ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ



ΑΘΗΝΑ 13-11-2013.

Ο νεοταξισμός έχει απλώσει τα βρωμερά ποδάρια του στη δύσμοιρη πατρίδα μας. Νομίζει, όπως ακριβώς συμβαίνει με όλους τούς αλαζόνες κατακτητές, ότι έχει αλυσοδέσει το θύμα του τόσο καλά ώστε να το αποτελειώσει. Όμως οι αχτίδες τού ελληνικού φωτός αναδεικνύονται και καίνε τούς μισέλληνες.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι επικοινωνιακοί τους παπαγάλοι κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τα παγκόσμια αφεντικά τους. Κράτος και παρακράτος λειτουργούν ως την τέλεια συμμορία. Πληγές στο σώμα τού λαού, συναλλαγές με τούς διεκδικητές ελληνικής γης και συμφωνίες με τούς τοκογλύφους για ψεύτικες αντιστάσεις. Από την αφαίρεση τής ζωής ελληνόπουλων που ζήσαμε έως τα ύπουλα ανοίγματα στα προσωρινά βόρεια σύνορά μας.

Είδαμε τη στοχοποίηση τού Λαϊκού Εθνικισμού να επεκτείνεται με μια αισχρή δολοφονία δύο νέων παιδιών όταν συντελείτο ο αφοπλισμός των Εθνικιστών βουλευτών και υπό συνθήκες απόλυτης αστυνομικής απουσίας. Με τούς παρακρατικούς να υβρίζουν, τούς αρχοντοραγιάδες να σιωπούν και τούς δημοσιογραφίσκους να κοστολογούν την ανθρώπινη ζωή αναλόγως με τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Η ελληνική νεολαία φρίττει. Αναρωτιέται με απορία αν πρέπει άραγε να φοβάται ο Έλληνας να δηλώνει την εθνική του καταγωγή και να προμαχεί υπέρ των ιδανικών τής Φυλής μας.

Το καθεστώς πραγματικά αναλώνεται σε μια προσπάθεια ενοχοποίησης τού εθνικού φρονήματος. Προσπαθεί μέσα από αντιρατσιστικές πολιτικές στα σχολεία και τούς νόμους τού κράτους να αποσυνδέσει την Γαλανόλευκη Σημαία από τούς Εθνικούς Αγώνες. Θέλει να φτιάξει μια Πολιτεία από σιωπηρούς ηττημένους, με τούς πλέον ηχηρούς Έλληνες να αφανίζονται.

Η Πολιτεία αυτή φυσικά δεν είναι ελληνική. Είναι το κατοχικό μόρφωμα που ζούμε και το οποίο πνέει ήδη τα λοίσθια. Αυτό που ενώ κυνηγάει τούς Έλληνες με τις αιματηρές φοροκλοπές και την απαγόρευση διακίνησης ιδεών και λόγου, χαϊδεύει τούς αλλογενείς εισβολείς. Αυτούς με τα κουστούμια και τα στημένα χρέη και αυτούς με τις σύγχρονες προβιές και τον προσυνεννοημένο εδαφικό μας ακρωτηριασμό.

Θέλουν λοιπόν να μην πιστεύουμε στην ύπαρξη και την αποστολή τής Ελληνικής Φυλής. Να έχουν τα παιδιά μας έναν παιδονόμο τού ψευτορωμέϊκου πάνω από τα κεφάλια τους για να μην μιλάνε όταν οι αγώνες τού Γένους διαστρεβλώνονται και τα θύματα μετατρέπονται σε θύτες. Να ανοίγεται το πεδίο στην εχθρική προπαγάνδα και την ίδια στιγμή όποιος επιθυμεί την αποβολή των λαθρομεταναστών και την Ελλάδα των Ελλήνων στο Αίμα και τη Φυλή να υπόκειται σε ποινικές και άλλες διώξεις.

Ο Εθνικισμός μας χαρακτηρίζεται ως «ξένος» και «ολοκληρωτικός». Ως απόγονος τάχα παλαιών κατοχών. Δεν μάς εξηγούν όμως σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές πως γίνεται αυτοί να θεωρούνται ως εκφραστές και υπερασπιστές τάχα τού Ελληνισμού, όταν συνομιλούν ανοικτά με τον σιωνιστικό νεοταξισμό στον οποίο δίνουν λόγο ως δικοί του υπάλληλοι.

Από τη μια πλευρά οι εξουσιαστές λέγουν ψευδώς πως δεν θα λάβουν νέα οριζόντια μέτρα που τούς ζητάνε οι διεθνείς τοκογλύφοι. Οι αποφάσεις όμως που έχουν συνομολογήσει κατακτητές και ελληνόφωνοι συνεργάτες λέγουν ότι  η παραμικρή πέτρα που έχει ο λαός μας στην κατοχή του θα φορολογηθεί. Οι απολύσεις θα αυξηθούν και θα γενικευτούν. Και οι βιομηχανίες τής εθνικής μας άμυνας θα κλείσουν. Οι δε ψεύτικες αντιστάσεις προβάλλονται λόγω τής επερχόμενης ήττας και πτώσεως τής κυβερνήσεως που καταγράφουν οι αληθινές μετρήσεις γνώμης.

Από την άλλη πλευρά οι ψευτοαντιστασιακοί δεν λαμβάνουν καμία πρωτοβουλία για να ρίξουν την προδοτική εξουσία, γιατί πολύ απλά είναι μέτοχοι και συνέταιροι τής ανθελληνικής ψευτοηγεσίας. Έχουν ανοικτό δίαυλο με το διεθνές διοικητήριο τής Παγκοσμιοποίησης και έχουν συμφωνήσει ομοίως για μια μικρότερη Ελλάδα με λιγότερους Έλληνες που θα αποτελούν μειοψηφία και ιδιότυπους κρατούμενους στην ίδια τους την Πατρίδα. Μια Πατρίδα που δεν θα έχει ξένους μονάχα στην πολιτική ηγεσία μα και στην κοινωνία.

Τούς αγώνες για την απελευθέρωση τής Πατρίδος τούς κάνουν Έλληνες με υψηλό εθνικό φρόνημα και γνήσια ελληνική καρδιά. Τη Γαλανόλευκη Σημαία τής Φυλής την δοξάζουν και την καθιστούν νικήτρια στις κοινωνικές και τις εθνικές επιδόσεις για λευτεριά και ισχύ Γενναίοι Έλληνες που ποτίζουν το ψωμί με τον ιδρώτα τους και το χώμα με το αίμα τους.

Μάς θέλουν λοιπόν φοβισμένους για να επιτύχουν το βιολογικό τέλος τής Φυλής μας. Μάς τρομοκρατούν για να μείνουμε απαθείς στις γενικές εφόδους των βαρβάρων.

Στα γαλανά νερά τού Αιγαίου μας τα τουρκικά υποβρύχια προσεγγίζουν τα ελληνικά επιβατηγά πλοία προκειμένου να παγιώσουν τις διεκδικήσεις τής Άγκυρας με την άφωνη αποδοχή των τουρκικών θέσεων από τούς γραικύλους πολιτικάντηδες. Από τη Θράκη ο τουρκισμός παρελαύνει έως τα Δωδεκάνησα. Και στην Αλβανία το κατοχικό καθεστώς συζητά όλα τα διμερή θέματα. Τόσα πολλά είναι ή τόσα πολλά δίνουν;

Η Ελλάς είναι Έθνος και έτσι ακριβώς θα παραμείνει. Η δε Αποστολή τού Γένους μας θα ευοδωθεί με την άνοδο ελληνικής εξουσίας, τη φυλετική και ηθική κάθαρση στην κοινωνία και την ύψωση ελληνικής σημαίας σε πάσα αλύτρωτη ελληνική γη. Τα παιδιά μας θα μαθαίνουν ελληνικά γράμματα και θα διδάσκονται τούς Ήρωες τής Φυλής τους διαχρονικά και με εθνική υπερηφάνεια. Το σμίξιμο Αίματος και Δικαίου είναι η Μεγάλη, Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


  

Δεν υπάρχουν σχόλια: