ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 8-4-2011 .


Αν ζήσει ανάμεσά μας κάποιος αντικειμενικός ξένος ερευνητής που σέβεται πραγματικά την Ελλάδα για λίγες ημέρες ή και μήνες προκειμένου να πραγματοποιήσει έρευνα για τις αλήθειες και τα ψεύδη σχετικά με την οικονομική κρίση που έχει απλωθεί ως μαύρη καταχνιά επάνω από τον ελληνικό πολιτικό ορίζοντα, τι πρόκειται άραγε να καταγράψει; Το σίγουρο είναι ότι θα απορήσει για τα αίτια της ένδειας μιας Πατρίδος που διαθέτει τα πάντα σε γεωφυσικό πλούτο όταν ο ελληνικός λαός που παράγει το εθνικό εισόδημα και το εθνικό προϊόν ζει στην σκιά ενός διεφθαρμένου πολιτικού περιβάλλοντος το άγχος της καθημερινής επιβίωσης.


Πως είναι δυνατόν να κόβονται μισθοί και συντάξεις και να ανακοινώνονται περαιτέρω φοροεισπρακτικές επιδρομές, μέτρα που διαψεύδονται και στην συνέχεια εφαρμόζονται και μάλιστα δίχως σταμάτημα, μετά από την είσπραξη της κάθε δανειακής δόσης του εθνοκτόνου μνημονίου. Πως γίνεται να μην αφορούν τα μέτρα της λεηλασίας τα ψηλά εισοδηματικά δώματα της καθεστωτικής πυραμίδας, από πολιτικούς μέχρι εκδότες και εργολάβους και από καθηγητικό κατεστημένο και συνδικαλιστική ελίτ έως τους οικονομικούς χορηγούς μιας νεοταξικής πλουτοκρατίας και ο λαός μας να δείχνει τόση αυτοσυγκράτηση.


Πως γίνεται άραγε να οικειοποιούνται οι Τούρκοι τμήματα των εθνικών μας χωρικών υδάτων για νατοϊκές ασκήσεις και να αμφισβητούν την ελληνικότητα των νησιών μας και ο ελληνικός λαός να έχει υποστεί ολική πνευματική λοβοτομή για λόγους αναζήτησης της οικονομικής ανάκαμψης και της αναζήτησης της οικονομικής ευμάρειας ή ακόμη και του εφησυχασμού ότι τάχα δεν θα βραχούμε επιθετικά από την ανάφλεξη της περιοχής. Να κλείνουν σχολεία και στρατόπεδα για τους ίδιους λόγους και ο λαός μας να βαστιέται σε τόση κατάσταση μακαριότητας. Να διορίζονται από το ελληνικό κράτος δικηγόροι για την υπεράσπιση της αντιδικίας στα διεθνή δικαστήρια της Ελλάδος ενάντια στα Σκόπια Άγγλοι δικηγόροι που λένε στην ιστοσελίδα τους τα Σκόπια «Μακεδονία» και να αρνείται ο Έλληνας υπουργός εξωτερικών την ύπαρξη της Μητέρας Πατρίδος Ελλάδος ως προς την Κύπρο και να νοιώθει έστω κι ένας Έλληνας ασφαλής.


Το μυστικό της υπόθεσης κρύβεται στην σχέση που έχει δοθεί στο ελληνικό προτεκτοράτο ανάμεσα στις έννοιες της Πατρίδος, της ελευθερίας και της εθνικής κυριαρχίας. Το καθεστώς που λυμαίνεται την εξουσία της Ελλάδος θέλει να ποτίσει τον λαό μας με τα δικά του κουσούρια που εξαπλώνονται στα πάντα πλην το φαγοπότι που έχουν κρατήσει αποκλειστικά για την πάρτη τους. Επιδιώκουν λοιπόν κατ’ εντολήν των μεγάλων συμμαχικών τους αφεντικών πάντα να διεθνοποιήσουν την έννοια της Πατρίδος και να διαρρήξουν την εθνική της ανεξαρτησία με τρόπους πολιτικούς. Να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια πολυεθνική χωματερή και να εξαλείψουν το συλλογικό εθνικό συμφέρον ρημάζοντας τα νοικοκυριά ελπίζοντας να ρίξουν τον Έλληνα σε αφωνία. Ένα Έλληνα που μπροστά στην απειλή να χάσει σπίτι και δουλειά από το ψευτορωμέϊκο, τις τράπεζες και τα φτηνά λαθρομεταναστευτικά μεροκάματα ωθείται να χάσει την Πατρίδα του και στην συνέχεια τον έλεγχο της ζωής του.


Την ίδια στιγμή όμως εκχωρεί ουσιαστικά μαζί με τον αυτοέλεγχο και την ίδια του την ελευθερία υπό το κράτος του φόβου και του ενοχικού συνδρόμου για δήθεν συμμετοχή στη ζημιά που έχει υποστεί η Πατρίδα. Διότι δεν υπάρχει πραγματική ελευθερία δίχως αδέσμευτη εθνική οικονομία, δίχως αυτοδιάθεση των εθνικών ενόπλων δυνάμεων, δίχως εργασιακή επάρκεια, δίχως εθνικά συμπαγή πληθυσμό και δίχως σιδηρόφρακτα εθνικά σύνορα. Λογικές που δεν έχουν καμία σχέση με την κρίση που μεθοδεύτηκε προκειμένου να παραχωρήσουμε την εθνική μας αυθυπαρξία ανταλλάσσοντας ειρηνικά πλούτο και εδαφική κυριαρχία με δάνεια και συγκυριαρχίες τουρκικές, νεοταξικές και σιωνιστικές.


Εκείνο που οφείλουμε να αντιληφτούμε είναι ότι την ελευθερία την έχουν και τη δικαιούνται μόνον οι δυνατοί στον πολιτισμό, στον έλεγχο των αγορών και στα όπλα. Και δυνατοί είναι αυτοί που υπερέχουν σε όλα αυτά και δεν υποχωρούν σε τίποτα. Να αντιληφτούμε ότι δυνατοί είναι αυτοί που ασκούν εθνική εξουσία και απλώνουν την ηγεμονική παρουσία της εθνικής φιλοσοφίας και της πολιτικής τους παρουσίας στον διεθνή περίγυρο. Να αντιληφτούμε πως η κοινωνική ενότητα των Ελλήνων και η εθνική υπεροχή συνιστούν ως φορείς Δυνάμεως την αληθινή Εθνική μας Ελευθερία.


Αυτός είναι ένας αληθινά επαναστατικός ελληνισμός που δηλώνει πως αναμένει να φανεί ο ευρωβουλευτής Φαρέϊτζ σε μια εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Άλεξ Τζόουνς ξεκινώντας από την ανάκτηση της εθνικής λαϊκής εξουσίας. Αυτό υπήρξε το ελληνικό πνεύμα όταν φτιάχναμε κοσμοκρατορίες και νικούσαμε ισχυρές αυτοκρατορίες, όταν εξανθρωπίζαμε την Οικουμένη, όταν είμαστε ΟΡΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ http://www.youtube.com/watch?v=0ZD8S2XH2GA. Όπως θα ξαναγίνουμε με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στην κεφαλή της Ελληνικής Φυλής ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ, ΞΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: