ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΓΕΡΣΗΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 3-10-2010 .

Όταν ένα Έθνος έχει κατέλθει, και μάλιστα με φόρα, όλα τα σκαλοπάτια που οδηγούν στα ανήλια υπόγεια της ελεγχόμενης σκλαβιάς, της σήψης και της παρακμής, τότε το μόνο που του μένει είναι να αντιδράσει το ίδιο άμεσα με πνεύμα έντονων επαναστατικών και εθνικών δράσεων. Να καταργήσει δηλαδή με πολιτικές ουσιαστικής ρήξης και αδιαπραγμάτευτης ανατροπής πρόσωπα και πρακτικές που πληγώνουν το Έθνος. Ειδάλλως να αποδεχτεί πως έχει σαπίσει.

Το προσκλητήριο των καιρών λοιπόν είναι εδώ. Και είναι αμείλικτο για όλους μας. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες της Καθεστηκυίας Τάξεως συναγωνίζονται επιτυχημένα τους κοτζαμπάσηδες τον καιρό του Εικοσιένα. Οι κοτζαμπάσηδες απέρριπταν τον αγώνα των πατριωτών για ελευθερία προκειμένου να διατηρήσουν την άτιμη πολιτική τους διοίκηση. Οι πολιτικάντηδες σήμερα πωλούν την αιματοβαμμένη ελευθερία μας για να διατηρήσουν την ίδια άτιμη πολιτική διοίκηση.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Γκιουλ από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα στο 2010, δηλαδή μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, θα λυθούν όλα τα προβλήματα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας στο Αιγαίο.

Περιέργως πως όμως και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός Γκρούεφσκι είχε δηλώσει από τα Σκόπια, αρνούμενος να μεταβεί στις ΗΠΑ, ότι η υποτιθέμενη επιμονή της ελληνικής κυβερνήσεως σε μια ενιαία ονομασία της χώρας του για κάθε χρήση πιθανώς να λέγεται προκειμένου το ΠΑΣΟΚ να μην έχει απώλειες στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Δηλαδή ότι μετά τις 7 Νοεμβρίου η υποταγή στα εθνικά μας θέματα θα φανεί σ’ όλο το άθλιο μεγαλείο της κατά τις επιθυμίες των ΗΠΑ.

Η μυστική διπλωματία δουλεύει αθόρυβα και ανθελληνικά. Με την φρεγάτα Μπεϊκόζ όμως να ξεκινάει από την γνωστή πλέον βάση του Ακσάζ, να περνάει βόρεια της Κρήτης και να διανύει ολόκληρο το Αιγαίο φτάνοντας στο Σούνιο. Η εισβολή αυτή κρατήθηκε αρχικά κρυφή. Επιπλέον μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου προγραμματίστηκαν τουρκοαιγυπτιακές ασκήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο σε τμήμα της ελληνικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας.

Παράλληλα οι Τούρκοι έχουν μετακινήσει σημαντικό αριθμό στρατιωτικών μονάδων στον Έβρο και μάλιστα σε διάταξη που υποδηλώνει σχεδιασμούς για αιφνιδιαστική επίθεση. Να σημειώσουμε σε σχέση με την συγκέντρωση του τουρκικού στρατού στο Έβρο, ότι οι Τούρκοι έχουν από τον Απρίλιο ασκηθεί στην Ανδριανούπολη στην βίαιη διάβαση ποταμού.

Σε ότι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, μετά από την επίσημη παρουσίαση του αμιγώς μουσουλμανικού συνδυασμού στην Κομοτηνή που κατεβαίνει ως «τούρκικος» με τις κατευθύνσεις και ευλογίες του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής και του ψευτομουφτή Ξάνθης Μετέ, παρόμοιος συνδυασμός κατέρχεται και στην Ξάνθη.

Την ίδια στιγμή όμως το Hellenic Academic Forum που έχει ως μέλη του καθηγητές πανεπιστημίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε ανοικτή επιστολή του στην πολιτική και πολιτειακή ηγεσία αναφέρεται στην ανάγκη αντιμετωπίσεως της τουρκικής προπαγάνδας ακόμα και μέσω της εκπαιδεύσεως για τον εκτουρκισμό των Ελλήνων μουσουλμάνων από ένα Εθνικό Συμβούλιο Χάραξης Πολιτικής για τη Θράκη μας έξω από κόμματα και αμφιλεγόμενες απόψεις ερευνητικών ομάδων.

Δυστυχώς η στρατηγική υποδουλώσεως κατ’ εντολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ισχύει σ’ όλα τα εθνικά μας θέματα. Με τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών Δρούτσα να δηλώνει από τις ΗΠΑ προκειμένου για τα Σκόπια ότι πρέπει να επέλθει ένας συμβιβασμός για την ονομασία αυτού του ψευδοκράτους με αμοιβαία βήματα για την γεφύρωση του χάσματος. Ο κ. Δρούτσας αναφέρθηκε στην ύπαρξη του μεγαλύτερου τμήματος της Μακεδονίας στην Ελλάδα με ένα μικρό τμήμα της να βρίσκεται στα Σκόπια και ένα μικρότερο στην Βουλγαρία. Δεν μας είπε όμως ότι ενώ εμείς δεν διεκδικούμε την απελευθέρωση των αλύτρωτων ελληνικών εδαφών της Μακεδονίας Μας, οι «σύμμαχοι» δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις συνταγματικές διεκδικήσεις των προσωρινών μας γειτόνων.

Ο κ. Δρούτσας ωστόσο από το βήμα του ΟΗΕ μας είπε ότι «σήμερα το πραγματικό ζήτημα έγκειται στην ανάγκη να επιβεβαιώσουμε τη σημασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια κοινότητα».

Κάπως έτσι πρέπει να σκέπτεται και ο Κύπριος Πρόεδρος Χριστόφιας ώστε να πει από του βήματος πάντα του ΟΗΕ ότι και οι δύο αποκαλούμενες μητέρες πατρίδες εισέβαλαν στην Κύπρο. Αλήθεια, η Ελλάς είναι αποκαλούμενη Μητέρα Πατρίδα της Κύπρου Μας και όχι η αδιαμφισβήτητη Μητέρα Πατρίδα κ. Χριστόφια; Και η Αγγλία που έχει ακόμη βάσεις στρατιωτικές δεν είναι εισβολέας; Αυτή μαζί με την Τουρκία. Δικαίως οι Βετεράνοι Κύπρου 1974, οι φοιτητές της πατριωτικής παρατάξεως Δράσις αλλά και ο Σύλλογος για τα ανθρώπινα δικαιώματα οικογενειών αγνοουμένων και πεσόντων κυπριακής τραγωδίας 1974 μιλάνε για την μη αναγνώριση της θυσίας των υπερασπιστών της Κύπρου Μας που χύσανε το Τίμιο Αίμα τους υπέρ αυτής.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, από το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης μαθαίνουμε ότι συμβαίνει ασυνήθιστη μετακίνηση διπλωματικών αποστολών από την Τουρκία προς τις χώρες καταγωγής τους για άγνωστο λόγο.

Δεν δικαιούται η Ελλάς να αφήνει την εθνική της υπόσταση και ασφάλεια σε χέρια ολίγων ελληνοφώνων με διεθνιστική και νεοταξική συνείδηση. Η δική μας αληθινή, επομένως Εθνικοκοινωνική, Ελλάς είναι αυτή που μάχεται και απελευθερώνει Έλληνες και πατριωτικές συνειδήσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: