ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΩΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ


ΑΘΗΝΑ 30-5-2011.

Η πώληση της πατρίδος μας είναι το σύγχρονο όπλο που στρέφεται απειλητικά εναντίον της φυλής μας. Το σύγχρονο υπερόπλο λειτουργεί αποτελεσματικά μ’ έναν μόνο τρόπο. Με την απόλυτη συνεργασία του ντόπιου καθεστώτος και των παγκόσμιων εμπόρων των εθνών. Μια συνεργασία που είναι το αποτέλεσμα μιας ομόθυμης συμμετοχής των εθνικών ολετήρων στον αρχικό ανθελληνικό σχεδιασμό που ζούμε σήμερα. Ο δε εξωτερικός εχθρός που οι ίδιοι άνθρωποι έχουν επιτρέψει να σταθεί τόσους χρόνους έξω από την πύλη του Ελληνικού Έθνους είναι ο μισελληνικός χωροφύλακας των ομοίως μισελλήνων υποψήφιων παγκόσμιων κυβερνητών.

Βέβαια για να πετύχει το σχέδιο πρέπει να υπάρξουν οι κακοί και οι «καλοί» της υπόθεσης. Η βιτρίνα των διακομματικών συσκέψεων και οι πλουμιστές διαμαρτυρίες εξυπηρετούν αυτό το σχέδιο. Οι κακοί σκέπτονται και συναινούν και οι καλοί ηθοποιοί κραυγάζουν και βγαίνουν στις πλατείες. Στις πλατείες βγαίνουν και οι ωραίοι Έλληνες και έτσι βρίσκεται ξάφνου ανακατωμένη η αρπαγή ψυχών με την εθνική αντίσταση μοιραία αντιμαχόμενες. Ενώ οι διεθνείς ενεχυροδανειστές μας ζητούν να υποθηκεύσουμε τη ψυχή μας.

Οι σοσιαλιστικοί αυθέντες και οπαδοί της παγκόσμιας διακυβέρνησης πήραν φόρα και πουλάνε μεταφορές, επικοινωνίες, μικροκαταθέσεις και Έλληνες. Πουλάνε δηλαδή ΟΤΕ, λιμάνια, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ΕΑΣ, ΔΕΠΑ, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών και πάει λέγοντας. Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι η ίδια η κυβέρνηση είχε διαρρεύσει μέσω του καθεστωτικού Τύπου το περιεχόμενο της συζήτησης πρωθυπουργού και πολιτικών αρχηγών. Ότι δηλαδή πρέπει τάχα οπωσδήποτε να επιλέξει ανάμεσα σε σκληρά μέτρα, χρεοκοπία, στάση πληρωμών και κατάρρευση των αγαπημένων τους τραπεζών με τη συνέργεια των οποίων καθεστώς και διεθνιστικός νεοταξισμός στήσανε το βρώμικο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος.

Ο στημένος εκβιασμός εξυπηρετείται απόλυτα με την στημένη επαναφορά της εξόδου από την ευρωζώνη και την επαναφορά της δραχμής. Μια επαναφορά που δεν πάνε να την κάνουν οριστικά και δομικά με την προσαρμογή των συναλλακτικών αξιών στην ελληνική αγορά αλλά προσωρινά ως μέσον για την απόλυτη φτωχοποίηση του λαού μας και της πατρίδος μας. Μας λένε τα παπαγαλάκια ότι το θέλουν οι πλούσιοι Ευρωπαίοι αλλά φοβούνται μην τους πάρει πίσω γενικευμένο κατρακύλισμα του νότου. Και έτσι οι καθεστωτικοί προπαγναδιστές θέτουν το σκόπιμο δίλημμα μεταξύ μνημονίου και επώδυνων μέτρων εντός Ευρώπης με καθολική αφαίμαξη ή πορεία προς το άγνωστο με ρωγμές. Ωμός εκβιασμός που αρνείται την εθνικοποίηση της οικονομίας και την κυβέρνηση να αρνείται το σενάριο υποκριτικά.

Παράλληλα οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι προβαίνουν στον δικό τους εκβιασμό. Το ΔΝΤ θέλει να εξασφαλίσει το χρήμα που διαχειρίζεται χωρίς να του ανήκει και θέλει εγγυήσεις. Αλλιώς χρήματα δεν δίνει. Ο επικεφαλής του Eurogroup Γιούνκερ λέει ότι αν το ΔΝΤ δεν δώσει το χρήμα, το μερίδιο αυτού πρέπει να δώσουν οι Ευρωπαίοι, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί αντιδρούν κοινοβούλια όπως αυτά της Γερμανίας, της Ολλανδίας και της Φινλανδίας. Και εκεί που ακούμε για εγγυήσεις, μαθαίνουμε πως η τρόικα θέλει ως εγγύηση για το νέο δάνειο ένα μεγάλο νησί! Ένα μεγάλο νησί μαζί με τους υδρογονάνθρακές του προφανώς. Μαζί με τα έσοδα που διαθέτει με τη δημόσια περιουσία του, γιατί όχι και τα τουριστικά του κέρδη.

Οι κακοί λοιπόν πολιτικάντηδες συμφωνούν πετώντας τα καυτά μέτρα όμως ο ένας στον άλλο. Θέλουν το δικό τους μνημόνιο. Ο κ. Τραγάκης της ΝΔ βλέπει για παράδειγμα πιθανή συγκυβέρνηση των μπλε και των πράσινων. Και η τρόικα επισκέφτηκε τον κ. Σαμαρά για να κοστολογήσουν τα δικά του μέτρα. Στο μεταξύ οι «ενάντιοι» της πτώχευσης αντιπαλεύουν με τους υπέρμαχους της αναδιάρθρωσης – πτώχευσης στο διεθνές παρασκήνιο με τους τελευταίους να κυνηγούν 30 δις ευρώ από τα στοιχήματα και την Financial Times να ζητάει διαγραφή χρεών και σκληρές μεταρρυθμίσεις.

Και οι «καλοί» πολιτικάντηδες σαν τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα τονίζουν την ανάγκη ειρηνικής εξέγερσης αγανακτισμένων πολιτών. Ζητούν μέτωπο κοινωνικό ενάντια στο σύστημα της διαφθοράς που χρόνια συνυπάρχουν, κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη. Σ’ αυτή τη δικαιοσύνη και το κοινωνικό μέτωπο όμως συμπεριλαμβάνουν τους αναρχικούς που κηρύσσουν την ίδια ψευτοεξέγερση και τους λαθρεποίκους.

Και τι προτάσσει ο εμπνευστής του πανευρωπαϊκού κινήματος των «αγανακτισμένων» 93χρονος Γάλλος διπλωμάτης Στεφάν Εσέλ; Εγκαταλείψτε τα εθνικά σύνορα και δρομολογήστε μια παγκόσμια στρατηγική, για παράδειγμα στο πλαίσιο ενός συμβουλίου των ΗΕ για την οικονομική και κοινωνική ασφάλεια”!

Και από την άλλη παράγοντες του υπουργείου δήθεν προστασίας του πολίτη φοβούνται την αποφυλάκιση 6 – 10000 λαθρομεταναστών από τις τουρκικές φυλακές. Από μια Τουρκία που θέλει με εταιρίες της να εξαγοράσει τα λιμάνια της χώρας, την ώρα που ο τουρκικός στρατός περιμένει απέναντι από τον Έβρο και τα νησιά μας να βρει την κατάλληλη στιγμή να εισβάλλει. Με τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να τρομάζουν τον θρασύ εχθρό την ώρα που το «ελληνικό» κράτος μειώνει στρατόπεδα και προσωπικό.

Δεν θέλουμε λοιπόν τζούφια και στημένη αγανάκτηση. Θέλουμε επαναστατικό λόγο και έργο με εθνικιστική διακυβέρνηση. Θέλουμε ισχυρό Ελληνικό Έθνος που θα το στηρίξουν οργισμένοι Έλληνες Πατριώτες. Θέλουμε κοινωνική ασφάλεια, εθνικοποιημένη οικονομία, Μεγάλη και Καθαρόαιμη Ελλάδα γιατί είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: