ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΠΟΝΤΟ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 23-4-2011 .


Η προδοσία σε βάρος του ελληνικού έθνους με την ταυτόχρονη πλήρη εγκατάλειψη των Ελλήνων στις σκλάβες πατρίδες δεν έχει όρια και μέτρο σύγκρισης. Θαρρεί κανείς πως ο Καιάδας και το Γουδί θα πάρουν όψη ανθρώπινη και θα γυρέψουν τις ζωές όσων πληγώνουν την Ελλάδα, όσων τρώνε την σάρκα της και όσων εγκαταλείπουν ανθρώπους που υπομένουν καρτερικά κάποιον να τους θυμηθεί.

Δεν είναι δυνατόν να ζωντανεύουν βήμα – βήμα τα σχέδια για την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας, για τον ουσιαστικό εκτουρκισμό της Ελλάδος και οι επαίσχυντες πράξεις είτε να αποκρύβονται είτε να λαμβάνουν σχήμα αγοραίο και οικονομικίστικο. Με το σενάριο της πώλησης εθνικής γης έναντι χρεογράφων. Συγχαρητήρια στους προδότες των Αθηνών που κάνουν τους ηγέτες ενώ είναι απλώς τοποτηρητές και υπηρετούν άριστα το τουρκικό κράτος. Ξεχνούν όμως ότι ατυχώς βρίσκονται ακόμη στην Ελλάδα. Και ακόμη ξεχνούν ότι η Ελληνίδα Νέμεση εξακολουθεί να κατοικεί ανάμεσά μας.

Την ίδια στιγμή που πωλείται η Ελλάς, οι αδελφοί μας στη Θράκη κάνουν μαύρες σκέψεις που αφορούν τον προσφυγικό εφιάλτη που έχουν ζήσει στο πρόσφατο παρελθόν μετά την μικρασιατική καταστροφή οι οικογένειές τους. Έλληνες υπερήφανοι και νοικοκυραίοι, Μικρασιάτες και Πόντιοι που εκδιώχτηκαν από το μαχαίρι του Τούρκου προκειμένου είτε να αναγκαστούν να εξισλαμιστούν είτε να εξοντωθούν για να ολοκληρωθεί η γενοκτονία του Ελληνισμού της Ιωνίας. Καθαροί Έλληνες με άσβεστη μαχητικότητα και πατριωτισμό που δημιούργησαν αντάρτικα σώματα, κήρυξαν αυτόνομες πολιτείες, πολέμησαν να αποτινάξουν το ζυγό, έκαναν τα πάντα για να μείνουν στην αγκαλιά της Μητέρας Ελλάδος. Μια Ελλάδα που ωστόσο σπαρασσόταν από εξουσιαστικούς διχασμούς και μειοδοτικές προσεγγίσεις των ίδιων συμμάχων που τώρα μας ρίχνουν στη φωτιά της παγκόσμιας σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Ίδια μικρόβια και ίδιοι σάρακες, ασθένειες διαχρονικές στο Σώμα της Πατρίδος, ταλάνιζαν τον λαό μας και τότε. Μια κατάρα κατατρέχει το Έθνος μας και τους Έλληνες Ακρίτες Ιωνίας και Πόντου από της πτώσεως κιόλας της Μεσαιωνικής Ελληνικής Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου. Από τότε ακόμα που με την Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας τα αδέλφια μας ορθώσανε ελληνική σημαία με θαρραλέο τρόπο απέναντι στον τουρκικό λύκο της μογγολικής στέπας.

Αλλά και τον καιρό που τα ποντιακά αντάρτικα σώματα κάνανε κατοικία τους τα βουνά του Πόντου και στέγη τον ουρανό της ιδιαίτερης πατρίδος τους και στη συνέχεια όταν κάλυψε τη γη τους το θυσιαστικό Αίμα με την δολοφονική ενέργεια της ποντιακής και της μικρασιατικής γενοκτονίας, δεν έπαψαν ποτέ να λαλούν θρύλους, πόθους και γλώσσα ελληνική. Και όταν το ψευτορωμέϊκο δείλιασε και έσκυψε τον αυχένα, οι Ακρίτες μας στάθηκαν όρθιοι πολεμώντας για αυτοδιάθεση και λευτεριά γαλανόλευκη με τον ποντιακό αετό στο μέσον του σταυρού της σημαίας μας και την καρδιά τους, φτιάχνοντας τη δημοκρατία του Πόντου ως ταμπούρι ύψιστου πατριωτισμού και υμνώντας την εθνική τους καταγωγή.

Μα και μετά την τουρκική επικράτηση, μέσα από ανείπωτες θηριωδίες το ποντιακό στοιχείο και μαζί του ολάκερο το ελληνικό στοιχείο της μακραίωνης ελληνικής γης δεν έσβησε και μαζί του δεν σβήσανε και οι πόθοι για την επιστροφή στα πατρογονικά χώματα. Η αναγέννηση της Ελλάδος δεν εγκαταλείφτηκε ποτέ. Μια υπόθεση που δεν αφορά βέβαια τους ψοφοδεείς ταγούς του σημερινού νεοελληνικού κρατιδίου σε πολιτικούς, οικονομικούς και λοιπούς θεσμούς που ασφαλώς είναι περαστικοί και προσωρινοί.

Η υπόθεση αυτή αφορά τους γηγενείς μάρτυρες του ελληνισμού. Τους Πόντιους παππούδες που μετάγγισαν με το εθνικό όραμα της δικαίωσης τα παιδιά και τα εγγόνια τους. Τους εθνομάρτυρες αυτούς που είτε προσφυγοποιήθηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα από το 1919 και εντεύθεν είτε μετεβλήθησαν σε κρυπτέλληνες και τουρκόφωνους Έλληνες μένοντας σιμά στους τάφους των προγόνων τους, περιμένουν την ώρα της Ανάστασης της Μεγάλης Ελλάδος προετοιμαζόμενοι για την στιγμή της καθαρτήριας φλόγας. Πράγμα που θα συμβεί τώρα που η προσωρινή ασθένεια της Ελλάδος θα ξυπνήσει τον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό των Ελλήνων και το κυνήγι του θησαυρού θα οδηγήσει τις Μεγάλες Δυνάμεις την μια ενάντια στην άλλη.

Στον αλησμόνητο Πόντο Μας αφιερώνουμε τούτο τον γεμάτο ελληνική προσμονή ύμνο http://www.youtube.com/watch?v=sFPDW4x0tBk&feature=related.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/Δεν υπάρχουν σχόλια: