ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ

ΑΘΗΝΑ 26-4-2011 .

Οφείλουμε ως γνήσιοι Έλληνες να ιεραρχήσουμε τις ζωές μας, τις επιλογές μας, τα υπάρχοντά μας και τις Αξίες μας. Γιατί αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και να βρούμε πραγματικές λύσεις για τα προβλήματά μας, τότε πρέπει να παύσουμε να λειτουργούμε σαν ένας λαός χύμα, αφήνοντας χώρος στις ζωές τις δικές μας και του Έθνους σε σαπιορήτορες του μέγιστου ανθελληνισμού.

Ποιος μωρέ μπορεί να επιλέξει για πολιτική και για συνδικαλιστική εξουσία ανθρώπους που την ημέρα μάχονται τάχα στο πλευρό του λαού και το βράδυ συνεδριάζουν σε ανήλιες λέσχες και κομματικά γραφεία για να χρεώσουν οικογένειες ολόκληρες με ξένα χρέη, να συρρικνώσουν την ελληνική αγορά εργασίας, να μετατρέψουν την χώρα σε παγκόσμιο φτωχοκομείο, να διανείμουν την Πατρίδα στα νύχια της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και να μετατρέψουν τους εισβολείς σε μειονότητες; Και όλα αυτά για την εξασφάλιση ενός μεροκάματου που τώρα μειώνεται και μια εργασιακή θέση που στις μέρες τούτες τις δόλιες χάνεται.

Η κατάρα του υλισμού που πρόσκαιρα έχει επισκιάσει τις Ιδέες, έρχεται τώρα να απειλήσει τα τείχη της αείποτε άπαρτης Ελλάδος. Να προσπαθήσει να σωριάσει σε ερείπια το εναπομένων κράτος από την τρανή όψη της Αρχέγονης αλλά και της Μεσαιωνικής Ελλάδος. Μαζί με τον αποτρόπαιο και ξενικό υλισμό αναφύεται ο κακός εαυτός του Έλληνα με τη μορφή του εφήμερου ανθρώπου και πολίτη, που τώρα όμως σέρνεται στα τέσσερα σε αλλογενή θελήματα και ξεχνά την άλλη του φύση, εκείνη του οπλίτη που του επέτρεπε παράλληλα με τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό, να μάχεται και να λευτερώνει ελληνισμό.

Χρειαζόμαστε εκείνη την Ελλάδα που δεν έβαζε το πολίτευμα πάνω από την Πατρίδα, αλλά την Πατρίδα πάνω από το πολίτευμα. Και δεν εκδιδόταν στους νταβατζήδες και γυρολόγους βάρβαρους της οικουμένης κατεβαίνοντας με φόρα σαν σήμερα του κακού τη σκάλα, αλλά έσπερνε παντού λόγο και παρουσία ελληνική. Μια Ελλάδα που μάτωνε τρέφοντας από το παγερό χάδι του θανάτου και το ζεστό ελληνικό αίμα το δέντρο της λευτεριάς ώστε να ξεπηδήσουν νέες γερές γενιές Ελλήνων στο δρόμο της Αναγέννησης και της Αναδημιουργίας πρότερων μεγαλείων. Είχαμε όμως τότε Λεωνίδα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Αθανάσιο Διάκο, Παπαφλέσσα, Κολοκοτρώνη, Μεταξά και Παπαδόπουλο. Είχαμε όμως και προδότες. Εφιάλτες ελληνόφωνους, νενέκους, πολιτικάντηδες, επίορκους των ελληνικών όπλων που πρόδιδαν άπαντες αφελή ανοχή και εσφαλμένη εμπιστοσύνη.

Το κοινό στοιχείο των κεφαλών της Ελληνικής Φυλής είναι πρόδηλο κοινωνώντας στα γάργαρα νερά της ελληνικής ιστορίας. Συνοψίζεται στην ακλόνητη πίστη στο ύψιστο και ακατάβλητο δόγμα ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ. Όμοια φωνή δίπλα στους εξίσου ανυπέρβλητους κανόνες θυσιαστικού αγώνος και ηρωισμού της Μητέρας Λακεδαίμονος που διατάζει Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ και ΝΙΚΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Τότε το Ελληνικό Έθνος είχε ηγέτες άξιους που φτιάχνανε κάστρα και τείχη ανίκητα με τα κορμιά τους, που ανέχονταν υπομονετικά φυλακές και ατιμώσεις από άτιμους και προσκυνημένους, που χαλάλιζαν ή ρίσκαραν τη ζωή τους γιατί ήταν καμωμένοι να προχωρούν μπροστά και να μην κρύβονται.

Χρειαζόμαστε και πάλι ηγέτες που ταυτίζουν το Ελληνικό Έθνος και την Ελληνική Κοινωνία με τους δεσμούς του Αίματος και την διάθεση του Νικητή, αποφασισμένους πως ή θα φτιάξουν Ελλάδα αδούλωτη και υγιή ή θα σκορπίσει ο άνεμος την τέφρα τους. Έως ότου ένας νέος άνεμος επαναστατικός φέρει την αναγέννηση του αιώνιου Έλληνα Φοίνικα. Εκ της τέφρας μας αναγεννιόμαστε. Υποτάσσοντας ύλη και θέληση σε Ιδέα και Πίστη για Θεό, Ελλάδα και Λαό.

Τότε είναι βέβαιο ότι θα παύσουμε να δίδουμε έδαφος στον περιούσιο επιβήτορα των ΗΠΑ που μας ζητάει τα ρέστα γιατί τάχα κακοφερνόμαστε στους λατρεμένους λαθρομετανάστες του και προβαίνουμε τάχα σε αντισημιτικές ενέργειες νεοταξικά στημένες. Και ακόμα θα κόψουμε τη γλώσσα στις έχιδνες που «ανακαλύπτουν» ανύπαρκτες εθνικές μειονότητες με τις ανόσιες τουρκοποιήσεις των Πομάκων και την ξετσίπωτη άρνηση του ελληνισμού αιώνων στους Βλάχους, τους Αρβανίτες και τους Μακεδόνες αδερφούς μας. Το λέω αυτό εγώ, ένας Αρβανίτης, ένας Έλληνας απόγονος Δωριέων δηλαδή. Και φυσικά θα πάψουμε να δίνουμε συγχωροχάρτια σε όσους πουλάνε Ελλάδα και «ξεχνάνε» το Καστελόριζο από χάρτες.

Ελλάς ή Τέφρα λοιπόν. Ιδού η ασφαλής ελληνική οδός με τον Εθνικοκοινωνισμό στην κεφαλή. Με το κεφάλι ψηλά για μια Μεγάλη Ελλάδα μόνο για Έλληνες. Και ας δούμε τούτο το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=d0qmcqjDHUg&feature=share.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: