ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

ΑΘΗΝΑ 17-10-2010 .

Πολύς λόγος γίνεται και πολύ μελάνι χύνεται από την επικοινωνιακή προπαγάνδα του Συστήματος για την προέλευση της πολιτικής διαφθοράς και την πατρότητα του εντοπισμού της. Καλά θα κάνουν οι πολιτικάντηδες της ανθελληνικής Καθεστηκυίας Τάξεως να κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και ο ελληνικός λαός να αναλάβει τις δικές του ευθύνες και σε ποιον αναθέτει τις τύχες του. Και όποιοι πραγματικά ψάχνουν να βρουν τους λόγους ύπαρξης της πολιτικής κρίσης, ας κοιτάξουν με επιμέλεια τα εθνικά μας ζητήματα.

Το σύνδρομο του ένοχου που επιχειρείται να περάσει στο σύνολο του λαού μας δεν είναι άσχετο με την κρατική υπόσταση της Ελλάδος και τον σχεδιασμό μιας βαλκανικής χερσονήσου δίχως εθνικό συναίσθημα και ταυτότητα. Ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός θέλει να επιφέρει αλλαγές στο καθεστώς της λεγόμενης εθνικής κυριαρχίας που αναμφίβολα περνάνε από την προσπάθεια υπαγωγής της Ελλάδος στην πολιτική διοίκηση των τουρκικών υποχειρίων του. Προφανώς λοιπόν ένας καταρρακωμένος ελληνικός λαός με ανύπαρκτη γνώση της πραγματικότητας δεν θα διαθέτει τα γρήγορα ανακλαστικά που απαιτούνται για να αντιδράσει.

Χαρακτηριστική υπήρξε η τοποθέτηση του Ελληνόψυχου Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ ενώπιον των μελών της Ιεραρχίας της Ελλαδικής Εκκλησίας ο οποίος αναφέρθηκε και στην επιδείνωση των εθνικών μας ερεισμάτων. Έκανε λόγο για την εθνικά ασύμφορη αγνόηση της ρωσικής προσφοράς για την παραχώρηση χώρου στάθμευσης του ρωσικού στόλου με ενοίκιο 100 δισεκατομμυρίων ευρώ που θα μας επέτρεπε επεκτείνοντας τα χωρικά μας ύδατα στα 12 ναυτικά μίλια να κάνουμε το Αιγαίο ελληνική λίμνη με την εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου, ενώ παράλληλα έχει βαλτώσει ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης. Ο Δεσπότης του Πειραιά αναφέρθηκε ακόμα στην επικίνδυνη εκχώρηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων στην ισραηλιτική πολεμική μηχανή μέσα από μικτές στρατιωτικές ασκήσεις και τον σιωνιστικό εναγκαλισμό.

Επιπλέον μαθαίνουμε ότι πραγματοποιήθηκε κοινή τουρκοκινεζική στρατιωτική άσκηση στην αεροπορική βάση του Ικονίου από τις 20 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου. Μια άσκηση που προκάλεσε έκπληξη στις ΗΠΑ, οι δε Τούρκοι διέρρεαν μέσω των ΜΜΕ ότι η άσκηση αφορούσε ρωσικά αεροσκάφη για να διευκρινιστεί τελικά ότι επρόκειτο για κινεζικά που είχαν ανεφοδιαστεί στο Ιράν. Φοβού τους συμμάχους και συνεργασίες φέροντες λοιπόν.

Στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και της Μακεδονίας Μας, η εθνική μας υπόθεση έχει γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης των αυτοδιοικητικών εκλογών. Έτσι λοιπόν ο υποψήφιος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ Μπόλαρης αναφερόμενος στον Π. Ψωμιάδη είπε ότι «η ιστορία, η Μακεδονία, οι παραδόσεις μας είναι πολύ σοβαρές υποθέσεις για να τις καταστήσουμε αντικείμενο εθνικιστικών κραυγών ή παραληρήματος». Ενώ στο βιβλίο κάποιου Σπύρου Μαρκέτου «τα πρώτα βήματα του ελληνικού φασισμού» διαβάζουμε ότι ο Ίων Δραγούμης αξιοποίησε την προώθησή του στο διπλωματικό σώμα «για να οργανώσει αντιβουλγαρικά τρομοκρατικά δίκτυα στην Μακεδονία». Προφανώς μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα φερθούμε με «δημοκρατική» γενναιοψυχία στους σκοπιανούς «μακεδονισμούς», όπως επιτάσσουν οι δυτικοί «σύμμαχοι».

Στο μεταξύ η Αλβανία, ακολουθώντας το παράδειγμα της Τουρκίας, στην Γεωγραφία της Αλβανίας της Γ Λυκείου, που υποχρεώνει και τα βορειοηπειρωτόπουλα να μαθαίνουν, αναφέρει ότι περιοχές όπως η Θεσπρωτία, η Φλώρινα, η Καστοριά, τα Γρεβενά, η Κόνιτσα είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως παραχωρήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών. Διεκδικήσεις που εγείρει αντίστοιχα και ενάντια στην Σερβία, το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια σ’ ένα κλίμα που οι εδώ πολιτικάντηδες αφήνουν να εξελιχθεί εις βάρος μας αντί να εκμεταλλευτούμε την οφειλόμενη ελληνική διεισδυτικότητα στην δημιουργία ενός ορθόδοξου τόξου.

Στην Ξάνθη είχαμε την ανακοίνωση του «τουρκικού» συνδυασμού με την ονομασία «ανεξάρτητος συνδυασμός για την ισότητα στον δήμο Ξάνθης». Το δίδυμο αδελφάκι του συνδυασμού της Μουσταφάογλου στην Κομοτηνή έκανε την συγκέντρωση παρουσίασης υπό την προεδρία του Χουσεΐν Αχμέτογλου με κυριότερο σημείο την παρουσία του πασόκου βουλευτή Μάντατζη που έδωσε ως υποψηφίους στον συνδυασμό την γραμματέα του Ομέρογλου και την γυναίκα του. Ο εν λόγω Τούρκος βουλευτής δεν υποστηρίζει μάλιστα τον συνδυασμό που έχει επιλέξει το ΠΑΣΟΚ, το οποίο βέβαια δεν θα αντιδράσει απέναντι στα αφεντικά της Άγκυρας.

Μια Άγκυρα που σε ημερίδα που διοργανώθηκε από το ΕΛΙΑΜΕΠ και την Διεύθυνση Δημόσιας Διπλωματίας που υπάγεται στον Τούρκο πρωθυπουργό Ερντογάν μας είπε το αναμενόμενο ότι θα άρει το εμπόλεμο αν δεν επεκτείνουμε εμείς τα χωρικά μας ύδατα. Με τον πρόεδρο του τομέα διεθνών σχέσεων του κόμματος του Ερντογάν Τσελίκ να μας μιλάει τάχα για πολιτική μηδενικών προβλημάτων, εποικοδομητικό διάλογο και κοινό όραμα. Και τον σύμβουλο του Ερντογάν Καλίν να λέει ότι «πρέπει να προετοιμάσουμε τις δύο κοινωνίες ώστε να εμπλακούν ενεργά στην αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων.

Είναι καιρός να τεθεί το ζήτημα της Ελληνικής κυριαρχίας στα Βαλκάνια σε σοβαρή διεκδικητική βάση. Και να αποφασίσουμε ότι η Μεγάλη Ιδέα για όλες τις Σκλάβες Ελληνικές Πατρίδες πρέπει να τεθεί ως στόχος εθνικής εξωτερικής πολιτικής. Και μετά να αναζητήσουμε συμμαχίες. Κι αυτά από μια Εθνικιστική Διακυβέρνηση της Ελλάδος της οποίας επιβάλλεται η άνοδος στην εξουσία. Γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι ο σχεδιασμός μιας θύελλας στην περιοχή μας είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: