ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ώρα για αίμα, για πυρκαϊά.....

ΑΘΗΝΑ 22-10-2010 .

Το δούλεμα και το κρυφτούλι από την πολιτική εξουσία του τόπου πάει σύννεφο. Με την διαφορά όμως ότι τα σύννεφα που έχουν μαζευτεί επάνω από τον ορίζοντα της Ελλάδος μας είναι πολύ βαριά. Το ίδιο βαριά όμως είναι και η προδοσία σε βάρος της Πατρίδος που συνιστά ύψιστη προσβολή στους αγώνες του Γένους μας και τις αγωνίες ενός ολόκληρου λαού που όσο ευκολόπιστος κι αν είναι, όσο κι αν αρέσκεται να βολεύεται, ποτέ δεν θα συναινέσει στις συντελούμενες ανομίες. Ανομίες στην οικονομία, την εργασία, την κοινωνική ασφάλεια, την εθνική κυριαρχία.

Και αφού λοιπόν δεν πρόκειται να συναινέσει ο λαός μας, η Καθεστηκυία Τάξη επέλεξε να καταργήσει τον λαό. Και το πράττει αυτό με την απόκρυψη των πραγματικών περιστατικών και με την ωραιοποίηση κάποιων άλλων δεδομένων. Καμία φορά μάλιστα ακόμη και με την πλήρη εξαφάνιση των γεγονότων που καρφώνουν το μαχαίρι στην καρδιά του Ελληνικού Έθνους. Τότε η πολιτική διοίκηση πουλάει το μέλλον των παιδιών της Πατρίδος στους σκύλους της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και οι συστημικοί ενημερωτές απαγγέλλουν ως είδηση το σενάριο που έχει συμφωνηθεί.

Στο ζήτημα του μνημονίου και της τρόικας, της ορντινάντσας δηλαδή του ΔΝΤ, το οδοιπορικό της χώρας μας ξεκίνησε τάχα μου για το συμμάζεμα του ελλείμματος και την αντιμετώπιση του χρέους για να αποδειχτεί ότι όλα έγιναν για να ξοφληθούν προηγούμενα κρατικά δάνεια στους τραπεζίτες, να συντριβούν εργατικές παροχές και θεσμοί και να υποθηκευτεί εθνική γη στους εχθρούς μας.

Αλλά η κυβέρνηση πανηγυρίζει. Πανηγυρίζει που την εμπιστεύονται οι τοκογλύφοι και καλπάζει η φτώχια. Και στα εθνικά, σαν τον γκρίζο λύκο που χαίρεται στην αναμπουμπούλα, διαλέγει την άνευ όρων παράδοση. Δεν θέλει λέει τον πόλεμο. Φυσικά, γιατί ο πόλεμος θέλει άντερα και καρδιά αντρίκια και οι πολιτικάντηδες δεν τα διαθέτουν. Και δεν θέλουν πόλεμο οι εξουσιαστές γιατί οι Τούρκοι, μας λένε, είναι δόκιμοι Ευρωπαίοι και φίλοι. Γι’ αυτό και οι τουρκικοί συνδυασμοί στις ελληνικές αυτοδιοικητικές εκλογές σε Κομοτηνή και Ξάνθη.

Δεν μας λένε όμως τα εξουσιαστικά βαποράκια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης για τις κατοχικές συμφωνίες που έχουν συνομολογήσει με την Τουρκία. Συμφωνίες που φαίνεται να κρατούν προς το παρόν μακριά από την Πατρίδα μας την πολυδιαφημισμένη επίσκεψη του Αρχηγού του κόμματος των Γκρίζων Λύκων.

Είδαμε λοιπόν σε υπέρπτηση επάνω από το Αγαθονήσι τους Τούρκους να καλούν τους Έλληνες πιλότους να αποχωρήσουν από…τουρκικό έδαφος. Τουρκικό έδαφος το Αγαθονήσι! Είδαμε τους Τούρκους πιλότους να εφορμούν στον εναέριο χώρο μας σε άλλη περίπτωση με νατοϊκή σημαία! Και ακούσαμε τον Ερντογάν προ της εδώ επίσκεψής του στην εκπομπή του Παπαχελά στον Σκάι να μιλάει για συμφωνημένη λύση των θεμάτων του Αιγαίου και την κοινή κυριαρχία έως το τέλος του έτους.

Είδαμε τα πάντα από ανεξάρτητες πηγές και όχι από συστημικούς Εφιάλτες. Για να μην υπάρξει η αντίδραση και ο ξεσηκωμός των πολλών. Όμως η φωτιά μπήκε. Και η εθνική αντίσταση θα κινήσει και πάλι, όπως τόσες φορές στην ιστορία μας, από τους λίγους που θα γίνουν το ξυπνητήρι των πολλών. Και η πυρκαϊά αυτή θα γίνει το καθαρτήριο πυρ που θα σκορπίσει τους ολετήρες από προσώπου γης και θα τρανώσει εκ νέου την Ελληνική Φυλή.

Τώρα πλέον η μάχη που έρχεται είναι για την επιβίωση και την αναγέννηση της Ελλάδος. Οι Φρουροί του Έθνους έχουν λάβει ήδη θέσεις. Και οι Έλληνες Εθνικιστές θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους όπου κι αν βρίσκονται. Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η Γη. Και ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός θα φέρει την Μεγάλη Ελλάδα οριστικά στον θρόνο της υπακούοντας στην φωνή του προγονικού Αίματος.

Κλείνοντας ας δούμε τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=wBOBj8ayfI8

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: