ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙ ΙΔΕΩΝ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΣΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 14-4-2011 .


Στην εποχή μας τα όρια ανάμεσα στις πολιτικές ιδέες και τα πολιτικά γραμμάτια έχουν σκόπιμα μπερδευτεί προκειμένου να εξακολουθήσουν να αιχμαλωτίζονται ελληνικές ψυχές. Τα δε όρια ανάμεσα στις φυτευτές ιδεοληψίες και τις έμφυτες ιδέες είναι σαφώς πιο ορατά για όσους έχουν μάθει να μάχονται για ελληνικές Αξίες και Ιδανικά λαμβάνοντας αρχέγονα πρότυπα και εκπέμποντας αυτά στην σημερινή κοινωνία με το ίδιο τους το παράδειγμα. Με την συμπεριφορά τους, τον αγώνα τους, τις θυσίες τους. Αξίες που παραστέκουν μόνιμα δίπλα στο λάβαρα του Ελληνικού Έθνους και τις οποίες οι γνήσιοι ιδεολόγοι αρνούνται να τις εγκαταλείψουν στις κακουχίες και να τις βαφτίσουν ξωμερίτικες, παρά μονάχα αυτό που είναι. Αξίες Ελληνίδες.


Το αξιακό σύστημα των Ελλήνων δεν έχει την παραμικρή σχέση με μικροϋπολογισμούς, μικροσυμφέροντα και εφήμερες υλιστικές ευδαιμονίες με σάπια θεμέλια. Οι δικές μας αξίες έχουν ιδεαλιστικό σχήμα και πραγματική διάσταση. Είναι αιώνιες όσο και το Ελληνικό Γένος. Και τούτο γιατί συνδέονται με την οργανωμένη πολιτειακή οργάνωση και την πολιτική ζωή της Φυλής μας. Με την κοινωνική συγκρότηση και τις εθνικές επιδιώξεις μέσα από την βιολογική πραγματικότητα του Αίματος και της φυλετικής συνέχειας μακριά από την εξάρτηση από ξένα συμφέροντα και ψηφοθηρικές εκπτώσεις. Το ήθος και η αξιοκρατία συντροφεύουν τους Άριστους Πολίτες στην κεφαλή της Εθνικής Κοινότητος την οποία οδηγούν με ηγεμονικές καταγραφές και εδαφικές βλέψεις και όχι εγκλωβισμένη στις ορέξεις ξένων σχεδιασμών.


Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά της ιδέας με την ιδεοληψία. Η πολιτική ιδέα είναι γεννημένη για λαούς ελεύθερους και έθνη με εκπολιτιστική διάθεση. Η Ιδέα του Έθνους, αυτή και μόνη που είναι πλασμένη να φέρει τον βαρύ τίτλο της Ιδέας κραταιάς και αυτόβουλης πολιτείας, ανήκει σ’ Έλληνες που ξέρουν να κάνουν θυσίες και να κρατούν ανυποχώρητη στάση ζωής, αποδεικνύοντας ότι είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλο. Άξιες Ιδέες για Άξιους Έλληνες. Αυτοί οι Έλληνες ξέρουν να βιώνουν την πολιτική τους μοναξιά όταν πρέπει παίρνοντας δυνάμεις από τρανούς ήρωες και παρακαταθήκες περασμένων ένδοξων καιρών σε μια αναγεννητική διαδικασία. Και ύστερα πάλι ξεχύνονται μπροστά δίνοντας στους συντρόφους τους δύναμη από την δική τους δύναμη διώχνοντας σκοτάδια και παρακμιακές καταστάσεις, δίνοντας ελληνικό φως στο δρόμο για την ακμή του Δυνατού Ελληνικού Έθνους που έχουμε ανάγκη και αποζητούμε. Γιατί ο Έλληνας μόνο ως αυτόφωτος και αρχηγέτης είναι υπαρκτός.


Αυτόν τον Έλληνα οφείλουμε να επιβάλλουμε προερχόμενοι από μια γενιά που μεγάλωσε με μίσος και απέχθεια για τους ταγούς μιας Ελλάδος που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ μήτε για κράτος λαϊκό μήτε ελληνικό. Γενιά όμως που έμαθε να σέβεται και να συναναστρέφεται τους ανθρώπους εκείνους να πολεμούν δίπλα στα λάβαρα της Πατρίδος με όρθια και καθαρή Εθνοφυλετική ψυχή. Έλληνες που αγαπούν τον λαό και την Πατρίδα τους χωρίς να νοθεύουν τη σκέψη και τον λόγο τους, σωστοί Επαναστάτες.


Ο δικός μας Έλληνας δεν το παίζει «δημοκράτης» και δεν κοκκινίζει στο άκουσμα της λέξης Εθνικοκοινωνιστής. Έλληνας βγαλμένος από την Αρχαία Λακεδαίμονα, την Αιώνια Σπάρτη της Εθνικής και Φυλετικής Ιδέας. Που λέει στα ίσα ότι είναι Υπερήφανος Έλληνας, Λευκός και Εθνικιστής. Έλληνας που υπακούει στην φύση ενός τρανού Έθνους Ηρώων και Μαρτύρων. Έλληνας που παραστέκεται στον εθνικό και φυλετικό αδελφό στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, στερεώνει το κρατικό οικοδόμημα επάνω στο θεμέλιο λίθο της Εθνικιστικής Αριστοκρατίας και χύνει το Τίμιο Αίμα του μονάχα στο βωμό της υπεράσπισης Ιερών, Οικείων και Πατρίδος.


Ο δε όρος Εθνικοκοινωνισμός δεν αποτελεί για τα γνήσια παιδιά των Ελλήνων έννοια απόκοσμη ή γερμανική διότι ο ελληνικός δείκτης ευφυΐας επιτρέπει σ’ αυτούς τους ανθρώπους να αναλύουν στοιχειωδώς την αρμονική συνύπαρξη της Κοινωνίας και του Έθνους σε τούτο εδώ το τόπο σε στιγμές που η Δύση ψηλαφούσε ακόμη τον ελληνικό πολιτισμό για να σταθεί όρθια. Ο Εθνικιστικός Κοινωνισμός δεν έχει σχέση με την μετατροπή της Ελλάδος σε παγκόσμιο φτωχοκομείο αλλά με την πατριωτική διαπαιδαγώγηση της Ελληνικής Νεολαίας και τον έλεγχο της οικονομίας από την Εθνική Παραγωγική και Εργατική Τάξη. Με τον Εθνικό Στρατό να φυλάσσει Θερμοπύλες και να απελευθερώνει Έλληνες και όχι να μετατρέπεται σε ταχυδρόμο βαρβάρων ανθελλήνων.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: