ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ – ΟΣΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ

ΑΘΗΝΑ 14-5-2011 .


Το πολιτικό σύστημα της πατρίδος μας φθίνει διαρκώς και ολισθαίνει επικινδύνως θέτοντας σοβαρά εμπόδια στην επιβίωση του Ελληνικού Έθνους. Η φθορά των καθεστωτικών κομμάτων είναι ευτυχής κατάσταση με την προϋπόθεση να οδηγηθούν στην καθαρτήρια πυρά παίρνοντας μαζί τους στην χωματερή της ιστορίας ξένους σκοπούς και ανθελληνικές μεθοδεύσεις. Να χαθεί οριστικά από προσώπου γης κάθε ίχνος ανθελληνικού προσχώματος που αδυνατίζει και μικραίνει την Ελληνική Φυλή. Αυτό είναι το αληθινό συμφέρον του Ελληνισμού μας.

Το καλό είναι ότι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση των καταστροφέων των εθνών βιάζεται πλέον να εγκαταστήσει άμεσα την μιαρή της εξουσία. Αυτό σημαίνει ότι η επιθυμία των νεοταξικών αφεντικών του καθεστώτος μπορεί να επιβληθεί μονάχα σε μια περίπτωση. Αν τα κομματικά τους υποχείρια πετάξουν τις φιλολαϊκές τους μάσκες που φορούσαν τόσα χρόνια και ανταποκριθούν στο δανεικό πολιτικό τους πρόγραμμα για την διάλυση του εθνικού κράτους.

Αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται στις μέρες μας. Με την Αριστερά να προδίδει τον Έλληνα Εργάτη προκειμένου να πάρει τη θέση του ο λατρεμένος της λαθρομετανάστης. Με την συνδικαλιστική ηγεσία να υποχρεούται να ακολουθήσει την σοσιαλιστική παράταξη του μνημονίου προτιμώντας την κομματική καρέκλα και την βουλευτική έδρα από την Εθνική Εργατική Τάξη, κονιορτοποιώντας την εθνική οικονομία και σκορπίζοντας πόρους δίχως να παράγει. Η δε Δεξιά είναι παραδομένη στις νεοφιλελεύθερες επιταγές του πολυεθνικού κεφαλαίου αντάμα με τους προαναφερθέντες συνέταιρούς της που ακολουθούν τα ίδια ακριβώς βήματα. Προσδεμένοι όλοι τους στο άρμα του διεθνούς σιωνισμού.

Επομένως λοιπόν η ουσιαστική απώλεια της εθνικής μας σφριγηλότητας προέρχεται από την οικειοθελή παραίτηση του καθεστωτικού κράτους από την αντικειμενική του υποχρέωση και την αποστολή του. Υποχρέωση να υπηρετεί τη λαϊκή ευημερία και τη φυλετική συνοχή. Και αποστολή του είναι να καλλιεργεί την πατριωτική συνείδηση και την εθνική ισχύ.

Η Ελλάς ήταν και είναι πάντα το φόβητρο της νεοταξικής συμμορίας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι η μόνη ορθή επιλογή της είναι να αναπτυχθεί και να μεγαλώσει. Να αναλάβει και πάλι τον εξανθρωπισμό της οικουμένης. Επομένως πρέπει να σηκωθούμε από τη σημερινή καθεστωτική σαπίλα που μας περιτριγυρίζει. Αυτό είναι εθνικό έργο και ιερό καθήκον που αντιστοιχεί στους ζωντανούς οργανισμούς και τους γνήσιους πρόμαχους της Ελληνικής Φυλής. Σε ελληνικές υπάρξεις αδούλωτες και απροσκύνητες. Όσοι ζωντανοί λοιπόν να αναλάβουν τις πολιτικές τύχες της Ελλάδος. Αλλά ζωντανοί και χρήσιμοι για το Ελληνικό Έθνος είναι όσοι γνωρίζουν να πολεμούν για κάστρα άπαρτα και ψυχές ελληνικές. Και αυτοί που επιθυμούν μα και αξίζουν στερεή ειρήνη είναι όσοι γνωρίζουν να ετοιμάζονται για πόλεμο φοβερό. Πόλεμο για λευτεριά και αξίες ενάντια σε υλισμό και βαρβαρισμό.

Ηρεμία συνεπώς έχουν μόνο οι δυνατοί. Και δυνατοί είναι μόνο όσοι είναι προορισμένοι να προμαχούν υπέρ της ανωτερότητας της φυλής τους. Όσοι δηλαδή ανήκουν στην εθνική κοινότητα στο πνεύμα και το αίμα και νοιώθουν τον ελληνισμό να τρέχει συνεχώς μες στις φλέβες τους. Αυτοί μόνο είναι άξιοι να επικαλούνται την Ελλάδα. Όσοι διδάσκουν τα παιδιά τους να αγαπούν την πατρίδα τους και να τη βαστούν τρανή και αμόλυντη. Αυτοί που προπορεύονται στο στάδιο της γνώσης και το πεδίο της Τιμής. Άξιοι για πολιτισμό και για πόλεμο μαζί να καθοδηγούν άξιους Έλληνες και να ποδηγετούν τον θαυμασμό των άλλων λαών κάτω από την άξια ηγεσία τους. Οι αδύναμοι δεν έχουν άλλη μοίρα πλην από αυτή του σκλάβου.

Ο δικός μας δυνατός ελληνικός λαός πρέπει οπωσδήποτε να φροντίσει το ζήτημα της ηγεσίας του. Διότι οι ηγέτες του μαρτυρούν την κατάσταση που βρίσκεται ο λαός και εκφράζουν την έξωθεν μαρτυρία του Έθνους. Όταν οι ηγέτες έχουν βαλθεί να οδηγήσουν τη Φυλή από όλους τους δρόμους στην καταστροφή της, τότε ο λαός δικαιούται και κυρίως υποχρεούται να ανατρέψει τους κακούς ηγέτες με κάθε τρόπο. Οι αληθινά λεύτεροι και δυνατοί Έλληνες οφείλουν κάθε ώρα και στιγμή να αναζητούν και να αναδεικνύουν ως ηγέτες τους Άριστους Πολίτες της Φυλής στο ήθος, την αξία και τη φιλοπατρία. Όταν δε οι ηγέτες είναι σώματα ξένα προς τη φυλή που διοικούν, όταν έχουν λάθρα παρεισφρήσει για ολέθριους σκοπούς, τότε η ποινή τους πρέπει να είναι εξοντωτική και ανηλεής. Όλεθρος στους ολετήρες χάριν της Ελληνικής Φυλής.

Το Ελληνικό Έθνος δεν είναι καμωμένο για να κάνει μικροπολιτική. Αποστολή του είναι να πορεύεται σαν μια ενιαία σιδερόφρακτη Φάλαγγα Ελλήνων. Να ζει, να αναπτύσσεται, να γεννά νέους πολιτισμούς και να κατακτά ισόβια την θέση του αρχηγέτη της οικουμένης http://www.youtube.com/watch?v=5WTb4eL-Ems&feature=channel_video_title. Με Έλληνες ζωντανούς και δυνατούς, αληθινούς Εθνικοκοινωνιστές. Αποφασισμένους να δικαιώνουν το άδικα χυμένο ελληνικό αίμα και να βαδίζουν μπροστά. Δίχως ανθέλληνες νταβατζήδες και βάρβαρους λαθροφονιάδες. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ. ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/







Δεν υπάρχουν σχόλια: