ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΛΙΤΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

ΑΘΗΝΑ 2-5-2011 .


Το σκηνικό της πλέριας εγκατάλειψης των οικονομικών δυνατοτήτων και της εξάλειψης των κοινωνικών αντοχών απέναντι στη στοχευμένη και επιθετική κρίση που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας καταδεικνύει την πολύπλευρη πολιτικοκοινωνική κρίση του νεοταξικού καθεστώτος που μας διοικεί. Είναι ένα δομικό τέλμα ενός τερατώδους και ετερόφωτου πολιτικού συστήματος που δεν έχει επιστροφή και δεν πρέπει να αφεθεί να σηκώσει κεφάλι. Διότι αποδεκτό πολιτικό σύστημα είναι μόνον εκείνο που ωφελεί το Έθνος και επιλέγει οι λαός απερίσπαστος, βασισμένος στα κοινωνικά δίκαια και τη φυλετική συνείδηση.

Το πολιτικό σύστημα έχει αντιληφθεί με τρόμο την επιθυμία του ελληνικού λαού να στραφεί σε μια καθαρή και εγγενή εθνικιστική λύση. Διαβάζουμε λοιπόν σε μια ακόμη συστημική δημοσκόπηση ότι το 40% των ερωτηθέντων πιστεύει πως καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί να μας βγάλει από την κρίση. Και ακόμη το 47% πιστεύει φυσικά ότι θα γίνει η αναμενόμενη αναδιάρθρωση, ενώ το 59% χαρακτηρίζει την διαβόητη «αξιοποίηση» της δημόσιας περιουσίας πολύ ορθά ως αληθινό ξεπούλημα. Το 47% των ερωτηθέντων αναμένει τις πρόωρες εκλογές του πρωθυπουργού στο δρόμο της δήθεν εθνικής συνεννόησης των μνημονιοφόρων δυνάμεων της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Στο δε ζήτημα των εκλογών διαβάσαμε τον Πρετεντέρη από την καθεστωτική φυλλάδα Βήμα να μας λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της κυβέρνησης και του πολιτικού συστήματος, αυτού που «μαλώνει» μπροστά στο λαό και τακιμιάζει μπρος στον Διεθνιστικό Νεοταξισμό, έχουν πιστέψει πως πάμε σε εκλογές. Μας λέει ακόμη ο Πρετεντέρης ότι «αυτές οι εκλογές θα οδηγήσουν σε μια ενίσχυση των ακραίων πολιτικών δυνάμεων και σε μια δημόσια περιφορά της κυβερνητικής εξουσίας»! Φυσικά Πρετεντέρης και Σύστημα φοβούνται την μόνη πολιτική δύναμη που απειλεί το νεοταξικό καθεστώς και στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων, τον Ελληνικό Εθνικισμό.

Διαβάσαμε ακόμη τον βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ κ. Καρτάλη να δηλώνει στον Ελεύθερο Τύπο ότι «η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα» και να φοβάται ότι «πρόωρες εκλογές θα μας αφήσουν εκτός ευρωπαϊκών λύσεων, ενδεχομένως θα εκκινήσουν την αργή πορεία προς την δραχμή». Έθεσε μάλιστα ο πασόκος βουλευτής ως προτεραιότητα τις εντολές των παγκόσμιων τοκογλύφων και εξουσιαστών επιλέγοντας «να προωθήσουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές και να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπειά μας στο εξωτερικό ώστε αν απαιτηθεί διευθέτηση του χρέους μας, αυτό να γίνει με τους καλύτερους όρους»!

Ιδού πως και που πειθαρχούν οι πολιτικοί μας ταγοί. Μόλις ο πρωθυπουργός Παπανδρέου έθεσε το ζήτημα της υποχρεωτικής στήριξης της φοροεπιδρομής, του περαιτέρω πετσοκόμματος των εργατικών δικαίων και αποδοχών και του ξεπουλήματος – αξιοποίησης – αποκρατικοποίησης της δημόσιας περιουσίας και της εθνικής γης στα μισελληνικά γεράκια ή της προσφυγής στις κάλπες, οι διορισμένοι υπάλληλοι της Νέας Τάξης επέλεξαν ομοφώνως και δια βοής να κηρύξουν τον σωτήριο μονόδρομο του εξωτερικού εχθρού. Το δε αντίπαλο δέος τάχα του Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ, ο υπουργός Εθνικής τάχα Άμυνας κ. Βενιζέλος έσπευσε να καταγράψει τα προς πώληση μη χρήσιμα…στρατόπεδα! Ουαί της ηττημένης.

Η αντιπολίτευση με δέος διαπιστώνει τα νέα μέτρα που θα μας φέρει η νέα αυξημένη αναθεώρηση του περσινού ελλείμματος. Σιγά το νέο. Δεν βρίσκουν φυσικά κανένα λόγο να αντιτείνουν για το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε χωματερή όχι μόνο τοξικών ομολόγων και ξένων χρεών αλλά και αλλοδαπής εγκληματικότητας. Δεν τολμά κανείς καθεστωτικός να βγάλει άχνα ότι έχουν μετατρέψει μια ολόκληρη κοινωνία σε όμηρο των κατευθυνόμενων λαθρομεταναστευτικών κυμάτων ακόμη και όταν Γαλλία και Ιταλία επιδιώκουν την προσωρινή αναστολή της συνθήκης Σένγκεν για την ελεύθερη μετακίνηση πολιτών εντός ΕΕ λόγω των νεοταξικώς υποκινούμενων ταραχών στον ισλαμικό κόσμο. Υποκριτική στάση των δύο χωρών που ωστόσο δείχνει την συνειδητοποίηση του κινδύνου.

Όμως στα Γιάννενα ένα νεαρό ζευγαράκι ανυποψίαστων Ελλήνων στην διάρκεια μιας βόλτας δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση 10 λαθρομεταναστών. Το αποτέλεσμα σύμφωνα με τα όσα διαδόθηκαν, αφού οι ειδήσεις αυτές θάβονται με άνωθεν εντολές, ήταν μετά την εκδήλωση σεξουαλικής κακοποίησης να σταλεί η κοπέλα στο νοσοκομείο με ρήξη μήτρας, ακατάσχετη αιμορραγία και ισχυρό νευρικό κλονισμό. Παρόμοιο περιστατικό λέγεται πως συνέβη και σε άλλη κοπέλα στην περιοχή. Και σε μια άλλη περίπτωση στο Ρέθυμνο 37χρονος αλλοδαπός που είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Καστανίδη περί αποσυμφορήσεως των φυλακών συνελήφθη εκ νέου για αποπλάνηση 15χρονου κοριτσιού.

Μα είναι ελληνικό το κράτος αυτού του καθεστώτος; Όταν η ελευθεριότητα καταπνίγει την ελευθερία και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ αναπαράγει όπως λέει ορθά ο Ελληνόψυχος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ τα υποπροϊόντα του αμερικανοσιωνισμού περί κάποιων ανύπαρκτων ευαγγελίων για να μειώσουν την Ορθόδοξη Πίστη μεσούσης της Μεγάλης Εβδομάδος. Όταν ο Βωμός των Δώδεκα Θεών και η πολιτιστική μας κληρονομιά ενταφιάζονται με νεοταξικές διαταγές ελληνόφωνων. Και ακόμη όταν οι έρευνες για τους δολοφόνους των Ελλήνων στην τράπεζα Μαρφίν χρειάζονται χρονοβόρες διαδικασίες για να φτάσουν στους υπόπτους, τρεις Έλληνες και έναν αλλοδαπό, τότε το κράτος του νεοταξικού καθεστώτος αδιαφορεί για τους Έλληνες.

Εμείς όμως θέλουμε ένα εθνικά και κοινωνικά ανεξάρτητο κράτος. Ένα κράτος αληθινά ελληνικό. Μονάχα για Έλληνες. Ερχόμαστε λοιπόν να το επιβάλλουμε μαζί με το λαό μας γιατί είμαστε Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: