ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΦΘΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 16-4-2011 .


Γιατί και πως μπορούμε να ανεχόμαστε τόσες προσβολές και τόσα τραύματα σε βάρος της Πατρίδος και του λαού μας; Πως γίνεται να δεχόμαστε ένα από τα πιο κτηνώδη και βάρβαρα εγκλήματα, αυτό της προσβολής μνήμης νεκρών, και να καταλογίζουμε ως αντιπροσωπευτική απάντηση εκ μέρους του «ελληνικού» κράτους έναντι των κρατικών μορφωμάτων που έχει σπείρει ολόγυρά μας η νεοταξική Δύση την τυπικότητα ενός χλιαρού διαβήματος ή την αμφισβήτηση των δολοφονικών χτυπημάτων σε βάρος Ελλήνων;


Είναι βέβαιο ότι αν δεν χρειαζόταν ο σιωνιστικός νεοταξισμός την ανθελληνική δράση των προσωρινών μας γειτόνων, τώρα ουδένα εκ των κρατικών νεοπλασμάτων θα υφίστατο στη θέση του. Δράση που στοχεύει με την συνδρομή ελληνόφωνης ανικανότητας και προδοσίας στον κατακερματισμό της Ελλάδος.


Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι οι εγκληματικές παρεμβάσεις της Εσπερίας σε βάρος μας ουδέποτε ικανοποιήθηκαν με τις διαβόητες σταυροφορίες των Φράγκων, την άλωση της Πόλης και την Πτώση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου και την υποτιθέμενη ανοχή των «συμμάχων» στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα του 1821, τους Βαλκανικούς Πολέμους και την έξοδο από τον συμμοριτοπόλεμο υπέρ των εθνικών όπλων. Πάντοτε ενέσπειραν ζιζάνια.


Το 1821 αρχικώς τον πρόγονο του Νεοταξισμού, την Ιερά Συμμαχία και στη συνέχεια ξένους τοποτηρητές δικαστές και ελληνόφωνους κοτζαμπάσηδες, αλλά και γραικύλους πολιτικάντηδες φτυστούς με τους σημερινούς. Πιο πριν, στον καιρό της Αυτοκρατορίας Μας διχασμούς πολιτικούς και θρησκευτικά διλήμματα με την ευγενική χορηγία Εσπερίας και «Αγίας Έδρας» των Παπικών «χριστιανών».


Στους Βαλκανικούς πολέμους νέους διχασμούς και «ευρωπαϊκές» λόγχες μέσα στην πρωτεύουσα Αθήνα και τα λιμάνια μας. Στον καιρό του συμμοριτοπολέμου «συμμαχικές» χρηματικές και εξοπλιστικές βοήθειες ακόμη και στον υποτιθέμενο κομμουνιστικό εχθρός τους που πολέμαγε για λιγότερη Ελλάδα κατά τις επιθυμίες της «αντικομμουνιστικής» Δύσης σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Βοήθειες που μας στέρησαν μεταξύ άλλων την Βόρειο Ήπειρο.


Οι «συμμαχικές» παρεμβάσεις μάς στέρησαν το αληθινό πολιτικό αυτεξούσιο και την ελευθερία της αυτοδιαθέσεως του Ελληνικού Έθνους προσφέροντας την ταπεινωτική ακολουθία των κατοπινών μέχρι τις μέρες μας δεινών με την εμφύτευση στα σπλάχνα της Φυλής μας ελληνόφωνων ταγών. Αυτό που είναι εξαιρετικά εξοργιστικό είναι να προσφέρονται θυσία στο βωμό του νεοταξικού αίσχους οι ήρωες μας με την αμφισβήτηση της υπάρξεως νεκρών στα Ίμια δια του ανεκδιήγητου αντιπροέδρου της «ελληνικής» κυβέρνησης Πάγκαλου και μετά με την νέα ιεροσυλία σε βάρος του νεότερου εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα που θανατώθηκε από παρακρατικά αλβανικά τομάρια με την αλβανική …δικαιοσύνη να αποφαίνεται πως ο Αριστοτέλης «πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκάλεσε ο ίδιος»! Αλλά η κυβέρνηση που εξευρωπαΐζει όλα τα ανθελληνικά μορφώματα έκανε διάβημα και σωθήκαμε!


Η Ελλάς ουδέποτε είχε ειλικρινείς συμμάχους ανεξαρτήτως ταυτόσημων στοιχείων ή μη. Θρησκευτικών ή άλλων. Για φυλετικούς δεσμούς ούτε συζήτηση. Η Ορθόδοξη Ρωσία πάντα υπέβλεπε την Κωνσταντινούπολη και τα γεωστρατηγικά μας πλεονεκτήματα. Οι Ευρωπαίοι θέλανε πάντα τα ίδια θέλγητρα και όλοι μαζί επιδιώκανε τη λεηλασία των ενεργειακών μας πόρων. Οι πολιτικάντηδες ημών δικοί τους άνθρωποι και αυτοί και οι ευθύνες του λαού μας για την σπατάλη εμπιστοσύνης τεράστιες το δίχως άλλο. Είτε επέλεγαν τον φιλελεύθερο είτε τον σοσιαλιστικό καπιταλισμό ή εμπιστεύονταν τον κομμουνιστικό διεθνισμό, δηλαδή ένα εκ των απατηλών προσωπίδων του Νεοταξισμού. Επρόκειτο δηλαδή για επιλογή κλέφτη και δολοφόνου με την επίδραση απατεώνων της πολιτικής.


Όμως αυτή είναι η Ευρώπη και η Δύση. Αυτοί είναι οι Φράγκοι που δεν διαθέτουν καν αμιγή εθνική ηγεσία. Υποβλέπουν και μισούν παράλληλα την Ελλάδα. Την μισούν διότι απειλούνται τα δικά τους κίβδηλα σκήπτρα. Σκήπτρα που προέρχονται από ενέργειες αρπαγής και κινήσεις σφετερισμού της ηγεμονικής ελληνικής παρουσίας. Φθόνος που προέρχεται από την ελληνική πολιτισμική υπεροχή και τον εξανθρωπισμό της οικουμένης. Οι «φίλοι» μας γνωρίζουν επαρκώς πως αν οι δυνάμεις του Ελληνικού Έθνους επανασυνδεθούν με πνεύμα ενότητος και επιθυμία συγκροτήσεως μιας Μεγάλης και Ισχυρής Ελλάδος, τότε η βασιλεία που τους επιτρέπει έως τώρα το νεοταξικό τέρας δια ίδιο όφελος προκειμένου να δράξει την παγκόσμια διακυβέρνηση θα λήξει. Θα αφανιστούν και μαζί τους θα ξεκουμπιστεί και το αφεντικό τους.


Μας μισούν επιπλέον οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί διότι γνωρίζουν ότι η πολιτειακή οργάνωση, η γλωσσολογική θεμελίωση, η αρμονία του εθνικού και φυλετικού κράτους, ο πατριωτισμός και η ελευθερία του Έθνους, η καλαισθησία των Εθνών, είναι άπαντα ελληνικά. Μεγάλα και πραγματικά ευρωπαϊκά αναστήματα σαν τον γνωστό μας Φρειδερίκο Νίτσε είχαν διακηρύξει την αλήθεια, αποδίδοντας στην μεν Ελλάδα ευγνωμοσύνη, στους δε μισέλληνες σύμπλεγμα κατωτερότητος και καθαρό δόλο http://www.youtube.com/watch?v=4S2UMPUeotU.


Η Ελλάς όμως θα διατηρήσει την εθνοφυλετική της καθαρότητα. Θα διώξει τους Εφιάλτες και τους βάρβαρους. Θα μεγαλώσει δικαιώνοντας το Ελληνικό Αίμα. Θα φτιάξει Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Γιατί έρχεται στην εξουσία ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: