ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΕΚΔΥΤΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΘΗΝΑ 13-10-2010 .

Το σοσιαλιστικό όνειρο του ΠΑΣΟΚ εκτός από τις «μνημονευόμενες» παραχωρήσεις οικονομικών και κυριαρχικών δικαιωμάτων, εκτός από την έκρηξη εργασιακών λουκέτων και την πώληση των εθνικών υποθέσεων, περιλαμβάνει την παραχώρηση των λαϊκών ελευθεριών στους μηχανισμούς παρακολουθήσεως και φακελώματος των μαζών. Και αυτή η αιχμαλωσία των μαζών, η ουσιαστική μαζοποίηση ευκολόπιστων πολιτών που υποτάχθηκαν σ’ ένα κράτος «νταβατζή», δεν περιλαμβάνεται στα συνημμένα του γνωστού μνημονίου που συνήφθη με την διαβόητη τρόικα.

Τουλάχιστον δεν υπάρχει θεωρητικά σχέση αντικειμενική, αφού υποτίθεται ότι οι ανθρώπινες ψυχές δεν αποτελούν εμπράγματες αξίες που μπορούν να αρπαχθούν ως υποθήκη για την εξόφληση του κατασκευασμένου χρέους. Όμως η αντίχριστη Κάρτα του Πολίτη, το αντιχριστιανικό, ανθελληνικό και αντιλαϊκό μέσο παζαρέματος της ιδιωτικής μας ζωής σε μια Ορθόδοξη χώρα σαν την δική μας προλειαίνεται.

Και επειδή κάποιοι καθεστωτικοί κύριοι και κυρίες από τον καιρό της μεταπολιτεύσεως μάς έχουν ζαλίσει τα αυτιά με την δημοκρατία που σέβεται τις απόψεις όλων, όλων πλην των Πατριωτών και της Εκκλησίας μας, πρέπει να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο πρέπει να αποθηκευτεί σ’ αυτή την σατανική κάρτα με το μαγικό τσιπάκι το καταναλωτικό, το οικονομικό και κοινωνικό μας πρόσωπο με την διαρροή των στοιχείων αυτών στους εισπρακτικούς μηχανισμούς του διάτρητου κράτους.

Ένα κράτος που έχει πολλάκις αποδειχτεί ότι είναι αντικείμενο παρακολουθήσεως από τους μηχανισμούς του Νεοταξισμού είτε μέσω μνημονίων είτε μέσω υποκλοπών ξένων μυστικών υπηρεσιών. Ένα κράτος που έβγαλε τάχα το θρήσκευμα από τις αστυνομικές ταυτότητες για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων για να παραδώσει τώρα τα προσωπικά δεδομένα σε ευρύτερο παγκοσμιοποιημένο κοινό, τα μεγάλα αφεντικά του Νεοταξισμού. Και μας φέρνουν την διαβόητη Κάρτα του Πολίτη ως τρόπο συμμαζέματος τάχα του μηχανισμού φορολογικών αποδείξεων για να εξελιχθεί σύντομα όπως μας λένε σε νέα ταυτότητα.

Η νέα ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη λοιπόν έρχεται σε τούτους τους έσχατους χρόνους ως πρόδρομος της δυσωνύμου βιομετρικής κάρτας που σχεδιάζουν οι δυνατοί της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας. Η δε Ορθόδοξη Εκκλησία μας οφείλει να αντεπεξέλθει στην αποστολή της να λειτουργεί ως πρόδρομος καιρών αντιστάσεως και ως προστάτιδα Μητέρα των πιστών Ελλήνων. Και όταν μιλάμε για πιστούς Έλληνες, μιλάμε για όλους τους Έλληνες που δεν δέχονται να παραδώσουν τα Ιερά της Φυλής και την Γη των Προγόνων μας στους σκύλους του Νεοταξισμού.

Και επειδή έτσι πράττει αντιστεκόμενος ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ, ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προσπάθησε ανεπιτυχώς να του προσάψει πολιτικολογία. Ο Πατριώτης Δεσπότης Σεραφείμ σταθμίζοντας την οφειλόμενη στάση της Ελληνοορθοδοξίας, χαρακτήρισε ως υπεργολάβους της έξωθεν αποχριστιανοποίησης της Ελλάδος τα δύο κόμματα εξουσίας και την Αριστερά, την στιγμή που η Εκκλησία μας έχει δώσει αγώνες δίπλα στον λαό μας τον οποίο θέλουν να αποτραβήξουν από κοντά της.

Ο Δεσπότης Πειραιώς μιλάει ακόμη για τον επιχειρούμενο εκδυτικισμό μας, την απαράδεκτη «νομιμοποίηση» των ομόφυλων «ζευγαριών» σε διαστρέβλωση της Θεολογίας και της Ελληνικής Φιλοσοφίας, την σκόπιμη κατάργηση του θρησκευτικού όρκου στα δικαστήρια, την αντισυνταγματική περιθωριοποίηση του μαθήματος των θρησκευτικών, αλλά και την απώλεια της ευκαιρίας να μετατρέψει η Ελλάς το Αιγαίο σε ελληνική λίμνη αποκρούοντας την ρωσική παρουσία και συνεργασία του στόλου της με ενοίκιο.

Το θέμα της Κάρτας του Πολίτη σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Ζερβός από την τηλεοπτική εκπομπή του, παρουσιάζοντας τις ιδιαιτερότητες αυτής για τις ελευθερίες του λαού μας, ζητώντας περαιτέρω διευκρινίσεις και μια υπεύθυνη στάση κυρίως από την διοικούσα Εκκλησία μας. Η Ελληνική Θεολογική Σκέψη από την αρχαιότητα έως τις μέρες μας υπαγορεύει τον Σεβασμό της Πίστης του πολίτη και την ανάπτυξη και όχι την ομηρία της Μεγάλης Πατρίδος μας Ελλάδος. Ο δε Θεϊκός Παράγων συνυπήρχε από πάντα, συνυπάρχει και θα εξακολουθήσει να συνυπάρχει στο τράνεμα του Ελληνισμού.

Ήρθε η ώρα τώρα που όλοι ζητούν «δικαιώματα», να κρατήσουμε κι εμείς το δικαίωμα της ελληνικής ιδιοπροσωπίας μας όρθιο και ανέγγιχτο. Ας δούμε τον κ. Ζερβό σ’ αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=xbdF2AsmDY4&feature=related

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: