ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΛΙΜΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 24-4-2011 .


Οι διεργασίες που δρομολογούν «σύμμαχοι» και «γείτονες» από την μια πλευρά και η ταχεία οπισθοχώρηση των γραικύλων πολιτικάντηδων του καθεστώτος από την άλλη στα εθνικά μας ζητήματα δημιουργούν ένα ψυχρό κλίμα καμωμένο να επιτύχει την παράδοση Πατρίδος και λαού. Επιδιώκεται δηλαδή με διαδρομές παράλληλες η διαμόρφωση αποπροσανατολισμού και ηττοπάθειας των Ελλήνων την στιγμή που κάτω από το επικοινωνιακό σκοτάδι και την μονομερή αναφορά στο οικονομικό ξεπούλημα η σοσιαλιστική κυβέρνηση και το καθεστώς ολόκληρο προχωράνε στο έσχατο στάδιο της συνθηκολόγησης και της μείωσης της εθνικής κυριαρχίας.

Οι πολιτικές καταστάσεις ωστόσο για την Τουρκία δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ο σχεδιασμός του Τούρκου πρωθυπουργού Ερντογάν, σύμφωνα με την εφημερίδα της «γείτονος» VATAN, να μεταφέρει την πρωτεύουσα της Τουρκίας από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη δεν εμπνέει αίσθηση σιγουριάς και αυτοπεποίθησης για τον ενεργούντα. Οι Τούρκοι γνωρίζουν πως κάτω από το βάρος της έχθρας που γεννάει στον διεθνή περίγυρο ο ισλαμικός προσανατολισμός τους και τα ενεργειακά παιχνίδια, η Αιώνια Πρωτεύουσα του Ελληνικού Έθνους δεν έχει μέλλον σκλάβου για πολύ καιρό ακόμη. Η μεταφορά της τουρκικής πρωτεύουσας εικάζεται μετά από δηλώσεις του Ερντογάν για την περιφερειακή διχοτόμηση της Πόλης σε ευρωπαϊκή και ανατολική.

Όμως το ψευτορωμέϊκο που μας κυβερνάει ρίχνει νερό στον μύλο της Τουρκίας. Παράλληλα την στιγμή που οι κάτοικοι του Μεσολογγίου αποδιώκανε τους πολιτικάντηδες από τους εορτασμούς της ηρωικής εξόδου των εθνομαρτύρων κατά την εθνεγερσία http://www.dailymotion.com/video/xi9z4d_yyyyyyyyy-yyyyyyyyyy-yyy-yyyyyyyyy_news#from=embed, το υπουργείο δήθεν Εθνικής Άμυνας αναλώνεται στο κλείσιμο του στρατοπέδου του Μεσολογγίου που φέρει το ένδοξο όνομα 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων, παύοντας να δέχεται στρατεύσιμους. Φήμες διαδίδουν πως υπάρχει πιθανότητα να στεγαστούν εκεί λαθρομετανάστες.

Ερωτηματικά προκαλεί η αναφορά για πολλοστή φορά του διαδικτυακού χάρτη της μηχανής αναζήτησης Google σε ελληνικό έδαφος με τη χρήση της τουρκικής ονομασίας. Τούτη τη φορά πρόκειται για τη νήσο Μεγίστη, το Καστελόριζο που λιγουρεύονται οι Τούρκοι και απαιτούν την μη συμμετοχή του σε μια ανακήρυξη της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Το Καστελόριζο αναφέρεται με το τουρκικό όνομα Meis, ενώ κατά τη διαδοχική μεγέθυνση του χάρτη η ελληνική ονομασία ποτέ εμφανίζεται και πότε εξαφανίζεται με την τουρκική ονομασία να παραμένει σε όλες τις περιπτώσεις. Η εκκωφαντική σιωπή του κράτους «μας» δημιουργεί κλίμα σιωπηρής αποδοχής.

Το δε «ελληνικό» υπουργείο Πολιτισμού ανάρτησε στην ηλεκτρονική του σελίδα χάρτη της ελληνικής επικράτειας χωρίς το Καστελόριζο. Ενώ λοιπόν διακυβεύεται εντόνως η εθνική μας κυριαρχία, η αλλοπρόσαλλη και «περίεργη» κίνηση του υπουργείου Πολιτισμού δίνει απλόχερα και οικιοθελώς γη και ύδωρ. Στον χάρτη αυτό η ελληνική επικράτεια είναι σε φόντο άσπρο και οι άλλες χώρες μαζί με Καστελόριζο, Στρογγύλη και Ρω είναι σε γκρίζο φόντο. Ανευθυνότητα και ενδοτισμός είναι έννοιες που φαίνεται ότι συγκατοικούν.

Οι Τούρκοι ζητούν με τη δράση των εδώ πρακτόρων της Άγκυρας αυτόνομο τουρκικό πανεπιστήμιο στη Θράκη. Ήδη οι άνθρωποι της Άγκυρας ψάχνουν για χώρο στην Κομοτηνή προκειμένου να στεγάσουν το ίδρυμα. Η ενέργεια αυτή ακολουθεί την δια νόμου επερχόμενη κατάργηση της Ειδικής Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης για μουσουλμάνους δασκάλους που ζήτησε η Τουρκία, δίνει η σοσιαλιστική κυβέρνηση και στρώνει το έδαφος για Τούρκους δασκάλους στη Θράκη Μας.

Στην Κύπρο θόρυβος ξεσηκώθηκε από τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού εξωτερικών Νταβούτογλου σε Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βερολίνο ότι η Τουρκία δεν πρόκειται ποτέ επίσημα να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την Κύπρο που άλλωστε ως κατακτητής δεν την αναγνωρίζει. Η δε κυρίαρχη θέση της Τουρκίας τοποθετείται στην αναβάθμιση του διεθνούς κύρους του ψευδοκράτους! Το κυπριακό κατεστημένο του Χριστόφια και των συνοδοιπόρων του παραμένει προσκολλημένο στις «ευρωπαϊκές» πλάτες και τις διζωνικές πλεύσεις που φέρνουν πιο κοντά τον Τούρκο. Και αυτά την ώρα που είχαμε ένα ακόμα περιστατικό πυροβολισμών Κύπριων ψαράδων από Τούρκους στρατιώτες στην θαλάσσια περιοχή Κάπαρη τούτη τη φορά της Αμμοχώστου, τρέποντας αυτούς σε φυγή.

Στο μεταξύ μαθαίνουμε από τηλεγράφημα του wikileaks την παραδοχή του Τούρκου υφυπουργού εξωτερικών Απακάν στον Αμερικανό πρέσβη στην Τουρκία τον Ιούνιο του 2009 ότι η «γείτονα» σκοπεύει να τηρήσει τις υπερπτήσεις των αεροσκαφών της πάνω από το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και το υπόλοιπο Αιγαίο προκειμένου να εκβιάσει την Ελλάδα ώστε να δεχτεί την αλλαγή του καθεστώτος στο Αιγαίο. Ο Τούρκος αξιωματούχος κάνει λόγο για την χρήση αυτού του διπλωματικού χαρτιού φτάνοντας ακόμα και σε θερμό επεισόδιο.

Όμως η ελληνική κυβέρνηση επιλέγει να διαρρήξει τις χρήσιμες συμμαχικές μας σχέσεις με τη Ρωσία ναρκοθετώντας αυτές μετά το πισωγύρισμα στο θέμα του αγωγού Πύργου – Αλεξανδρούπολης και με τη νέα φυγή από την αγορά των πλέον αξιόπιστων αρμάτων μάχης BMP -3. Οι Ρώσοι είπαν λοιπόν ένα λογικό όχι στην αγορά ελληνικών ομολόγων.

Τον εχθρό τον ξέρουμε. Όμως το ισχυρότερο καρκίνωμα που αντιμετωπίζουμε είναι ο πολιτικάντικος ενδοτισμός στα σωθικά του Κράτους μας. Μόνη λύση είναι η παύση των υποχωρητικών διαλόγων και η επιδίωξη της απομόνωσης και της τελειωτικής συντριβής Τούρκων και Διεθνιστικού Νεοταξισμού. Πολιτική που μπορεί να επιτύχει μόνο ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός με την ενότητα του ελληνικού λαού.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: