ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΑΘΗΝΑ 31-5-2011.

Το προσκλητήριο των καιρών είναι απαιτητικό και αφορά όλους μας. Είναι ένα προσκλητήριο Ελλήνων σ’ ένα αγώνα για Πατρίδα και ελευθερία. Ένα εγερτήριο σάλπισμα που καλεί σε ετοιμότητα μάχης απέναντι σε μια διαρκή πρόκληση με πολλά επεισόδια. Πρόκληση στην συρρίκνωση εργασίας και κοινωνικής ασφάλειας για να υπάρχει μονίμως το αίσθημα του φόβου πίσω από τον Έλληνα. Πρόκληση με την παγκόσμια τοκογλυφία που παντρεύεται βιαίως με την εκχώρηση εθνικής γης και την επιβολή διακομματικής εξουσίας των εθελόδουλων πολιτικών ραγιάδων που αν δεν εξασφαλιστεί δεν θα μας δώσουν οι βιαστές της ανθρωπότητος χρήμα δανεικό. Πρόκληση στα εθνικά μας ζητήματα που οι εχθρικές διεκδικήσεις καλωσορίζονται από την πολιτεία των δουλοφρόνων θεσμικά.

Ζούμε σε μια Πολιτεία που αντικατέστησε τους βασιλείς της πίστεως με τους πιστωτές των βασιλέων. Οι εξουσιαστές της Πατρίδος μας έχουν πιστωθεί την πολιτική διοίκηση της χώρας υποθηκεύοντάς την ελαφριά την καρδία. Γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Τυχοδιωκτισμός και πλιάτσικο.

Όμως το ελληνικό έθνος έχει διαφορετική αποστολή και οι Έλληνες διαθέτουν τη δική τους κοσμοθεωρία. Εμείς εδώ σ’ αυτή τη γη μαρτύρων και ηρώων είμαστε συνεχιστές της σπαρτιατικής κοιτίδας που μας επιφόρτισε να υπακούμε σε δύο βασιλείς που βρίσκονται έξω από μικροκομματικά οφέλη και παγκόσμια παιχνίδια εξουσίας. Οι δικοί μας βασιλείς είναι η Πατρίδα και η Ελευθερία που δεν εγκαταλείπονται σε βάρβαρα χέρια και δεν υποθηκεύονται, αλλά αποτελούν το έπαθλο ενός ηρωικού τρόπου ζωής που αντιπαρατίθεται στο πεδίο της Τιμής για την μεγαλοσύνη και την αυθυπαρξία του έθνους και θεωρεί προτιμότερο τον ακριβό θάνατο παρά την φτηνή δουλεία.

Τις μάχες του ο λαός μας τις έδινε πάντοτε για τα ιδανικά της φυλής. Για να μείνουν η Πατρίδα, τα Ιερά και οι οικογένειές μας σε ελληνικά χέρια άξια κι όχι δοτά. Κριτές και εντολείς στην ένδοξη πορεία του ο Ελληνισμός έχει την μακραίωνη ιστορία του, την θυσία του μπροστά στις εθνικές επάλξεις, τη σοφία του που γέννησε πολιτισμούς και εξασφάλισε την αποδοχή της ηγεμονίας του σε άλλους λαούς, την ακατάβλητη ανδρεία του και την Πίστη που ενίσχυε τα βήματά του.

Αλλά η πορεία του Έθνους μας κουβαλάει πάντοτε το στίγμα των ηγετικών του προσωπικοτήτων και ο λαός εμπνέεται από το αντίστοιχο φορτίο ενέργειας που εκπέμπει το πρότυπο του μπροστάρη. Ο Λεωνίδας προσωποποίησε την έννοια της θυσίας όταν προκειμένου να αφυπνίσει το εθνικό συναίσθημα του λαού και να εξασφαλίσει την επιβίωση της Πατρίδος αρνήθηκε να δεχτεί τους θησαυρούς και τις ξενόφερτες εξουσίες που του προσέφερε ο δυνατός του καιρού εκείνου Ξέρξης που ηγεμόνευε μιας πολυεθνικής αυτοκρατορίας. Ακριβώς σαν την σημερινή νεοταξική παγκόσμια διακυβέρνηση που διέθετε και εκείνη το «περιούσιο» στοιχείο.

Ο Μέγας Αλέξανδρος προσωποποίησε την ανδρεία της ελληνικής φυλής και έδωσε σαφές περιεχόμενο στο ανήσυχο πνεύμα του ελληνισμού που γνώριζε επαρκώς ότι το μεγάλωμα της Πατρίδος και η πολιτισμική υπεροχή αποτελούν την μόνη ασφαλή προϋπόθεση για το κράτημα του εχθρού εκτός των τειχών μας. Και ο μαρτυρικός αυτοκράτορας Κωνσταντίνος Παλαιολόγος συγκέντρωσε μέσα του ολάκερη την Πίστη σε Θεό και Πατρίδα και τίμησε τα προπατορικά νάματα του Λεωνίδα και του Μέγα Αλέξανδρου ορθώνοντας ανάστημα ελληνικό πάλι για Πατρίδα και Ελευθερία.

Σήμερα οι προσκυνημένοι ηγετίσκοι γίνονται αποδέκτες προτάσεων προσφοράς νησιών και μνημείων χάριν στημένων στο σκοτάδι ξένων και ανθελληνικών δανείων. Και ακόμη στήνουν πλάτες στην Τουρκία, το γνωστό βαποράκι του σιωνιστικού νεοταξισμού, την Περσία του καιρού μας, όταν αυτή αξιώνει να της δώσουμε το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι. Και έχουμε δημάρχους σαν τον εν Θεσσαλονίκη προοδευτικό Μπουτάρη να δηλώνει ευτυχής που γεννήθηκε λέει εδώ ο αρχισφαγέας Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ και να ζητιανεύει Τούρκους τουρίστες και επίδοξους κατακτητές.

Το σάλπισμα για συσπείρωση και ετοιμότητα έχει δοθεί πλέον από την Φάλαγγα αποφασισμένων Ελλήνων. Τώρα πλέον η σύγκρουση είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Είναι η ώρα να καταθέσουμε τη δική μας θυσία για την Πατρίδα μας. Για μια Πατρίδα που έχει καρδιά και ψυχή μονάχα ελληνική. Δεν ρωτάμε και δεν λυπόμαστε τον εχθρό. Εχθρός μας είναι όποιος αρνείται στο Ελληνικό Έθνος λευτεριά και μεγαλοσύνη. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός ορθώνει μέγα προσκλητήριο υπακούοντας στην εντολή κάθε αδούλωτου Έλληνα και χρειάζεται τη συστράτευση λαού, στρατού και σωμάτων ασφαλείας προκειμένου να πει το νέο Όχι στους άρπαγες που μας περιτριγυρίζουν για να κρατήσουμε αδούλωτες τις σημαίες, τη γειτονιά, την Ελλάδα, τα Ιερά μας, τις ζωές μας http://www.youtube.com/watch?v=5slpi0Thfc4&feature=mfu_in_order&list=UL .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: