ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ, ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ



ΑΘΗΝΑ 9-11-2013.

Οι κατοχικές αρχές τής Πατρίδος μας ακολουθούν πιστά το αντιαναπτυξιακό και διαλυτικό πρόγραμμα για το οποίο έχουν λάβει σχετικές διαταγές από τούς δυνάστες – δανειστές. Μια παράνομη κυβέρνηση και μια υποκριτική αντιπολίτευση, τα λεγόμενα κόμματα τού δήθεν συνταγματικού τόξου, λειτουργούν ως εγκληματική συμμορία, εξαθλιώνοντας το λαό και χαρίζοντας τα φυσικά κάλλη τής Ελλάδος στους ξένους. Γιατί  αυτό ζητάει η διεθνής εγκληματική συμμορία των τοκογλύφων που ελέγχεται για τις μεθοδεύσεις της ακόμη και από τούς ψευτοευρωπαίους.

Τη στιγμή που οι έρευνες επάνω στους γεωφυσικούς πλουτοπαραγωγικούς μας πόρους και το ενδιαφέρον διεθνών κεφαλαίων κλιμακώνονται, το ψευτορωμέϊκο αδυνατεί, δηλαδή αρνείται στην πραγματικότητα να καταστρώσει ένα ελληνικό στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης. Προστρέχει σε διεθνείς συνομιλίες με τούς ισχυρούς πολιτικούς παράγοντες ξένων γεωστρατηγικών σχεδιασμών, φίλους ή εχθρούς, ξεπουλάει ισχυρές ελληνικές παραγωγικές μονάδες και μεταφέρει εθνικό εισόδημα στα θησαυροφυλάκια τού σιωνιστικού νεοταξισμού.

Η κατοχή τής Πατρίδος μας είναι ορατή παντού και με όλους τούς τρόπους. Στους αιθέρες με τις δέσμες αερίων των γνωστών πλέον ψεκαστικών αεροσκαφών που ενοχοποιούνται για αρνητικές επιδράσεις τόσο στην ανθρώπινη συμπεριφορά όσο και στις καιρικές μεταβολές και τις καλλιέργειες. Και στην καθημερινότητά μας με τις οικονομικές αλυσίδες που ενισχύονται με νέα μνημόνια, νέα φοροαρπακτικά μέτρα, νέες απολύσεις και κεφαλικούς φόρους υποθήκευσης ακόμη και στα μαντριά. Με τούς ελληνόφωνους τυράννους να λένε σε ξένες φυλλάδες πως θα επιβάλλουν τις διαταγές διαλύσεως Έθνους και λαού ακόμη και με την εφαρμογή στρατιωτικού νόμου!

Οι ψευτοδημοκράτες μάς θέλουν υποταγμένους στο άνομο διευθυντήριο τής Παγκοσμιοποίησης που μάς θέλει πεινασμένους και ξαρμάτωτους με τη λαιμαριά τού σκλάβου  έως ότου σβήσουμε ως Έθνος. Δεν υπάρχει καμία απολύτως σκέψη στους ριψάσπιδες πολιτικάντηδες, σοσιαλφιλελεύθερους και μαρξιστές, για να γίνουμε αυτόφωτοι, ισχυροί και πραγματικά ανεξάρτητοι.

Ακόμη και οι αμερικανοκομμουνιστές, όπως προέκυψε από τα χείλη τού Μανώλη Γλέζου, δεν γνωρίζουν από που θα βρουν να δώσουν τα χρήματα που τάζουν στο λαό. Όλοι τους θεωρούν ως ανάπτυξη τάχα τής Ελλάδος την παραμονή της κάτω από ένα ξένο πολιτικό και οικονομικό άρμα, όπου άλλοι θα διαχειρίζονται και θα καρπώνονται τον ελληνικό πλούτο.

Είδαμε τη Ρωσία να συζητά δια τού υπουργού των εξωτερικών στην Αθήνα τις βλέψεις της για τον ΟΣΕ και τον Αγωγό Πύργου – Αλεξανδρούπολης. Μάθαμε πως ξεκίνησαν οι νέες σεισμικές έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ, ενώ το ίδιο ενδιαφέρον εξελίσσεται σε Κρήτη και Ιόνιο. Με τις ΗΠΑ να παρεμβαίνουν όχι μόνο δια των παρακολουθήσεων αλλά και διά τής δικής τους οικονομικής απαίτησης στο Αιγαίο που ωθεί και την τουρκική αντίδραση.

Δεν είδαμε όμως το Ελληνικό Όραμα για Εθνική Ανάπτυξη. Δεν είδαμε την ανακοίνωση κάποιας προοπτικής για την εκκίνηση τής Εθνικής μας Οικονομίας και δεν θα τη δούμε από τούς δωσίλογους.

Η Ελλάς διαθέτει πλέρια δύναμη στη φύση που την περιβάλλει. Το μέλλον τής Πατρίδος μας σε ό,τι αφορά την οικονομική και την ενεργειακή της αυτοτέλεια βρίσκεται στη γη μας. Το κράτος σκοπίμως και δολίως απομακρύνθηκε από το φυσικό του περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρέψει σ’ αυτό. Η Ελλάς ήταν και θα ξαναγίνει Εθνικό Κράτος Αγροτικό, Εργατικό και Παραγωγικό.

Ο εδαφικός παράγοντας, τα εργατικά χέρια και η δυνατότητα ανατροφοδότησης και αναχρηματοδότησης κοινωνίας και κράτους είναι υπόθεση εσωτερική. Αφορά μονάχα το Ελληνικό Έθνος και δεν τίθεται σε καμία διαδικασία δήθεν εξωστρέφειας ή εξάρτησης για την κίνηση τής οικονομίας. Η απόδοση τού χωραφιού στον αγρότη και τού εργοστασίου στον επιχειρηματία τής Πατρίδος μας είναι αυτή η ενέργεια που θα δώσει ανάσα στην κοινωνία κι όχι η υπερφορολόγηση για ξένα χρέη που δεν ανήκουν στην ελληνική παραγωγική τάξη.

Οι πόροι που θα εξοικονομηθούν θα δοθούν για την πρόσληψη Ελλήνων εργαζόμενων και την ενίσχυση των αποδοχών τους. Η επιστροφή των Ελλήνων στις πρωτογενείς δραστηριότητες θα δώσει στην κοινωνία μας τα καταναλωτικά αγαθά πρώτης ανάγκης που σήμερα εισάγει το κατοχικό προτεκτοράτο προκειμένου να δέσει το Έθνος στις πολυεθνικές τού νεοταξισμού.

Να ξαναμπεί ταχέως το εργαλείο και το τρακτέρ στο χωράφι. Και την ίδια στιγμή να εθνικοποιηθούν οι γεωφυσικοί ενεργειακοί μας πόροι και να αναπτυχθεί ελληνικό ερευνητικό πρόγραμμα, ώστε να τροφοδοτηθούν οι σχετικές βιομηχανίες μας.

Άμεση αξιοποίηση των άξιων Ελλήνων επιστημόνων που τούς αγνοεί το ψευτορωμέϊκο ή έφυγαν στο εξωτερικό. Και στις θάλασσές μας να ξεδιπλωθούν η αλιεία και η ναυσιπλοΐα. Το δε πολεμικό μας ναυτικό δίπλα στα ερευνητικά σκάφη θα γίνει ο εγγυητής ότι ο πλούτος σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο και όλα τα καλά που μάς δώρισε ο Θεός θα έρθουν στη διάθεση τής Ελλάδος μας.

Οι δυνατότητες τής Πατρίδος μας σε επισιτισμό, θερμότητα και πολεμικό εξοπλισμό είναι υπερεπαρκείς. Ο εδαφικός μας παράγοντας σε κλιματολογική και ποιοτική συνθήκη ιδανικός. Και η συναφής ικανότητα για την παραγωγή εθνικού χρήματος εξασφαλισμένη. Το μόνο λοιπόν που χρωστάμε είναι να δώσουμε τη δύναμη τής δημιουργίας στην Εργατική και Παραγωγική μας Τάξη. Ο δε συμμαχικός παράγοντας θα επιλεγεί από όσους σεβαστούν αυτές τις προϋποθέσεις που θέτει η Ισχυρή Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια: