ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΘΟΡΑΣ ΠΡΟ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ 9-4-2011 .


Η προκλητικότητα του καθεστώτος σε βάρος λαού και στρατού έχει πάρει μια τέτοια τροπή που θυμίζει έντονα την πρόθεση δημιουργίας κλίματος αναβρασμού. Δείγμα γραφής αλαζονείας και προσωρινότητας του κράτους που γνωρίζουμε έως σήμερα. Όλα μοιάζουν να περιμένουν τον ερχομό μιας θύελλας που θα προκύψει μέσα από την σημερινή πνιγερή ακινησία του λαού μας που αντιδρά παροδικά μεταξύ μικρών χρονικών περιθωρίων και με σύντομες αποδοκιμασίες. Όμως οι αναμενόμενες θύελλες φαίνονται πως θα έρθουν ως μέρος ενός γενικού σχεδίου σε βάρος των εθνικών κρατών , η δε οικονομική κρίση κάθε άλλο παρά άσχετη φαίνεται να είναι.


Όλα φαίνονται να έχουν τοποθετηθεί στη θέση τους από τον διεθνή σιωνισμό και την νέα τάξη του. Η Ελλάς δεν επιλέχτηκε τυχαία να μπει στο μάτι του οικονομικού κυκλώνα εν μέσω ενεργειακών συγκρούσεων και εκδημοκρατίσεων. Οι προκλήσεις σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας από τα νεοταξικά μορφώματα που μας περιτριγυρίζουν εξωθούνται στο ανώτερο βαθμό επίσης σκοπίμως αφού η ευκολία που παραδίνονται οι πολιτικοί μας ταγοί γνωρίζουν ότι δεν θα ακολουθηθεί και από τον ελληνικό λαό. Το κρυφτούλι άλλωστε των γραικύλων πολιτικάντηδων που έχουν αποδυθεί στο βήμα – βήμα ξεπούλημα της χώρας για να μην τους πάρουμε χαμπάρι για να συνηθίσουμε την υποτιθέμενη αναγκαιότητα των υποχωρήσεων δεν πρόκειται να συνεχιστεί. Διότι πολύ απλά τα αφεντικά της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας επιζητούν να ολοκληρώσουν την ισοπέδωση της εθνικής αυθυπαρξίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Όπως κάνουν και στους λαούς που βρίσκονται στο υπογάστριό μας.


Αλλά για να ανοίξει ο δρόμος χρειάζεται να πληγωθεί και ο πλέον ισχυρός πόλος αντίστασης, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που πολύ φοβούνται. Δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία κίνηση η παράλληλη εκτόξευση προσβολών ενάντια του στρατεύματος εκ μέρους δημοσιογράφων και πολιτικών του ντόπιου νεοταξισμού. Δεν μπορεί να θεωρηθεί σύμπτωση η αρθρογραφία συστημικών γραφίδων που επιχειρούν να ντύσουν με αστήρικτα δημοσιογραφικά επιχειρήματα τις ξετσίπωτες κατηγορίες του πολιτικού συστήματος περί ενός Στρατού που αποτελεί το πλέον αντιπαραγωγικό τάχα τμήμα του ελληνικού λαού. Αναφορές του τύπου η «χειρότερη εκδοχή του δημοσίου» και ο ισχυρισμός περί αργόσχολων που εκμεταλλεύονται πρόσωπα και καταστάσεις σαν αυτές του κ. Ζούλα στην Καθημερινή θυμίζουν έντονα Πάγκαλο.


Αλλά και οι αναφορές του ίδιου του Πάγκαλου σε συνέντευξη στον Γ. Τράγκα ότι σε συζήτηση που είχε με τον μακαρίτη αμερικανό διπλωμάτη Χόλμπρουκ του είχε πει πως η διπλωματία του ΠΑΣΟΚ στα Ίμια είχε τάχα ασκηθεί έτσι ώστε να μην υπάρξουν θύματα συνιστούν το μεγαλύτερο έγκλημα που μπορεί να συντελεστεί μετά από την προδοσία σε βάρος της Πατρίδος. Το έγκλημα της ύβρεως σε βάρος της μνήμης των νεκρών Ηρώων του Ελληνικού Έθνους.


Και δεν το πράττει μονάχα ψευδόμενος συνειδητά, αλλά και επιχειρώντας να κάμψει το ηθικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου να αποδεχτούν τα τετελεσμένα που θα επιβληθούν με όχημα την οικονομία και θύμα το εύρος της αληθινής εθνικής επικράτειας όταν επιτρέπονται οι διελεύσεις της υποψήφιας προς διαμέλιση Τουρκίας εντός συνόρων με νατοϊκό φέσι. Η δε συμπεριφορά του Πάγκαλου λειτουργεί για μια ακόμη φορά αποπροσανατολιστικά απέναντι στον λαό προκειμένου να μην ασχοληθεί αυτός με τις συνολικές ευθύνες της κυβέρνησης. Σε σημείο μάλιστα που δείχνει φανερά πως η κυβέρνηση δεν υπολογίζει τους Έλληνες ως λαό αλλά ως ραγιάδες.


Ο Ελληνικός Στρατός δεν έχει πλέον την πολυτέλεια της αποστασιοποίησης. Δεν μπορούν να αγνοηθούν οι συναντήσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού οικονομικών με οικονομικούς παράγοντες του διεθνιστικού νεοταξισμού σαν τον Σόρος που έβλεπε την σίγουρη χρεοκοπία της χώρας και τώρα καμώνεται ότι θα σωθεί όχι φυσικά η χώρα αλλά το πολιτικό σύστημα για να λεηλατήσει περισσότερο τη χώρα.


Δεν μπορεί να αγνοηθεί η προσπάθεια να συμπιεσθεί το θρησκευτικό συναίσθημα των λαών οδηγούμενο σε μια ενιαία θρησκεία ισοπεδώσεως αρχών και αντιλήψεων και μάλιστα με κλειστές συσκέψεις των κεφαλών. Δεν μπορούν να αγνοηθούν οι πολεμικές προπαρασκευές που ενώνουν μέτωπα ανάφλεξης ούτε η σαφής νατοϊκή τάση για απροσχημάτιστη περιθωριοποίηση της Ρωσίας στην κατεύθυνση μιας πιθανής γενικής ανάφλεξης http://www.youtube.com/watch?v=NYW00Ef4rhA.


Δεν μπορεί να αφεθεί η Ελλάς ανοχύρωτη να κυκλώνεται από ανθέλληνες «σωτήρες» προκειμένου να συρθεί αιχμάλωτη στο νεοταξικό άρμα και φυσικά κουτσουρεμένη. Ο Ελληνικός Στρατός, ο Ελληνικός Εθνικισμός και ο Ελληνικός λαός οφείλουν να παραμερίσουν κάθε διαχωριστικό σημείο που έχει τεθεί μπροστά στο Έθνος μας. Να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο για τη θωράκιση της Πατρίδος, ικανό να αδράξει τις ευκαιρίες που θα προκύψουν από την σύγκρουση των προσωρινών και αντικρουόμενων δυνάμεων. Να σταθεί η Ελλάς ικανή να γίνει και πάλι Μεγάλη και Δυνατή.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: