ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ. ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΘΗΝΑ 16-10-2010 .

Το πολυεθνικό κράτος του ντόπιου Νεοταξισμού και του κατοχικού μνημονίου που οικειοποιείται καταχρηστικά τον όρο «ελληνικό κράτος» έχει καταφέρει να επιβάλλει την ασυδοσία του ξένου παράγοντα, ακόμα και του ξυπόλυτου ή τάχα αθώου. Το ότι η φερόμενη ευνομούμενη πολιτεία μας δεν είναι ελληνική, δηλαδή δεν είναι δική μας, το έχουμε πολλές φορές μνημονεύσει ΔυΝηΤικά επαρκώς.

Το ότι δεν υφίσταται κράτος το αντιλαμβανόμαστε όταν «αδυνατεί» να φανεί κραταιό υπέρ των συμφερόντων των Ελλήνων παρά μόνον όταν η πυγμή του χρησιμοποιείται για να σιγάσει η δίκαιη οργή των Ελλήνων με την χρήση των αστυνομικών οργάνων, που προηγουμένως έχουν τσαλακώσει μισθοδοτικά, και τα οποία επιστρατεύουν όταν θέλουν να τιθασεύσουν τις «ρατσιστικές» αντιδράσεις του λαού μας που θέλει να προασπίσει την ελληνικότητα και την ζωή του. Έλα όμως που ο ρατσισμός σε βάρος των Ελλήνων από τα ξυπόλητα τάγματα των λαθρομεταναστών, ακόμη και οι διεκδικήσεις για λογαριασμό όμορων «κρατών» και του ιδίου του Νεοταξισμού επιτρέπεται. Εδώ η δύναμη των τοποτηρητών της διεφθαρμένης Παγκόσμιας Εξουσίας καταλαγιάζει απότομα.

Κάπως έτσι λοιπόν εμφανίζονται εσχάτως στο διαδίκτυο κάποιοι «περίεργοι» τύποι που αμφισβητούν την ελληνικότητα του λαού μας. Κάποιοι λοιπόν Αλβανοί, ξέρετε, από αυτούς που ήρθαν ρακένδυτοι και ντύθηκαν ή βοηθούν τις αλβανικές αρχές και τις επιδιώξεις των Τσάμηδων σε βάρος της Ηπείρου Μας, κυκλοφορούν υλικό που θέλει να μας πει και να μας «αποδείξει» ότι οι Αρβανίτες είμαστε Αλβανοί κι όχι Έλληνες. Να μας το «αποδείξουν» σαν το υποτιθέμενο ατύχημα σε βάρος του αδελφού μας Αριστοτέλη Γκούμα αφού έκανε το «έγκλημα» να μιλάει ελληνικά. Το ίδιο κάνουμε κι εμείς οι Αρβανίτες, γιατί πολύ απλά είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!

Λοιπόν, ας κάνουμε στους «κακόμοιρους αμαθείς» ένα μάθημα αρβανίτικης ιστορίας. Κατ’ αρχήν ο Ιλλυριός που συχνά πυκνά αναφέρουν οι Αλβανοί ήταν υιός του βασιλέως των Θηβών Κάδμου. Ο Κάδμος όμως, που κάποιοι προσπάθησαν να βγάλουν έως και…σιωνιστή, και η ιδιαίτερη πατρίδα μου Θήβα κατέχουν κεντρική θέση στην ιστορία του ελληνικού έθνους και κανείς σοβαρός άνθρωπος και επιστήμονας δεν αμφισβήτησε ποτέ αυτή την αλήθεια, τα μνημεία, τις γραφές, τα έργα του τόπου αυτού έως και τις γνωστές πυραμίδες που κάποιοι ημέτεροι δεν αναδεικνύουν όπως επιβάλλει η λογική. Την δε ελληνικότητα των θηβαϊκών πυραμίδων δεν αμφισβητούν οι Αιγύπτιοι που διαθέτουν ιστορία αμέσου σχέσεως και επιρροής με τον ελληνικό πολιτισμό. Δεν θα την αμφισβητήσουν οι Αλβανοί. Και φυσικά ο υιός Έλληνος πατρός, ο υιός Ιλλυριός του Έλληνα πατρός Κάδμου ήταν προφανώς Έλληνας.

Να πούμε βέβαια ακόμη ότι η κοινή γλώσσα, η κοινή θρησκεία, οι κοινοί τόποι λατρείας, η κοινή παιδεία που είχε πάντα εθνικό και φυλετικό περιεχόμενο για όλα τα ελληνικά φύλλα από τα βάθη της αρχαιότητας μαρτυρούν την αλήθεια την μέγιστη. Ότι οι Αρβανίτες είναι Έλληνες και μόνον Έλληνες. Να πω ακόμη ότι η λέξη νούσα για παράδειγμα που ενυπάρχει στο αρβανίτικο γλωσσικό ιδίωμα και σημαίνει νύφη έχει πελασγική προέλευση και έχει μεταφερθεί στα αρβανίτικα αναλλοίωτη.

Να πω επιπλέον ότι η πληθυσμιακή ανάπτυξη των Αρβανιτών σ’ ολόκληρη την ελληνική επικράτεια οφείλεται στην καθαρά Δωρική συνήθεια μετακινήσεων όταν οι αμφισβητίες δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι που βρισκόντουσαν αυτοί και η σπορά τους. Έτσι λοιπόν Αρβανίτες θα βρούμε στην Θήβα, στο Άργος, στις Σπέτσες, στα Μεσόγεια, στον Ασπρόπυργο, στην Ήπειρο και όχι μόνο. Δεν ξέρω αν οι κατσαπλιάδες διεκδικούν τον …Επαμεινώνδα και τον Πελοπίδα!

Και για να δώσω μια τελευταία γεύση από την σύντομη αυτή περιήγηση στα δικά μου άγια χώματα και χώματα ασφαλώς κάθε Έλληνα και μόνον Έλληνα, να θυμίσουμε στους εραστές της… «μεγάλης Αλβανίας» ότι ο όρος Αρβανίτης προέρχεται από την περιοχή Άρβανα της Β. Ηπείρου που δεν την αναφέρουν γιατί φοβούνται την ελληνική γεωγραφία της.

Και ακόμα ότι ο…εθνικός τους ήρωας Γεώργιος Καστριώτης ήταν βυζαντινός άρχοντας και πολέμαρχος, καθαρός δηλαδή Έλληνας και αντιτούρκος, όταν οι «διεκδικητές» είναι κάργα φιλότουρκοι. Και οι αγωνιστές του 1821 σαν τον Μπότσαρη, τρανοί Έλληνες και χριστιανοί ορθόδοξοι, πολέμησαν ενάντια στους μουσουλμάνους τουρκαλβανούς σαν τον Ομέρ Βρυώνη. Συμπερασματικά λέμε τούτο: ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΛΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ! Ας δούμε τα παρακάτω βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=cC8XvDniJjI

http://www.youtube.com/watch?v=hT18Tz475PQ&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: