ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΑΘΗΝΑ 17-5-2011 .


Λένε την Πατρίδα μας χώρα του φωτός και έχουν απόλυτο δίκιο. Γιατί εδώ γεννήθηκαν όλες οι υψηλές έννοιες που διαμόρφωσαν την έννοια της πολιτείας, δόξασαν το Ελληνικό Έθνος και έδωσαν νόημα υπάρξεως σε όλα τα έθνη. Πολιτισμός, πατριωτισμός, ελευθερία, φιλοσοφία, επιστήμες, τέχνες και άλλα ακόμη αναρίθμητα αγαθά. Μέχρις ότου δώσουμε εξουσίες σε ανθρώπους απάτριδες και βαφτίσουμε την αλλοίωση της πατρίδος δημοκρατία.

Για να σηκωθούνε όλοι αυτοί οι άξεστοι από τα τέσσερα στα δυο πόδια και μας πείσουν να δώσουμε αξίες και εδάφη σε κάθε βάρβαρο. Και μετά να μας ζητήσουν και τα ρέστα. Να παραδεχτούμε λέει ότι είμαστε μικροί και πρέπει να σκύβουμε διαρκώς το κεφάλι. Να μας κλέβουν και να πληρώνουμε τα κλοπιμαία. Να μας σκοτώνουν και να δεχόμαστε την μη απόδοση δικαιοσύνης. Και από πάνω να βάζουμε κριτές και εξουσιαστές τους κλέφτες και λαϊκούς προστάτες τους μακελάρηδες.

Μας λέγουν ότι εμείς οι Έλληνες δώσαμε νόμους και θεσμούς και οργανωμένη πολιτεία στο ανθρώπινο γένος. Ότι θέσαμε την ανδρεία επάνω από την ανθρώπινη ζωή χάριν της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας. Ότι μετατρέψαμε την ευφυΐα μας σε δημιουργική σκέψη και πνευματική περιουσία τιθασεύοντας την ύλη στην υπηρεσία της Ιδέας φτιάχνοντας πολίτες χρήσιμους σε μια κοινωνία δικαίου και οπλίτες μάχιμους για την κυριαρχία της ελληνικής φυλής. Και ακόμα φιλιώσαμε την φύση με τον άνθρωπο όταν ο Έλληνας υπήρξε πρωτοπόρος στην συμβίωση και την σκληραγωγία αντάμα με το σεβασμό της Πατρώας Γης. Μας λέγουν ότι εμείς οι Έλληνες καταγράψαμε και μελετήσαμε το σύμπαν ολάκερο. Και σωστά τα λένε.

Κι ύστερα ήρθαν οι επόμενες γενιές απελευθερωμένων τάχα και καλοζωισμένων Ελλήνων και αναθέσανε την συγγραφή των νόμων και την επάνδρωση των θεσμών εις χείρας άνομων και ριψάσπιδων ταγών. Και εκείνοι με τη σειρά τους αναγορεύσανε τη δική τους ανηθικότητα σε ηθική και τη μίζα σε προμήθεια. Μετατρέψανε έναν ολόκληρο λαό σε κυνηγό άπιαστου και άκοπου θησαυρού και ικέτη ενός καλύτερου μέλλοντος όταν οι ίδιοι οι προύχοντες εξαργυρώνανε δανεικά και διακομματικά εξουσιαστικές καρέκλες και πλούτη με την παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας. Σωριάσανε στα πόδια της εφήμερης ύλης τις Αξίες που δίνουνε πνοή στον Ελληνισμό και μετατρέψανε την Ελληνική Φύση σε αυθαίρετες βίλες, χωματερές και τουριστικές παροχές στα βρώμικα χέρια των εργολάβων του Συστήματος και τους τοκογλύφους της οικουμένης. Και το πράξανε νεοέλληνες εξουσιαστές και καθεστωτικοί με τις ανοχές τις δικές μας. Και σωστά τα λέμε.

Σ’ αυτή λοιπόν την Γη του Φωτός, την πανώρια και ηγεμονική Ελλάδα γεννήθηκε και δημιούργησε ο Αρίσταρχος ο Σάμιος όταν υπολόγισε την ακτίνα της Σελήνης. Και εκεί επάνω στη Γη της Θράκης που εποφθαλμιούν τώρα οι απόγονοι των κτηνωδέστατων Οθωμανών Τούρκων έζησε, περπάτησε και εμφάνισε τη Θεωρία του Ατόμου ο σπουδαίος Δημόκριτος. Σ’ αυτή την δοξασμένη χώρα ανήκει ο Πατέρας της Γεωμετρίας, ο Ευκλείδης. Και στην κοιτίδα της υψηλότερης μορφής του πατριωτισμού και της φυλετικής κοινωνίας Σπάρτη μεγαλούργησε ο Πολέμαρχος Βασιλεύς Λεωνίδας με τους ισάξιους 300 τιτάνες στο πλευρό του όταν ανεφώνησε το μολών λαβέ στις Θερμοπύλες απέναντι στον ποσοτικά και μόνο υπέρτερο στρατό των δούλων του Ξέρξη, νοηματοδοτώντας την ελληνική επιλογή ανάμεσα στην Νίκη και το Θάνατο, αλλά μηδέποτε στην υποταγή.

Στην αληθινή δική μας Ελλάδα γεννήθηκε και ανδρώθηκε ο Μέγας Στρατηλάτης Αλέξανδρος που άπλωσε την πλέρια και κοσμοπλάστρα Ελληνική Κοσμοκρατορία μέχρι τα υψίπεδα του Παμίρ όταν και ανεφώνησε ευχαριστήριο λόγο στο Θεό γιατί γεννήθηκε Έλληνας. Για να έρθουν σήμερα οι προσκυνητές του σιωνιστικού νεοταξισμού να πουλήσουν την γενέθλια γη του Μακεδονία και να μετατρέψουν την Ελλάδα σε αποχωρητήριο νεοταξικού τυχοδιωκτισμού και αφροασιατικής πλημμυρίδας. Και όλα αυτά στη δική μας αδούλωτη Ελλάδα που στηριζόταν στη ρήση του Αισχύλου ότι μόνοι εμείς δεν λογαριάζουμε το πλήθος των εχθρών σε αντίθεση με τους βάρβαρους, αφού όπως είπε ο Γέρος του Μοριά Θεόδωρος Κολοκοτρώνης που κάποιοι φυλάκισαν δημοκρατικά «μια φορά εβαπτίσθημεν με λάδι, βαπτιζόμεθα και μια με το Αίμα δια την ελευθερία της Πατρίδος μας» http://www.youtube.com/watch?v=V9vi1o06fWQ&feature=player_embedded.

Οι συγκρίσεις είναι βαριές και άνισες. Οι θαυμαζόμενοι από ξένους ηγέτες και δημιουργοί του αξεπέραστου Ελληνικού Πολιτισμού θυσιάζονται στα χθεσινά αγριογούρουνα του πλανήτη από ελληνόφωνους πολιτικάντηδες απογόνους του Εφιάλτη. Χρειαζόμαστε λοιπόν μια Επανάσταση Εθνική, Λαϊκή, Φυλετική, Πολιτική και Πολιτιστική ενάντια στον εθνοκτόνο εκσυγχρονισμό του νεοεποχίτικου γραικυλισμού. Και να αναγείρουμε για μια φορά ακόμη οριστική την Ελλάδα των Ηρώων, των Φιλοσόφων, των Πολεμιστών, των Ελλήνων που δεν χαρίζουμε την Πατρίδα αλλά την μεγαλώνουμε και δεν σκορπάμε το Αίμα των παιδιών μας αλλά το εκδικιόμαστε δίχως άχρηστες δεύτερες σκέψεις. Δίχως να αφανίζονται Έλληνες Στρατιώτες στα Ίμια και Έλληνες Εργαζόμενοι σε κάποια Μαρφίν δια χειρών «αντιεξουσιαστικών» http://www.youtube.com/watch?v=m4HjwwEYv0k&feature=player_embedded . Αυτή την Ελλάδα φέρνουν Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: