ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΑΘΗΝΑ 21-5-2011 .


Μέσα στην τραγικότητα των στιγμών που βιώνουμε με τα διαλυτικά φαινόμενα του κράτους και την ανασφάλεια να γυρεύει ζωές Ελλήνων οφείλουμε να σκεφτούμε ότι κάποτε υπήρχαν κάποιοι ιεροί όρκοι που έδεναν άρχοντες και λαό με ακατάλυτους δεσμούς και υποχρεώσεις έναντι του Ελληνικού Έθνους. Όρκοι που σφυρηλατούσαν την εθνική μας ενότητα, την Πίστη προς την Πατρίδα και την εξάλειψη κάθε πιθανότητας να σφετεριστούν τις πατρώες αρχές και αξίες πολίτες ανάξιοι ή και ξένα σώματα προς την εθνική κοινότητα.

Ορκιζόμασταν λοιπόν όταν βρισκόμασταν στις τάξεις του Ενδόξου Ελληνικού Στρατού να φυλάττουμε Πίστη στην Πατρίδα. Να κρατούμε δηλαδή τους εχθρούς της μακριά από τα τείχη της Πολιτείας. Να υπακούμε στο σύνταγμα, τους νόμους και τα ψηφίσματα του κράτους. Μέχρις ότου η πολύ συνταγματικότητα έφερε στους νόμους την εξαχρείωση ανήθικων νομοθετών και το κράτος του καθεστώτος άρχισε να αψηφά τον πολίτη.

Ορκιζόμασταν ακόμη υποταγή στους ανωτέρους μας που λογοδοτούσαν μονάχα σε Θεό και Πατρίδα. Να εκτελούμε πρόθυμα και αδιαμαρτύρητα τις διαταγές τους που αφορούσαν όλους μας δίχως διακρίσεις και ξένες προς τη φυλή μας επιδιώξεις. Ορκιζόμασταν ακόμη να υπερασπίζουμε με πίστη και αφοσίωση τις σημαίες όσο ζούμε και στάζουν αίμα τα κορμιά μας, τα άκτιστα τείχη της Πατρίδος. Να μην τις εγκαταλείψουμε ποτέ ούτε να τις αποχωριστούμε. Να είμαστε φύλακες των στρατιωτικών νόμων ως πιστοί και φιλότιμοι στρατιώτες.

Ήρθαν όμως κατόπιν ανάποδοι και δίσεκτοι χρόνοι που φέρανε στην Αρχή του Ελληνικού Κράτους ανθρώπους αδύναμους, ριψάσπιδες και άσχετους με τη φυλή μας. Διατηρήσανε βέβαια όλοι τους ένα κοινό στοιχείο ως ανίερη κληρονομιά από τις σκοτεινές σελίδες της ιστορίας μας. Σαν γνήσιοι πολιτικάντηδες φρόντισαν να παραγκωνίσουν τους στρατιωτικούς και στην συνέχεια να τους φθείρουν με τον τυχοδιωκτισμό των μεγάλων θέσεων που περνούν από κομματικούς διαδρόμους. Όμως το αποτέλεσμα της φθοράς της ελληνικής κοινωνίας θα ήταν αβέβαιο αν δεν φρόντιζαν να διαπεράσει το μικρόβιο της εφήμερης βολής και του αφελληνισμού της Πατρίδος ολόκληρη την λαϊκή διαστρωμάτωση.

Αυτό επιχείρησαν πολιτικά βαρίδια που γέμισαν την εξουσία και τους θεσμούς του καθεστώτος με επίορκους και με υποκριτές που εξαγόρασαν τη στρατιωτική τους θητεία ή την πραγματοποίησαν υπό τον τύπο ολιγοήμερων διακοπών. Οι ταγοί αυτοί δεν είναι καν σε θέση να αντιληφτούν την έννοια και την μυσταγωγία της υπηρεσίας του εθνικού συμφέροντος και της υποταγής στην Πατρίδα. Δεν μπορούν να προασπίσουν την κοινωνική ασφάλεια και δεν πρόκειται ποτέ να λογοδοτήσουν απέναντι στο Θεό και τους Έλληνες διότι δεν πιστεύουν στις αλήθειες και τις αξίες του Γένους μας.

Ο Ελληνικός λαός όμως δεν γίνεται να ακολουθήσει στον δρόμο του αφελληνισμού και της υλιστικής και ηθικής εξαχρείωσης ανθρωπάρια που είναι επίορκοι, υποκριτές και ριψάσπιδες. Δεν γίνεται να εγκαταλείψουν την Πατρίδα τους σ’ αυτούς που θέλουν να την παραδώσουν σε χέρια βάρβαρων με κατώτερα και απάνθρωπα ένστικτα που πιστεύουν όλοι μαζί, ηγετίσκοι, εισβολείς και πρόσκαιροι παγκόσμιοι «κυβερνήτες», ότι είναι αναλώσιμη ύλη η λευτεριά, η ανθρώπινη ζωή του λαού μας και η ηγεμονική φύση του ελληνισμού μας.

Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγάλουμε από τη ζωή μας τα συστατικά στοιχεία της ελληνικής βιοθεωρίας που περικλείει ο Ιερός Στρατιωτικός Όρκος. Πρέπει δηλαδή να κρατήσουμε σφιχτά μέσα μας και να επανεντάξουμε στην καθημερινότητά μας την Πίστη, την Αφοσίωση και το Φιλότιμο του Έλληνα για την Εθνική Κοινότητα και την κοινωνική αλληλεγγύη των Ελλήνων.

Να παύσουμε να παραδινόμαστε στην λήθη των παθημάτων μας από εφήμερους και σάπιους καθοδηγητές. Κι αυτά από το καθεστώς μικρών και πουλημένων πολιτικάντηδων που βαλθήκανε να φτιάξουνε μια ψεύτικη Ελλάδα δίχως Έλληνες για την υπηρέτηση των μισελληνικών σκοπιμοτήτων του διεθνούς σιωνισμού των γνωστών λεσχών και των μυστικών διακρατικών και υπουργικών συσκέψεων. Με μια απάνθρωπη και ανθελληνική αλληλουχία που πέρασε διαδοχικά από τα χτυπήματα στη γλώσσα και την ιστορία σ’ εκείνα στην οικονομία και την εθνική κυριαρχία και στη συνέχεια από την ανήθικη καλλιέργεια ενοχικών και φοβικών συνδρόμων έως και αδιαφορίας για τις ζωές που σπαταλιούνται άδικα και ανήθικα.

Ήρθε λοιπόν πια ο καιρός να θυμηθούμε τους παλιούς όρκους για τη φύλαξη της Πατρίδος, της Σημαίας και των Ελλήνων. Ήρθε η ώρα να επαναστατήσουμε και να επιβάλουμε την θέση πως υπεράνω όλων είναι η Ελλάς. Να βγούμε στην αντεπίθεση και να ορθώσουμε γνήσια και ελληνική αντίσταση. Να καθαρίσουμε το κράτος από την καθεστωτική σαπίλα και να αποδώσουμε την Ελλάδα σ’ αυτούς που της χαρίζουν αγόγγυστα πίστη και αφοσίωση, φιλότιμο και το ίδιο το Αίμα τους http://www.youtube.com/watch?v=mJCSb-Ve-gU&feature=player_embedded. Στους Έλληνες και μόνο με τον ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό στην κεφαλή του Έθνους.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/






Δεν υπάρχουν σχόλια: