ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ


ΑΘΗΝΑ 1-6-2011.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Τώρα πια είναι καιρός να σταματήσουν οι ανοχές. Τώρα είναι ο καιρός της αποδόσεως ευθυνών στους ενόχους που μαχαιρώνουν κατάστηθα την πατρίδα μας. Ο μόνος συμψηφισμός που επιτρέπεται να γίνει είναι η συλλογική απόδοση της δέουσας ποινής για όλα τα κρίματα σε βάρος των Ελλήνων δίχως την παραμικρή παραγραφή με ένοχο το πολιτικό σύστημα του ντόπιου νεοταξισμού καθ’ ολοκληρία.

Τα εγκλήματα είναι γνωστά και πολλά. Θα μπορούσαμε να τα συνοψίσουμε στην συρρίκνωση της πατρίδος, την καταλήστευση του λαού, την αλλοίωση και την δολοφονία της Ελλάδος και των Ελλήνων. Το ζήτημα είναι ότι πρέπει να δοθεί ένα ασφαλές τέρμα στην εθνική μας τραγωδία. Αυτό μπορεί να συμβεί με έναν και μόνον τρόπο. Δεν αρκεί μόνον η ανατροπή του πολιτικού καθεστώτος. Απαιτείται η απόδοση της δέουσας τιμωρίας στους διαπράττοντες το μιαρό έγκλημα της εσχάτης προδοσίας, γιατί περί αυτού πρόκειται από τη στιγμή που πληγώνεται το Ελληνικό Έθνος προκειμένου να εξυπηρετηθούν ξένα συμφέροντα. Συμφέροντα απολύτως μισελληνικά.

Σήμερα η προδοσία έχει λάβει αξιώματα και εξουσίες που καθορίζουν την τύχη της Πατρίδος. Η προδοσία είναι η πιο καίρια γάγγραινα και ο μεγαλύτερος εχθρός του έθνους μας. Είναι αδιανόητο να υφίστανται πολιτικά κόμματα και οργανώσεις εντός της ελληνικής επικράτειας που υπηρετούν τις επεκτατικές βλέψεις των προσωρινών μας γειτόνων, που σπέρνουν ψεύτικες μειονότητες, που υπηρετούν ανθελληνικές επιδιώξεις του διεθνιστικού νεοταξισμού σε βάρος της εθνοφυλετικής μας ταυτότητος.

Είναι αδιανόητο να ονομάζεται ο λαθρομεταναστευτικός εποικισμός μετανάστευση δια χειρών ηγετικών υποτίθεται και να παρέχεται η ανοχή ακόμη και όταν δολοφονούνται Έλληνες. Είναι αδιανόητο να οδεύει η χώρα ως υποθήκη στα νεοταξικά σκλαβοπάζαρα και να γίνεται αντικείμενο της διαβόητης εθνικής συνεννόησης των καθεστωτικών τυμβωρύχων ποιο μνημόνιο είναι το περισσότερο ανεκτό.

Το καθεστώς λοιπόν της δήθεν αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, το καθεστώς της ξενοκρατίας και του νεοταξισμού, είναι ένοχο χωρίς κανένα ελαφρυντικό. Η μειοδοσία είναι σε παντελή γνώση όλων των θεσμικών του φορέων ασχέτως αν το ομολογούν τα διεθνή αφεντικά τους ή αν κλαψουρίζουν με κροκοδείλιο τρόπο ή αν μεταθέτουν τις ευθύνες μεταξύ τους με τρόπο εντελώς ψευδές.

Είναι ένοχοι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που νομοθετούν ως κατοχική διοίκηση την παράδοση της χώρας. Είναι ένοχοι οι προπαγανδιστές των καθεστωτικών ΜΜΕ που καλύπτουν τα εγκλήματα ως αναγκαίο κακό για τη διάσωση της Ελλάδος για να διασώσουν το πολιτικό σύστημα που τους είναι απαραίτητο προβαίνοντας σε μαζική πλύση εγκεφάλου. Είναι ένοχοι όσοι πνευματικοί ταγοί και οσφυοκάμπτες αμύντορες της Πατρίδος αφήνουν τις επάλξεις τους προκειμένου να εισπράξουν τα εφήμερα υλιστικά οφέλη του Συστήματος, τις προαγωγές και τα βραβεία του φρόνιμου δοσίλογου.

Την ίδια στιγμή οι καθεστωτικοί οσφυοκάμπτες αφήνουν έκθετη την Πατρίδα μας στα πλέον ευαίσθητα ακριτικά σημεία. Μια τέτοια αντίδραση αποτελεί λόγου χάρη ο εξαιρετικά επικίνδυνος αφοπλισμός των Ελλήνων Εθνοφυλάκων στη Βόρεια Ελλάδα όπου εστιάζεται ο κίνδυνος από άρπαγες «γείτονες» και διεθνή γεωπολιτικά παιχνίδια. Κίνηση που σαφώς εξυπηρετεί την δικαιολογημένη ανασφάλεια των ακριτικών μας πληθυσμών.

Ο υφιστάμενος πολιτικός βηματισμός βλάπτει σοβαρά την υγεία του Ελληνικού Έθνους. Οι δε ολετήρες σε μια μόνο περίπτωση θα πάψουν να απειλούν το Ελληνικό Έθνος. Όταν θα οδηγηθούν από τον ελληνικό λαό και την συνειδητή επιλογή του εκτός του πολιτικού μας τοπίου. Δεν υπάρχει άλλη συμβατή περίπτωση. Το Έθνος πρέπει να ζήσει και θα ζήσει μονάχα ελεύθερο, εθνικά αυθύπαρκτο, φυλετικά καθαρό, οικονομικά αδέσμευτο, με τους Έλληνες ζωντανούς μακριά από σφαίρες μισελλήνων και κυρίαρχους μακριά από τους ενεχυροδανειστές που εσχάτως έχουν φτάσει έως την εξώθυρα και τα ταχυδρομικά μας κουτιά με τις προκλητικές τους προσκλήσεις φτωχοποίησης.

Και για να συμβούν όλα αυτά πρέπει να αποκτήσουμε εθνική και λαϊκή εξουσία δίχως τον παραμικρό οίκτο απέναντι στους εισβολείς της Πατρίδος, ντόπιους και ξένους. Αυτή είναι εργασία που αντιστοιχεί σε μια αληθινά ελληνική και επαναστατική διακυβέρνηση που έχει διάθεση να συσπειρώσει τον ελληνικό λαό. Αλλά για να επιτύχει μια αυθεντική επαναστατική εξουσία πρέπει οπωσδήποτε να έχει επιφέρει τον καθαρμό του πολιτικού τοπίου από τις αμαρτίες του παρελθόντος. Αυτή είναι μια σωστή ενέργεια για έναν αυθεντικό Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: