλεμο για το κόντεμα τής Πατρίδος μάς κάνουν. Έχουν πειστεί οι εχθροί μας ότι μπορούν να μάς πάρουν τα πάντα. Πράμα που σημαίνει πως πρέπει να αντεπιτεθούμε και να τούς πάρουμε εμείς τα πάντα. Όσα μάς έκλεψαν στην κοινωνία, την ιστορία και τα εδάφη και μάλιστα με τόκο. Το ξέρουν οι μισέλληνες και γι’ αυτό εφορμούν στην εθνική μας μνήμη και εντείνουν το προσκύνημα των προδοτών, όταν οι βάρβαροι εντείνουν τις διεκδικήσεις τους σε βάρος ελληνικού εδάφους.

Το υπουργείο των οικονομικών συναλλαγών με τον νεοταξισμό αρνήθηκε την διατήρηση στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης τής αδερφής τού Ήρωα των Ιμίων Έκτορα Γιαλοψού και τού επιδόματος φύλαξης των συνόρων μας από τα μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Διενεργείται μάλιστα αυτή η ύβρη έναντι των Μεγάλων Νεκρών μας και τής Ελληνικής Ιστορίας όταν οι Τούρκοι εισβάλλουν με πολεμικά και ερευνητικά σκάφη και με πολεμικά αεροπλάνα και με πράκτορες σε Αιγαίο και Θράκη, ονοματίζοντας εθνικό έδαφος ως τάχα τουρκικό.

Και ενώ η συλλογική μας μνήμη βιάζεται, στα σχολεία στον τελευταίο εορτασμό τής 28ης Οκτωβρίου απαγορεύτηκαν μαθητικοί λόγοι που αναφέρονταν στον Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά και στηλίτευαν τούς σύγχρονους Εφιάλτες. Είναι γνωστός άλλωστε ο δωσιλογικός οίστρος των προσκυνημένων που ξεκινά από την αλλοίωση των σχολικών βιβλίων ιστορίας για την ενοχοποίηση ηρωικών στιγμών τού Έθνους μας μέχρι την ιθαγενοποίηση και την παράδοση τής Ελληνικής Σημαίας στις παρελάσεις σε αλλοδαπούς.

Οι Σκοπιανοί στο μεταξύ συνεχίζουν την αρπαγή τής Μακεδονίας που τούς έχει αναθέσει ο σιωνιστικός νεοταξισμός. Κι έτσι βγήκε πρόσφατα ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Γκρούεφσκι σε κινέζικο δορυφορικό κανάλι και αναφέρθηκε σε δήθεν Σκοπιανά εδάφη που κρατάει η Ελλάδα και τα οποία πρέπει να ελευθερωθούν. Τα έδειξε κιόλας σε χάρτη. Όμως εμείς εδώ είδαμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να ζητάει την ανάπαυση τής ψυχής τού αρχισφαγέα Ελλήνων Κεμάλ μέσα στο ψευτοσπίτι του στη Θεσσαλονίκη όταν οι ψευτορωμιοί των Αθηνών σιωπούν στις διεκδικήσεις των βαρβάρων και συνομιλούν μαζί τους.

Το Εθνικό Φρόνημα βαστιέται ψηλά μαζί με τις Σημαίες Ελληνισμού και Εθνικισμού. Η Πίστη μάς οδηγεί στην αποκατάσταση τής Ιστορίας μας. Κανείς ανθέλληνας σε λεύτερη και αλύτρωτη Ελλάδα. Ελληνική εξουσία στην Πατρίδα και Εθνικός Στρατός στις Πύλες τού Έθνους. Για μια Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
   


Δεν υπάρχουν σχόλια: