ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 17-4-2011 .


Ανοίγει διάπλατα η σύγχρονη κερκόπορτα της Ελλάδος διά χειρών θρασύτατα καλουμένων ως τάχα ελληνικών. Και εισέρχεται βήμα – βήμα ο εχθρός ο πολυεθνικός και νεοταξικός μέσα στην Ελληνική Πολιτεία παραλαμβάνοντας τα επίχειρα της συνθηκολόγησης από τους δωσίλογους του ντόπιου νεοταξισμού από το ένα έως το άλλο σημείο των ορίων του Ελληνικού Έθνους. Η παράδοση δηλαδή ξεκινάει από το σημείο εκείνο που θα έπρεπε να σημάνει η οριστική αναγέννηση της Φυλής μας και η λευτεριά αλύτρωτων Ελλήνων που κάποιοι «σύμμαχοι» κρατούν ως ομήρους στα χέρια συμμορίτικων κρατικών και νεοταξικών μορφωμάτων.


Στην αιματοβαμμένη Ήπειρο, την κουτσουρεμένη Γη Μαρτύρων και Ηρώων, το κράτος των ελληνόφωνων νενέκων εμμένει στο σχεδιασμό της απομάκρυνσης στρατοπέδων. Τη στιγμή μάλιστα που στο αλβανικό κράτος δολοφονούνται και καταπιέζονται οι Βορειοηπειρώτες όταν αυτό διεκδικεί την υπό ξαρμάτωμα Ελεύθερη Ήπειρο. Η επιχειρούμενη απόσυρση των ταγμάτων πεζικού από Κόνιτσα και Φιλιάτες είναι η πτώση του κάστρου και η πρόσκληση των αλβανικών διεκδικήσεων από την «ελληνική» κυβέρνηση.


Δικαίως ο ελληνόψυχος μητροπολίτης Πωγωνιανής και Κονίτσης κ.κ. Ανδρέας, άξιος διάδοχος του μακαριστού Σεβαστιανού, αντικρίζει στην δια του σκότους της νυκτός επιχειρούμενη εγκατάλειψη την Πολιτεία να μεταβάλλεται σε μάστιγα για την ακριτική του Επαρχία. Δικαίως λέγει ο Έλληνας πάνω απ’ όλα Ιεράρχης ότι η κατάρα του Έθνους θα συνοδεύει τους ολετήρες και πως «οι νεότεροι Ηρόστρατοι θα σβήσουν και θα χαθούν, η Ελλάδα όμως και η αιματοβαμμένη Επαρχία μας θα μένει και θα φρονηματίζει τις επερχόμενες γενεές».


Οι δε προσκυνημένοι ταγοί του Διεθνιστικού Νεοταξισμού γίνονται αποδέκτες μιας αμερικάνικης έκθεσης που ζητάει καλύτερες συνθήκες υποδοχής για τους εισαγόμενους λαθρομετανάστες με αναφορές περί ύποπτων αντισημιτικών εκδηλώσεων σε συναγωγές που προκαλούν «συμμαχικοί» πράκτορες. Μας ζητείται ακόμη η αναγνώριση της ύπαρξης εντός Ελλάδος εθνοτήτων τάχα μου Τούρκων, Πομάκων, Βλάχων, Ρομά, Αρβανιτών και Μακεδόνων. Αλλά οι Πομάκοι, οι Βλάχοι, οι Αρβανίτες και οι Μακεδόνες δεν περιμένουν κανένα ξεβράκωτο βάρβαρο για να βροντοφωνάξουν ότι είναι μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ. Το δε χλιδάτο παλάτι για την υποδοχή των λαθρεποίκων σχεδιάζεται για τον Έβρο.


Στη Θράκη Μας μετά από μια έρευνα για ναρκωτικά συνελήφθησαν δύο μουσουλμάνοι «Έλληνες» που έφεραν στα κινητά τους τηλέφωνα παράνομα φυσικά δεκάδες φωτογραφίες από ελληνικά στρατόπεδα. Οι ίδιοι μάλιστα έχουν υπηρετήσει σε στρατιωτικές μονάδες υψίστης σημασίας στον Έβρο. Στα κινητά τους είχαν ακόμη τα σύμβολα των Γκρίζων Λύκων και της «ανεξάρτητης τουρκικής Δ. Θράκης».


Παρακολουθούμε ακόμη τουρκικούς ομίλους σαν την τράπεζα Ζιράατ και την Ούλκερ να θέλουν να βάλουν χέρι στην ξανθιώτικη καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ και την ομάδα της Κομοτηνής Πανθρακικό. Και ακόμη να εξαγοράζονται σημαντικές εκτάσεις και ακίνητα με κόστη υπερτιμημένα. Με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών Νταβούτογλου να δηλώνει πως η Ροδόπη και η κατεχόμενη Αν. Θράκη Μας θα αποτελέσουν πάλι μια ενότητα, εκφράζοντας ευθέως την τουρκική διεκδίκηση.


Στο μεταξύ συνεχίζονται στην Αθήνα οι διερευνητικές επαφές Ελλάδος – Τουρκίας με τις διαβουλεύσεις να κινούνται γύρω από τις τουρκικές απαιτήσεις στο Αιγαίο. Απαιτήσεις που εκφράζει η Τουρκία στην συγκυριαρχία και την συνεκμετάλλευση του Ελληνικού Αρχιπελάγους, την χάραξη συνόρων – χτένα μεταξύ των νησιών μας, την υφαρπαγή εθνικού εδάφους και ενέργειας. Άλλωστε το ψευτορωμέϊκο σ’ αυτές τις ραγιάδικες συνομιλίες δεν έχει θέσει κάποια διεκδίκηση.


Στο ζήτημα των Σκοπίων είδαμε τον επίδοξο συνέταιρο μιας ευρείας κεντροαριστερής κυβέρνησης οικολόγο της πλάκας Τρεμόπουλο να ψηφίζει υπέρ της ενάρξεως των διαπραγματεύσεων για την είσοδο των Σκοπίων στην «Ε»Ε με τις ψευτομακεδονικές τους επικλήσεις σε όνομα και γλώσσα. Παράλληλα η Τουρκία αναλαμβάνει τη διαχείριση, την εκμετάλλευση και τη λειτουργία των σκοπιανών αεροδρομίων, εξακολουθώντας να κυκλώνει την Ελλάδα. Τα δε δημοσιεύματα που δείχνουν κρυφές διαπραγματεύσεις Ελλάδος – Σκοπίων με φόντο ονόματα όπως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», «Δημοκρατία της Μακεδονίας του Βαρδάρη» και «Άνω Μακεδονία» βρίσκουν την Αθήνα να βουβαίνεται και τα Σκόπια να διαψεύδουν βολικά και αποπροσανατολιστικά την εφημερίδα Μακεδονία.


Στην Κύπρο το ΑΚΕΛ χαρακτηρίζει με θράσος την ΕΟΚΑ Β, τον Γρίβα Διγενή και τους Έλληνες Εθνικιστές προδότες κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. Λες και απουσίαζε από το κάρφωμα της ΕΟΚΑ στους κατακτητές Άγγλους τον καιρό του αγώνα για λευτεριά. Ο Χριστόφιας ζητάει τη συνδρομή της «Ε»Ε του νεοταξίτη Ρομπάι, όταν εκείνος ενθαρρύνει τις δύο κοινότητες, τον θύτη εξισωμένο με το θύμα, να λειτουργήσουν σε πνεύμα συμβιβασμού για να φτάσουν στις συγκλίσεις που εκκρεμούν και να φέρουν την Τουρκία στην πολιτική συνδιοίκηση της Κύπρου Μας. Με τους «συμμάχους» του ΟΗΕ να ρυθμίζουν τις λεπτομέρειες της απογραφής πληθυσμού προκειμένου να παγιωθεί η αλλοίωση των πληθυσμιακών δεδομένων.


Εμείς προσυπογράφουμε την αφίσα του φλαμανδικού εθνικιστικού κόμματος «Ενδιαφέρον για τους Φλαμανδούς» που δείχνει πως χώρες σαν την Τουρκία δεν έχουν καμία θέση στην Ευρώπη. Η Τουρκία δεν έχει καμία θέση φυσικά και στα εδάφη της κατεχόμενης Ιωνίας και του Πόντου Μας. Η Ελλάδα ανήκει μόνο στους Έλληνες που σκέφτονται ελληνικά και πράττουν έργα για μια ισχυρή και Μεγάλη Ελλάδα. Ανήκει στους Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές και στην πλειονότητα του λαού της κι όχι σε ελληνόφωνους ολετήρες.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: