ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΑΣ ΑΚΗΡΥΚΤΟΣ ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΑΘΗΝΑ 12-5-2011 .


Η αποτρόπαια, ύπουλη και απάνθρωπη πράξη της δολοφονίας ενός Έλληνα, ενός αδελφού μας δηλαδή, που συνέβη την Τρίτη 10 Μαΐου είναι ένας γεγονός που όχι απλά ξεχείλισε το ποτήρι, μα και έδειξε με τον πλέον τραγικό τρόπο το αληθινό πρόβλημα της Πατρίδος μας. Η δολοφονία του συνέλληνα έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των συμπατριωτών μας που έχουν θυσιασθεί στο βωμό της νεοταξικής ανοχής και του πολυφυλετικού αίσχους. Σ’ έναν βρώμικο και κάλπικο βωμό που έχει στηθεί στην Πατρίδα μας δίχως ποτέ να ζητηθεί η άδειά μας αφού αυτό που ζητάει ο εχθρός του λαού μας είναι η ζωή μας.

Δεν είναι λοιπόν τα φράγκα το μεγάλο ζητούμενο στο πρόβλημα της Ελλάδος, αλλά η καθολική υποταγή των Ελλήνων. Το στημένο οικονομικό κόλπο είναι το μέσον του σκοπού ανθρωπάριων ούτως ή άλλως άπληστων, αλλά ο βιασμός της Ελλάδος και των Ελλήνων είναι ο αντικειμενικός σκοπός. Και η ξετσιπωσιά των ανέστιων και αναίσθητων εχθρών μας στηρίζεται στην αναμονή της λήθης και την κοντή μνήμη του λαού μας. Εξοντώστε τους Έλληνες, ξεχνούν γρήγορα. Έτσι σκέφτονται ανθέλληνες του εσωτερικού και μισέλληνες του εξωτερικού μας περιβάλλοντος.

Και εμείς δεν πρέπει να ξεχάσουμε τίποτα και κανέναν. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας σοβαρά την αντικειμενική αλήθεια ότι τα παιδιά των Ιμίων το 1996, τα παιδιά της ομάδος ΔΙΑΣ και ο συμπατριώτης μας στο κέντρο των Αθηνών πέσανε για τον ίδιο λόγο. Γιατί ήταν Έλληνες. Και όσο υπάρχουν Έλληνες που έχουν την απλούστατη επιθυμία να κυκλοφορούν σε μια Πατρίδα ελεύθερη και ασφαλή, τόσο θα υπάρχουν τα παράσιτα της οικουμένης για να γυρεύουν τις υπάρξεις μας. Και τα παράσιτα της οικουμένης, οι γαλαντόμοι εργοδότες της πέμπτης φάλαγγας, οι εργολήπτες κήρυκες της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και οι φυγάδες των λαών τους λαθρέποικοι εισβολείς θα υπάρχουν έως τη στιγμή που θα τους πετάξουμε εκτός συνόρων και τους πιο επίμονους από αυτούς σε κάποιον Καιάδα.

Πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Είμαστε Έλληνες και ενοχλούμε τους σαπιορήτορες της παγκοσμιοποίησης και τους νταβατζήδες της αλλοδαπής «δυστυχίας» γιατί δεν πουλάμε την γη μας, την πατρίδα μας, τους ανθρώπους μας στα νεοταξικά σκλαβοπάζαρα. Γιατί δεν ανοίγουμε τα σπίτια μας σ’ αυτούς που έρχονται για να μας πάρουν τη ζωή μας. Και έτσι μας τους στέλνουν με το ζόρι για να μας αρπάξουν βιαίως όσα δεν τους δίνουμε. Μας μισούν γιατί είμαστε ο νομοτελειακός εχθρός τους. Είμαστε αυτοί που όντας γεννημένοι ελεύθεροι, δηλαδή ξεκομμένοι από δεσμεύσεις και αληθινοί στην καρδιά και το αίμα Έλληνες, θα τους ρίξουμε από το ψεύτικο βάθρο με φωτιά άσβεστη και ξίφος ελληνικό. Γιατί τώρα πλέον ο εχθρός του Έλληνα είναι συνασπισμένος απέναντί μας και τα ψέματα μαζί με τα σκοτάδια διαλύονται.

Τώρα μέσα στην αντάρα, μέσα στο πεδίο της τελικής μάχης διακρίνεται ο εχθρός που έχει σηκώσει από καιρό έναν ακήρυχτο βρώμικο πόλεμο σε βάρος του λαού μας. Είναι η αλήθεια που φωνάζουμε από χρόνους πολλούς όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές. Ο δολοφόνος της Ελλάδος έχει πλοκάμια και εκπροσώπους παντού. Έχει τους φυσικούς αυτουργούς κοντά στους ηθικούς αυτουργούς, όμως η κεφαλή του κακού πληγώνει εξίσου θανάσιμα το Ελληνικό Έθνος και τα παιδιά του.

Εχθρός μας είναι η Τουρκία όταν εκτουρκίζει Έλληνες μουσουλμάνους, όταν στέλνει το στρατό της να ξεράσει καυτό μολύβι, μα και όταν στέλνει ανενδοίαστους εγκληματίες και ανθέλληνες τυχοδιώκτες εντός συνόρων. Το ομολογούν οι πάντες εντός και εκτός συνόρων μέχρι τις πέραν του Ατλαντικού ακτές. Εχθρός είναι τα πειθήνια όργανα του σοσιαλισμού και του φιλελευθερισμού που το παίζουν φιλάνθρωποι μόνο με τους ξένους και η Αριστερά που με τα εντός και εκτός κοινοβουλίου τσιράκια της βαστάει καλά τον πισινό του αλλοεθνούς προτελαριάτου και μαζί τον πάτο του δήθεν εχθρικού πολιτικού και ταξικού εχθρού της. Βαστάζοι όλοι τους της νεοταξικής πανούκλας, εραστές του ανθελληνικού ονείρου και λαθρόβιοι στα σπλάχνα ενός έθνους και μιας φυλής για να την αρρωστήσουν και να την πεθάνουν.

Ελληνισμός και Ελληνικός Εθνικισμός είμαστε απέναντι στο κοινό μέτωπο του εχθρού που λέγεται Διεθνιστικός Νεοταξισμός και κατευθύνει ανθελληνικά μορφώματα, λαθρομετανάστες, καθεστωτικούς πολιτικάντηδες και αντιεξουσιαστικούς νταβατζήδες. Άπαντες προστατευόμενους και εργολήπτες του μισέλληνα εργοδότη της παγκόσμιας διακυβέρνησης. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΛΟΙΠΟΝ. Κανείς πέρα από εμάς δεν είναι δικός μας και καμωμένος για το Έθνος και την Φυλή των Ελλήνων. Το Έθνος και η Φυλή των Ελλήνων είμαστε εμείς μονάχα που δίνουμε και το αίμα μας σαν χρειαστεί.

Φτάνει πια. Όχι άλλο Ελληνικό Αίμα στα πόδια ξένων και ξενοκίνητων. Έξω προδότες, βάρβαροι και εισβολείς. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός ζητάει μόνο δύο πράγματα. Να μην μείνει αδικαίωτη η θυσία Ελλήνων. Και να δοθεί η δύναμη της Ελλάδος μονάχα σε Έλληνες που έχουν λόγο μα και σπάθα ελληνική http://www.youtube.com/watch?v=xcz0NYotIYg .

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: