ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Χρύσανθος Θεοδωρίδης (Μάνα μου Μάνα) 1975

ΑΘΗΝΑ 8-10-2010 .

Προσπαθώ με κόπο να βρω μια νότα αισιοδοξίας προκειμένου να αναπτερώσουμε το ηθικό μας. Γιατί το δίχως άλλο οι εχθροί της Πατρίδος μας ζητούν να πληγώσουν την εθνική μας υπερηφάνεια για να επιτύχουν την πτώση της Πατρίδος μας. Έχουν επιλέξει δηλαδή να χρησιμοποιήσουν σε βάρος μας τον λεγόμενο ψυχολογικό πόλεμο προκειμένου αφενός μεν να καλλιεργήσουν την ηττοπάθεια και αφετέρου να δικαιολογήσουν τους εδώ συνεργάτες τους πολιτικάντηδες και τις μειοδοσίες που έχουν ενσωματωθεί στην «ελληνική» κυβερνητική πρακτική. Γιατί είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι ο ιδεολογικός μας εχθρός Νεοταξισμός δεν πρόκειται να σταθεί εκεί, αλλά να γυρέψει την πολιτική αιχμαλωσία του Μεγάλου Ελληνικού Έθνους.

Δεν μπορεί να συμβεί διαφορετικά. Είναι θέμα στρατηγικής και γεωπολιτικής τακτικής. Τα μεγάλα Έθνη υπάρχουν για να επιλέγουν δύο μοναχικούς δρόμους και κανέναν άλλο. Ή θα εξαλείψουν τον εχθρό τους ή εκείνος θα εξαλείψει αυτά. Η δε Ιδέα και η Ηθική δεν κάνανε ποτέ παρέα ειρηνική με την Ύλη και την Σήψη. Από την στιγμή μάλιστα που τα εδάφη που πατούμε είναι εύφορα από πάσης απόψεως, φυσικά και οικονομικής, και τυγχάνουν το σταυροδρόμι και το παρατηρητήριο του κόσμου, ο ιστορικός νόμος της επιβολής θα είναι σίγουρα αμείλικτος.

Όμως εδώ μιλάμε για την αρχόντισσα της Οικουμένης Ελλάδα και οι οφειλές υπέρ της είναι πολλές και απαιτητές. Δεν γίνεται να δοθεί άλλη παράταση στα βάσανα και τα δάκρυα της Πατρίδος που έγινε η κατοικία του Θεού, των Πολιτισμών και των Ηρώων. Δεν γίνεται να συνεχίσει να υποφέρει η Μάνα των εθνών και των γλωσσών, εκείνη που με Θεία Εντολή έδωσε νόημα στην ανθρώπινη ύπαρξη, διαχωρίζοντας τον δημιουργικό άνθρωπο από τον βάρβαρο υπάνθρωπο. Και δεν γίνεται να ανεχτούμε άλλους ξεριζωμούς, άλλους χωρισμούς οικογενειών, άλλες γενοκτονίες.

Κάποιοι όμως θέλουν την υποδούλωση της Ελλάδος εκ νέου και μας το δείχνουν ευθέως. Πως αλλιώς μπορεί να ερμηνευτεί το συμβάν στο χωριό Θέρμη της Θράκης με τα επεισόδια σε βάρος Γάλλων δημοσιογράφων του καναλιού TF-3 που προκάλεσαν ενεργούμενα της τουρκικής προπαγάνδας όταν στο διενεργούμενο ρεπορτάζ έγινε λόγος στην παρουσία των Πομάκων κατοίκων της περιοχής και όχι φυσικά για Τούρκους. Οι υπάλληλοι των τουρκικών συμφερόντων αντέδρασαν έξαλλα, ενώ όταν επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις για να αποσοβήσουν τα χειρότερα, αντί να συνετίσουν τους τουρκόσπορους, ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σβήσουν το καταγεγραμμένο υλικό.

Πως μπορεί να ερμηνεύσει κανείς το σενάριο της συγκυριαρχίας με τους Τούρκους στο Αιγαίο που κυοφορείται πλέον έντονα και έχουν ζητήσει ποικιλοτρόπως οι νεοταξίτες που κυβερνούν στην πραγματικότητα τις ΗΠΑ; Όταν με βάση το δίκαιο της θάλασσας η υπεροχή της Ελλάδος στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος μέσω της υφαλοκρηπίδας ανήκει σε συντριπτικό ποσοστό πάνω από 80% στην Πατρίδα μας, ενώ αν η Ελλάς προχωρήσει στην μοιρασιά των κυριαρχικών της ιματίων θα υποχρεωθεί να παραχωρήσει κυριολεκτικά τμήμα της δικής της υφαλοκρηπίδας.

Όμως η ψυχή του Έλληνα είναι ζωντανή. Και η θύμησή του το ίδιο κόντρα στην διαχείριση της συστημικής προπαγάνδας που πνίγει τις αλήθειες και αλλοιώνει τα ιστορικά ίχνη του Ελληνισμού. Στα δύσκολα ο ελληνικός λαός κάνει τον απολογισμό του και ζητάει την πλήρωση των οφειλόμενων απέναντι στο Μεγάλη Ελλάδα, την Τροφό και Μητέρα Πατρίδα. Και ο λαός μας ζητάει να σκορπίσει τα σύννεφα του ανθελληνικού ολέθρου, να σημάνουν τα σήμαντρα της ελληνικής καρδιάς και να σκορπίσουν τα καρφιά που έχουν μπήξει οι προσωρινοί δυνατοί στο Σώμα της Ελλάδας, της τάχα λεύτερης και της άλλης της Σκλάβας.

Η Ελλάδα μας έμεινε πολύ καιρό άνυδρη και τα σπαθιά πρέπει πλέον να έρθουν σε χέρια ελληνικά, χέρια δηλαδή δικαιοσύνης. Τα παιδιά της Ελλάδος το ζητούν. Το είχε τραγουδήσει ο Χρύσανθος Θεοδωρίδης, o Τραγουδιστής του μαρτυρικού Πόντου Μας, από το 1975. Το θέλει η Ελληνίδα μάνα από το παιδί της, η Μάνα Ελλάδα το χρειάζεται και ο Ελληνικός Εθνικισμός το μπορεί. Να μεγαλώσουμε κι όχι να μικρύνουμε.

Αφιερώνουμε με τα πιο όμορφα συναισθήματα τούτο εδώ το τραγούδι του Χρύσανθου http://www.youtube.com/watch?v=M_xS8kcA7tE&feature=player_embedded!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: