ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΑΘΗΝΑ 10-10-2010 .

Οι διεθνείς ισορροπίες στην παγκόσμια πολιτική αλλάζουν με τρόπο ραγδαίο και οι αλλαγές αυτές περνάνε από ζητήματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής σε μια χρονική περίοδο που ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός με την παγκόσμια διακυβέρνησή του επιδιώκει το τέλος της Ελλάδος. Όμως οι μετατοπίσεις κρατών και ενδιαφερόντων στο γεωπολιτικό πεδίο και τους συμμαχικούς χάρτες σε ζητήματα που έχουν οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό ενδιαφέρον μπορούν να αλλάξουν την τύχη της Ελλάδος.

Η διαρκής επανάληψη ενός αμαρτήματος στην καθημερινότητα δείχνει ανωριμότητα, αλλά στην ζωή ενός Έθνους μπορεί να ακυρώσει την ίδια του την επιβίωση. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να συνεχίσουμε να στηρίζουμε ως χώρα τα δήθεν οφέλη και τις άμυνές μας στις ορέξεις παλαιών και νέων «συμμάχων», είτε δικών μας είτε των εχθρών μας. Η Ελλάς λοιπόν πρέπει να ετοιμαστεί να αποκρούσει κάθε είδους εναγκαλισμούς, είτε με την μορφή συγκυριαρχιών είτε απειλών.

Οι πολιτικάντηδες θιασώτες της ελληνοτουρκικής «φιλίας» θα πρέπει να απολογηθούν όταν βγαίνει στη δημοσιότητα ο νέος χάρτης του υπουργείου παιδείας της Τουρκίας που εμφανίζει τα ελληνοτουρκικά σύνορα στην Καβάλα, παρουσιάζοντας ως τουρκικά εδάφη τμήμα της Αν. Μακεδονίας, την Θράκη, την Σάμο, την Ρόδο, την Κρήτη και την Κύπρο. Στις δε τουρκικές κτήσεις εμφανίζεται και το κομμάτι της νότιας Βουλγαρίας, της κατεχόμενης δηλαδή Αν. Ρωμυλίας Μας όπου κυριαρχούν Πομάκοι αδελφοί μας που οικειοποιείται η Τουρκία.

Δεν είναι τυχαίο το επεισόδιο στο χωριό Θέρμη της Θράκης όπου στην προσπάθεια της γαλλικής δημοσιογραφικής αποστολής του καναλιού TF-3 να καταγράψει την ζωή της μουσουλμανικής κοινότητας, όταν έγινε λόγος για Πομάκους και όχι βέβαια για Τούρκους, τα πρακτοράκια της Άγκυρας και του τουρκικού προξενείου αντέδρασαν έξαλλα. Ελληνογαλλίδα δημοσιογράφος μίλησε για συνθήκες που έχουν ζήσει σε αφρικανικές χώρες, ενώ η ελληνική αστυνομία αντί να συνετίσει τους ανθέλληνες ζήτησε από τους Γάλλους να σβήσουν το καταγεγραμμένο υλικό!

Όμως οι Πομάκοι της Ξάνθης διαμαρτύρονται στην ελληνική πολιτεία. Ζητούν να διδαχτούν στα σχολεία τους την πομακική διάλεκτο και την ελληνική γλώσσα και όχι την τουρκική γλώσσα που τους είναι ξένη. Και επισημαίνουν αυτή την επιθυμία στον πρωθυπουργό της Ελλάδος με επιστολή τού πολιτιστικού τους συλλόγου. Μιλούνε απευθυνόμενοι και προς την υπουργό παιδείας για παραβίαση των δικαιωμάτων τους και για την πρόκληση μιας μορφωτικής, γλωσσικής και πολιτισμικής τους γενοκτονίας.

Όμως τίποτα δεν μοιάζει να ταράζει τα τουρκόφιλα σχέδια των κυβερνώντων. Δεν τους ενοχλεί ο έρανος που έγινε για την συγκέντρωση χρημάτων Ελλήνων πολιτών στην Θράκη από τους ψευτομουφτήδες και τα οποία παραδόθηκαν στον Τούρκο πρόξενο Κομοτηνής προκειμένου να δοθούν από την Τουρκία στο Πακιστάν ως βοήθεια για τα τελευταία καιρικά φαινόμενα. Δεν τους ενοχλεί ούτε η παραμονή του εμπόλεμου για τα 12 μίλια που μας προσφέρει το δίκαιο της θάλασσας και το οποίο δήθεν θα καταργούσε η Τουρκία από το διαβόητο κόκκινο βιβλίο της, όπως λέγανε τα εδώ τουρκολάγνα παπαγαλάκια.

Δεν ενοχλούνται οι νεοταξικά διορισθέντες ταγοί ούτε από τον επιχειρούμενο εμβολισμό της τουρκικής φρεγάτας Gemlik σε βάρος σκάφος του λιμενικού μας σώματος στην περιοχή της Ψερίμου κατά την διάρκεια ιστιοπλοϊκού αγώνα. Εμβολισμός που απετράπη χάρη στα ικανά ανακλαστικά του ελληνικού πληρώματος και τους ελιγμούς που έκανε. Οι εξουσιαστές μας δείχνουν να αποδέχονται τις αφοπλιστικές «νουθεσίες» του Τούρκου πρωθυπουργού από Τουρκικό πανεπιστήμιο ότι το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος οφείλεται τάχα στους ελληνικούς εξοπλισμούς έναντι του δήθεν φανταστικού τουρκικού κινδύνου.

Οι επισκέψεις Ερντογάν, Νταβούτογλου και Μπαγίς έρχονται και η συγκυριαρχία στο Αιγαίο έρχεται κι αυτή. Για το χατίρι τάχα της ειρήνης. Όμως κανείς δεν μας λέει ότι αν γίνει αυτή η συγκυριαρχία ή η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, η σημερινή συντριπτική μας υπεροχή μέσω της ελληνικής υφαλοκρηπίδας θα περιοριστεί και η κυριαρχία μας θα μειωθεί ομοίως. Η εθνική κυριαρχία που μας έλεγε ο Παπανδρέου ότι θα μειωθεί όντως θα μειωθεί και οι φυσικοί μας πόροι δεν θα είναι αποκλειστικά ελληνικοί. Καμία πολιτικάντικη ενόχληση και εδώ.

Και στην Κύπρο, στην Λακατάμεια κάποιοι ανθέλληνες κατέβασαν την ελληνική σημαία και βεβήλωσαν την προτομή του εθνομάρτυρα Αυξεντίου, αφήνοντας το κομμουνιστικό τους επισκεπτήριο σχεδιασμένο στο μάρμαρο. Τίποτα όμως δεν μεταβάλλει τις διζωνικές μειοδοσίες, όταν επιχειρείται πασιφανώς η κάμψη του ελληνικού φρονήματος και ηθικού.

Όμως η τακτική των δυνατών μετατοπίζεται αναλόγως των συμφερόντων και της αλαζονικής τους εξουσιαστικής μανίας. Ενώ λοιπόν Τουρκία και Συρία πλησιάζουν μέσω της αναγνώρισης των Σκοπίων ως «Μακεδονία» από την Συρία όταν αυτή έχει ήδη ακτοπλοϊκή σύνδεση με τα κατεχόμενα λιμάνια στην Κύπρο, οι Ισραηλινοί δυσφορούν και οι Αμερικανοί θέλουν στο ενεργειακό πεδίο να εγκαταλείψουν τον αγωγό φυσικού αερίου Nabucco λόγω των τουρκοϊρανικών εναγκαλισμών ευνοώντας τον ρωσικό αγωγό South Stream.

Η Ελληνική Κυριαρχία ακυρώνει κάθε συγκυριαρχία. Πράγμα που σημαίνει ότι η όποια πολιτική απόφαση περί συμμαχιών πρέπει να αποσκοπεί στην επιβολή της Ελλάδος ως Ηγετική Δύναμη και στην διάλυση της Τουρκίας και των δορυφόρων της. Οι συγκρούσεις ανάμεσα στους «συμμαχικούς» καλοθελητές θα αναδείξει νομοτελειακά μια Μεγάλη Ελλάδα εθνικιστική που πρέπει να χτιστεί ΑΜΕΣΑ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: