ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

ΑΘΗΝΑ 12-4-2011 .


Έχετε σκεφτεί άραγε ποια είναι τα δομικά στοιχεία του πολιτικού καθεστώτος που μας διοικεί; Ποιο είναι άραγε το βασικό γνώρισμα και ποια είναι η ποιοτική διαφορά που το διακρίνει με τα υπόλοιπα πολιτικά συστήματα που χαρακτηρίζουν άνευ αποδείξεων οι καλοί «δημοκράτες» ως τάχα χείριστα πάντων;


Ε, λοιπόν η πρώτη σημειολογική αναφορά του νεοταξικού καθεστώτος είναι ότι διακρίνεται από ετυμολογική αναντιστοιχία έναντι του πρακτέου αποτελέσματος. Διότι καίτοι αυτό επικαλείται την λαϊκή ετυμηγορία και μάλιστα ειδικότερα την φωνή της λαϊκής πλειοψηφίας, στην άσκηση πολιτικής καταστρατηγεί την επιθυμία των πολλών εξυπηρετώντας τους λίγους που στηρίζουν με παντοίους τρόπους το Σύστημα. Επικοινωνιακά, πολιτικά, οικονομικά και γενικά αβανταδόρικα. Περί ποίας λοιπόν δημοκρατίας ομιλούν οι κρατούντες όταν δεν κρατεί πλέον την δημοκρατία στα χέρια του ο δήμος, δηλαδή ο λαός!


Το αμέσως επόμενο χαρακτηριστικό γνώρισμα του καθεστώτος είναι η αναντιστοιχία της μορφής του ως προς την κομπορρημοσύνη του περί ενός κοινοβουλευτικού αντιπροσωπευτικού χαρακτήρα που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους μύθους του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος. Ήδη από την στιγμή που τα συμφέροντα της κυριότερης μάζας του ελληνικού λαού, δηλαδή τα συμφέροντα της εθνικής εργατικής και παραγωγικής τάξης, συνθλίβονται με άγνωστες στο ευρύ κοινό εντολές και με μεθόδους που αποκρύπτονται προεκλογικά αλλά εφαρμόζονται αυταρχικά μετεκλογικά, αυτό σημαίνει ότι οι πολιτικάντηδες δεν είναι λαϊκοί εκπρόσωποι αλλά πολιτικοί παραχαράκτες της λαϊκής βούλησης.


Μιλήσαμε όμως για άγνωστες στο ευρύ κοινό εντολές. Αυτό σημαίνει ότι το αμέσως επόμενο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Αστικού Κοινοβουλευτικού Καθεστώτος είναι ότι αποτελεί ξενοκίνητο πολιτικό μόρφωμα γιατί οι ανωτέρω εντολές είναι ξένες και αποτελούν διατεταγμένη αποστολή για την καταστροφή του Ελληνικού Έθνους. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε στην πολιτική Αρχή με γραικύλους πολιτικάντηδες που είναι στυγνοί και ξενόδουλοι εντολοδόχοι.


Ποιος διέταξε την αποβολή του θρησκεύματος από τις ελληνικές ταυτότητες, την αποδοχή του εθνοκτόνου μνημονίου, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, το παζάρεμα της εθνικής κυριαρχίας με την αμφισβήτηση ΑΟΖ και συνόρων από Τούρκους και «συμμάχους», το λαθρονομοσχέδιο, τον αντιρατσιστικό νόμο για το μπαστάρδεμα της Ελληνικής Φυλής, το πλιάτσικο του δημοσίου ταμείου από μακρυχέρηδες πολιτικάντηδες και άλλα τινά; Ο Ελληνικός λαός; Όχι βέβαια. Εργολάβος της δυσώδους υποθέσεως είναι οι εκφραστές του αστικού κοινοβουλευτικού καθεστώτος κατ’ εντολή του Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Όχι όλοι βέβαια, όμως οι καπάτσοι είναι σίγουρα ανάμεσά τους. Βολικές καταστάσεις για νεοταξίτες, σιωνιστές και παγκόσμια διακυβέρνηση όταν το δήθεν ελληνικό κράτος προσπαθεί να αφοπλίσει το Ελληνικό Έθνος.


Τα χαρακτηριστικά του πολιτικού συστήματος μέσα από την διαδικασία της στρεβλώσεως της φυσιογνωμίας και της αυθυπαρξίας του ελληνικού λαού κλείνουν κάθε δίοδο προς την πολιτική ευθύτητα και ανοίγουν τον δρόμο προς την πολιτική απατεωνιά και την παραγωγή πολιτικών σκανδάλων. Βέβαια η παραγωγή σκανδάλων, οι παράνομες προμήθειες με το σχήμα της μίζας, οι φουσκωμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι σκανδαλώδεις διορισμοί πρόθυμων εκτελεστικών οργάνων, οι απευθείας αναθέσεις έργων όχι πάντοτε με διάφανους όρους είναι συμπτώματα απολύτως ταυτισμένα με την ψευδεπίγραφη δημοκρατία. Είναι η περιγραφή της έννοιας του πολιτικού σκανδάλου. Η μεθοδευμένη πτώχευση του ελληνικού κράτους που σημαδεύει την καρδιά του Ελληνικού Έθνους και η ουσιαστική επίθεση που δεχόμαστε στα πλαίσια ενός επί του παρόντος ακήρυχτου πολέμου αποδεικνύει τελειωτικά και στον τελευταίο δύσπιστο την πλήρη ταύτιση του πολιτικού σκανδάλου με την φύση του καθεστώτος.


Όμως το Ελληνικό Κράτος υπάρχει χάριν του Ελληνικού Έθνους κι όχι το Ελληνικό Έθνος χάριν του Ελληνικού Κράτους. Το δε Έθνος έχει και φωνή και ψυχή και συνείδηση. Είναι ο Ελληνικός Λαός, εμείς οι ίδιοι που το απαρτίζουμε και αγωνιζόμαστε για την Τιμή και την υπόληψη της Πατρίδος και της ελληνικής οικογένειας όπως μάθαμε από τους πατεράδες μας και όπως διδάσκουμε στα παιδιά μας. Οι δε αντιδράσεις του ελληνικού λαού με τις σφοδρές διαμαρτυρίες στην θέα των πολιτικών εκφραστών του Συστήματος από την στιγμή που βλέπουν τις αποδοχές τους, την κοινωνική ασφάλεια και την Πατρίδα να συρρικνώνονται με ενέργειες αυτού τούτου του Συστήματος είναι αντιδράσεις με απολύτως λογική ερμηνεία.


Όταν βλέπει ο λαός να αποκαλύπτονται εκατέρωθεν πράσινα και γαλάζια σκάνδαλα, από τα δομημένα ομόλογα στους εξοπλισμούς και πάει λέγοντας ατιμωρητί για λόγους εντυπωσιασμού, τότε η οργή φουντώνει. Όταν από το λιγοστό ψωμί πάμε στις τουρκικές βόλτες στο Αιγαίο, τότε τα πολιτικά ψέματα αυξάνουν την επικινδυνότητά τους. Όταν ο πρωθυπουργός και οι παρατρεχάμενοί του μιλάνε για σκόπιμες αντιδράσεις εκμεταλλευόμενοι τα επιτηδευμένα καπελώματα των λαϊκών αντιδράσεων από την Αριστερά που στηρίζει το Καθεστώς και λατρεύει τους λαθρομετανάστες, τότε το θράσος έχει ξεφύγει των ορίων. Τότε βλέπουμε προπηλακισμούς αλλά και ακούμε αναζητήσεις διαφορετικών πολιτικών λύσεων. Τότε η ομαλότητα που έχει ανάγκη η Ελλάδα έχει ένα όνομα. Μια Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Μια Ελληνική Εθνικιστική Εξουσία.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: