ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ – ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΑΘΗΝΑ 20-10-2010 .

Στον καιρό της παγκοσμιοποίησης και του οσονούπω εγκατεστημένου οργάνου της πολιτικής της διοίκησης, της ούτω καλούμενης Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, η επιστήμη έχει καταστεί επικίνδυνο όπλο στα χέρια των κακών της υπόθεσης δια της ανθρώπινης παρέμβασης. Παρέμβαση από ταγούς με ανερμάτιστες και καταστροφικές φιλοδοξίες που θεωρούν ότι οι λαοί πρέπει να τους υπηρετούν με αντάλλαγμα την μίζερη ζωή μιας «ελεύθερης» σκλαβιάς. Και για τους δυσκολοκυβέρνητους υπάρχουν οι δύστροπες καιρικές συνθήκες, οι ξαφνικές ασθένειες, οι λυματολάσπες, οι διατροφικές δυσλειτουργίες και άλλα τινά «περίεργα» που επεδράμουν τάχα από το πουθενά.

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά πλέον ότι τα λαμόγια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού θέλουν να διαλύσουν τα Έθνη και να μειώσουν τους πληθυσμούς για να πάρουν αδέσποτοι τα ηνία της παγκόσμιας εξουσίας στα χέρια τους. Και γνωρίζουμε τόσο πολύ καλά αυτήν την αλήθεια ώστε να έχουν επιβληθεί κατά κόρον κοινοβουλευτικές δικτατορίες στους τάχα κυρίαρχους και ελεύθερους λαούς προκειμένου να ενισχύσουν τα «λαοπρόβλητα» μέσα ελέγχου των μαζών. Ξέρετε, κάρτες, κάμερες και λοιπούς ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς. Αν και τώρα τελευταία αφυπνίζονται τόσο γοργά οι σκλάβοι ώστε να ευνοούν τις εθνικιστικές αναγεννήσεις όπως εσχάτως και στην Αυστρία.

Στο μεταξύ η ανάπτυξη της διαδικασίας της πληροφορίας προσθέτει διαρκώς στοιχεία για το περιβαλλοντικό και επιστημονικό έγκλημα σε βάρος μας. Και ακούμε ότι τα δολοφονικά χημικά νέφη που μας βομβαρδίζουν σχεδόν καθημερινά από αέρος μαζί με τα συστατικά των έξυπνων βιολογικών όπλων των διεστραμμένων Νεοταξιτών, μαζί και με τα πειράματα, δημιουργούν καταστάσεις που φτάνουν έως και τις στειρώσεις. Όλοι μας θα έχουμε παρατηρήσει ακόμη την έξαρση των αποβολών ή ακόμη και την επέλαση θανατηφόρων νόσων σε όλες τις ηλικίες. Κάποιοι μάλιστα έχουμε παρατηρήσει την χαμηλή γεννητικότητα στους λευκούς χριστιανικούς πληθυσμούς σαν τους δικούς μας. Γιατί φυσικά η υπογεννητικότητα των Ελλήνων δεν οφείλεται κυρίως στην μανία του κέρδους και της καριέρας όπως θέλουν κάποιοι να μας πείσουν.

Βέβαια στην δήθεν αδυναμία αντιμετωπίσεως των παλιών ασθενειών έχουμε και τα νέα νοσογόνα «προϊόντα» των νεοταξικών εργαστηρίων. Μαζί με τις εκούσιες ανατροπές της αναπαραγωγικής διαδικασίας επέρχονται οι δυσλειτουργίες της διανοητικής διαδικασίας, ο έλεγχος του ανθρώπινου νου, οι ψυχοσωματικές διαταραχές και οι ακατάληπτες νόσοι που μεταπηδούν με την βοήθεια της ανατροπής της διατροφικής αλυσίδας από το ζωικό στο ανθρώπινο βασίλειο. Οι ασθένειες των τρελών αγελάδων, των χοίρων και των λοιπών…κτηνάνθρωπων που απεργάζονται όλα αυτά. Και επειδή οι νόσοι δεν προκύπτουν πάντα, το κενό με επάρκεια και με το παραπάνω καλύπτουν τα εμβόλια του θανάτου, παραγεμισμένα με ουσίες σαν τον υδράργυρο και άλλες παρόμοιες.

Η συνταγή λοιπόν των προσωρινών δυνατών της οικουμένης είναι πολύ απλή. Δημιουργούν το πρόβλημα, οξύνουν το κλίμα της αντίδρασης και στο τέλος μας λένε: «επειδή έχουμε το τάδε πρόβλημα, σας δίνουμε την δείνα ενδεδειγμένη λύση». Φτιάξανε την τρομοκρατία, στήσανε θρησκευτικές συγκρούσεις και έδωσαν την λύση της κάμερας. Δημιουργήσανε με τους διορισμένους ταγούς τους το δημοσιονομικό αλαλούμ και φέρνουνε τις κάρτες του πολίτη. Στήσανε αρρώστιες και σπείρανε εμβόλια. Φτιάξανε κοινωνίες λαθρομεταναστευτικές, πολυπολιτισμικές και εγκληματικές και θα μας φέρουνε κατασταλτικούς μηχανισμούς πολυεθνικούς και βιομετρικές ταυτότητες. Ξεσηκώσανε λαούς και εξαθλιώσανε κρατικές οικονομίες.

Για να έρθει γνωστός Αμερικανός φυσικός με την παραίτησή του στο χέρι από την αμερικανική ένωση φυσικών να μας πει ότι η διαβόητη υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες απάτες. Μια ακόμη Νεοταξική τρομοκρατική επιχείρηση με τα χαρακτηριστικά του ψυχολογικού πολέμου. Και για όσους λαούς τυχόν ξεφύγουν, τα χρέη γίνονται κρατική χρεοκοπία και οι κοινωνικές αναταραχές πόλεμοι.

Είναι καιρός να επιτύχουμε και στην Ελλάδα την Εθνικιστική Αναγέννηση μετουσιώνοντας πολιτικά την βούληση για την επικράτηση της λαϊκής κυριαρχίας. Και τέλος ας δούμε σχετικά αυτό εδώ το βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=d8uCRNurZY8

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: