ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 15-10-2010 .

Η «ποιοτική» διαφορά στο σύστημα της προβεβλημένης προπαγάνδας του Συστήματος είναι πραγματικά απολαυστική. Και ο ρόλος των επικοινωνιακών παπαγάλων των ΜΜΕ της Καθεστηκυίας Τάξεως στην διαμόρφωση θετικής λαϊκής γνώμης για λογαριασμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της αγαπημένης τους πολυπολιτισμικής κοινωνίας είναι επίσης γνωστός. Οι προπαγανδιστές λοιπόν του ευρύτερου πολιτικού μας περιβάλλοντος χειρίζονται τους κανόνες του επικοινωνιακού βήματος όπως θέλουν και όπως δεν πρέπει να τους χειριστούν οι διαφωνούντες.

Μπορούν να διακόπτουν όποτε θέλουν τον συνομιλητή τους όταν αυτά που λέει δεν τους βολεύουν ή αποτρέπουν έναν απλό Έλληνα πολίτη από το να θέσει έναν προβληματισμό για την ζωή του παιδιού του, την δικιά του και της Πατρίδος του. Γιατί κινδυνεύει η εικόνα που θέλει να δώσει προς τα έξω ο μεγαλοδημοσιογράφος που κατηγορεί το πολιτικό κλίμα, αλλά ξεχνάει «τυχαία» να ψέξει τα κακώς κείμενα που το ίδιο το κατηγορούμενο πολιτικό κλίμα παράγει.

Βέβαια ο δύσμοιρος πολίτης που δέχεται τις βολές του καθωσπρέπει δημοσιογράφου πρέπει οπωσδήποτε να λάβει το σύνδρομο του ενόχου που πρέπει να ντρέπεται να τα βάζει με τους τυχοδιώκτες λαθρομετανάστες που έρχονται σχεδόν πάντα με το ισλαμικό φέσι εκ Τουρκίας και με ακριβό κόμιστρο τις περισσότερες φορές. Πρέπει να ντρέπεται ο «κακός» και «ρατσιστής» Έλληνας επειδή ευρισκόμενος στον τόπο του έχει να φάει χωρίς να φοβάται κάποιες βόμβες που τυχόν πέσουν στην λαϊκή αγορά σαν τις χώρες του Ισλάμ.

Και ακόμη πρέπει να ντρέπεται που δεν του δίνει το ψωμί, πιθανόν και το χέρι προς βρώση. Αλλά και διότι θέλει την γειτονιά του ασφαλή από εγκληματικότητα και ελληνική και την Ελλάδα να δίνει δουλειά στον Έλληνα Εργάτη δίχως την παραμικρή θέση εργασίας χαμένη. Και βέβαια ο Έλληνας που βλέπει την αλλογενή μετάλλαξη της χώρας του, την διάλυση της μικρομεσαίας τάξης και της ελληνικής επιχειρηματικότητας και το ξένο έγκλημα να έρχονται κατά πάνω του πρέπει να πει ευχαριστώ στον καλό δημοσιογράφο όταν του δίνει βήμα και φυσικά να μην τολμήσει να πει την αλήθεια ότι στην σημερινή ραγιάδικη Ελλάδα δεν έχουμε μετανάστευση αλλά λαθρομετανάστευση.

Αν πεις δε ότι είσαι Εθνικιστής, τότε τα αστραφτερά συστημικά χαμόγελα του φρόνιμου ενημερωτή μπορούν να σε τοποθετήσουν στην σφαίρα του γραφικού, του εχθρού της «δημοκρατίας», ίσως καμιά φορά και της χώρας αν πετάξεις κανένα παπούτσι στα καλά πολιτικάντικα ενεργούμενα του ντόπιου Νεοταξισμού. Τώρα, αν αυτά θέλουν να πουλήσουν την Μακεδονία με λεκτικά μαγειρέματα ή να κάνουν την Ελλάδα Αφρική, εσύ ραγιά Έλληνα πρέπει να φανείς υπάκουος.

Κάπως έτσι έχουμε θαυμάσει το αστραφτερό χαμόγελο του κ. Χατζηνικολάου, τις φανφάρες του Μεγάλου Καναλιού και τις άγριες φωνές του κ. Τριανταφυλλόπουλου που ξέρει να διακόπτει άγαρμπα όσους διακόπτουν τα «καλά παιδιά» που ψάχνουν την τύχη τους και από την γη του πυρός ακόμη καταλήγουν όλως τυχαία πάντα στην χώρα μας.

Το θρήσκευμα των «επισκεπτών» μας, ο μεγάλος αριθμός των πρώην και νυν λαθρομεταναστών που ξεπερνάει τα 2000000 και κανείς επίσημος δεν γνωρίζει τον πραγματικό αριθμό τους, η πρεμούρα για το Τζαμί που πέρασε με προεδρικό διάταγμα και όχι από την Βουλή να γίνει σε έκταση του Πολεμικού Ναυτικού μας, η ίδια πρεμούρα και για τα υπόλοιπα Τζαμιά κατάλοιπα της τουρκοκρατίας και η προστασία που πουλάει η Τουρκία στους ομόδοξούς της λαθρεπιβάτες της ελληνικής επικράτειας, αλλά και η έκρηξη του αστυνομικού δελτίου με ναρκωτικά, πορνεία και άλλες τινές «αγαθοεργίες», το ξεπούλημα της ελληνικής ιθαγένειας, δεν σας λένε τίποτα κύριοι μεγαλοδημοσιογράφοι; Δεν λένε τίποτα στους λοιπούς συναδέλφους σας που άλλοι ανήκετε στην Αριστερά και άλλοι θέλετε για λόγους ευνόητους να τα έχετε καλά μαζί της; Όποιος εκφεύγει του πλαισίου αυτού βρίσκει νεοφιλελεύθερη καταφυγή. Και όλοι μαζί στο κεντροαριστερό μαγαζί γωνία και ύστερα όλοι στο Νεοταξικό σούπερ μάρκετ.

Ωραία. Το ομολογούμε για μια ακόμη φορά. Είμαστε απέραντα ευτυχισμένοι που είμαστε Έλληνες, Εθνικιστές και Λευκοί. Μας αρέσει πολύ που πιστεύουμε στον δικό μας Θεό. Και έτσι θα παραμείνουμε. Πάνω στο βήμα, κάτω από το βήμα, έξω από το βήμα του συστημικού διαλόγου, η αλήθεια μας είναι ομολογημένη και αποδεκτή από τον ελληνικό λαό που την θέλει να γίνει και εξουσιαστική αλήθεια. Και ιδού το «έγκλημα» ενός Έλληνα από της τηλοψίας http://www.youtube.com/watch?v=Ng8Tsh3rrrw&feature=player_embedded

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: