ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ – Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 19-5-2011 .


Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες που έχουν σφετεριστεί την εξουσία του Ελληνικού Έθνους με την ανοχή και την επιδοκιμασία του λαού μας έχουν βάλει στόχο της ανθελληνικής τους δραστηριότητας να ξεχαστούν οι θυσίες και να διαγραφεί η ιστορική μνήμη. Επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν το μεγαλύτερο σφάλμα του λαού μας που είναι η ανοχή στο πρόσωπό τους και να σβήσουν τα ίχνη της βαρβαρότητας των εχθρών μας και την οσμή του ελληνικού αίματος προκειμένου να προσδεθεί η πατρίδα μας στο άρμα του νέου οθωμανισμού και να αναζητήσει λύσεις ολέθρου στην εξίσου θανατερή αγκάλη του σιωνισμού. Το επαίσχυντο ελληνόφωνο καθεστώς πράττει τον αφελληνισμό του κράτους ουσιαστικά με τον πιο άτιμο τρόπο, την αλλοίωση της ιστορίας και την καλλιέργεια ενοχικού συνδρόμου στο λαό μας.

Στις 19 Μαΐου εκάστου έτους το ελληνικό έθνος τιμάει την γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού. Το ίδιο υποτίθεται πως κάνει το κράτος με την αναγνώριση του επίσημου χαρακτήρα της αποδόσεως τιμών για τους σφαγιασθέντες αδελφούς μας από το τούρκικο μαχαίρι, αλλά και μέσα από τις εκδηλώσεις και τις αναφορές στον Πόντο μας. Υποτίθεται όμως και τίποτα παραπάνω, διότι στην πραγματικότητα δεν ισχύει αυτό. Διότι το να τιμάς μια θυσία του λαού σου σημαίνει ότι πέρα από όμορφα λόγια και τραγούδια καταθέτεις την ψυχή και την ύπαρξή σου μέσα από τον Ιερό Όρκο ότι το Αίμα των Μαρτυρικών Ελλήνων του Πόντου μας θα βρει δικαίωση και ο Πόντος θα τύχει λυτρωμού με την απελευθέρωση και την απόδοση στην Μητέρα Ελλάδα. Αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει να επανέλθει στην πολιτική ζωή της Ελλάδος η Μεγάλη Ιδέα που οι γραικύλοι πολιτικάντηδες κατήργησαν για να μικρύνουν και να καταργήσουν στις μέρες μας την Ελλάδα.

Αλλά η καλλιέργεια εθνικής συνείδησης γίνεται μέσα από την εθνική εκπαίδευση, τις εθνικές εκδηλώσεις και φυσικά τον εθνικό στρατό μας. Στην εκπαίδευση όμως το ανθελληνικό καθεστώς μαθαίνει τα παιδιά μας τις αντιρατσιστικές ηλιθιότητες, τους «συνωστισμούς» της Σμύρνης και τα δήθεν εγκλήματα του ελληνικού στρατού που πάσχιζε να λευτερώσει την Ιωνία και τον Πόντο έχοντας στις πλάτες παρόμοιους προδότες πολιτικούς, διχαστές του λαού σαν τον Βενιζέλο που ζητούσε μετά τον πόλεμο να λάβει νόμπελ ειρήνης ο αρχισφαγέας τουρκοσιωνιστής Κεμάλ και σαν τους κομμουνιστές που ζητούσαν από τους Έλληνες στρατιώτες να λιποτακτήσουν από τον αστικοτσιφλικάδικο τάχα πόλεμο. Αλλά τις προδοσίες αυτές δεν τις διδάσκουν.

Και στην Κομοτηνή δεν τιμούν την ποντιακή γενοκτονία οι δημοτικές αρχές με το πρόσχημα και την ατιμωτική δικαιολογία ότι δεν θέλουν να προκαλέσουν τους Τούρκους οξύνοντας τα πάθη. Και ακόμα οι δημοτικοί προύχοντες του καθεστώτος στην Κομοτηνή μας λένε πως θέλουν να υπηρετήσουν την προσέγγιση των λαών! Θέλουν δηλαδή να μην προκαλέσουν τους δολοφόνους και καταπατητές ελληνικών ψυχών και εδαφών ευθυγραμμιζόμενοι με το επίορκο καθεστώς που δίνει γη και ύδωρ. Ονομάζουν την παράδοση δικαιωμάτων και το άνοιγμα στις τουρκικές διεκδικήσεις προσέγγιση των λαών. Κι αυτά όταν ένας τουρκικός σύλλογος καταφτάνει οδικώς προς το εν Θεσσαλονίκη ψευτοσπίτι του Μουσταφά Κεφάλ με εγκαθέτους του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής που τιμούν τον δολοφόνο στη Θράκη Μας.

Όμως οι Έλληνες Πατριώτες, η σιωπηλή και καταπιεσμένη πλειονότητα του ελληνικού λαού τιμάει τους ηρωικούς πεσόντες αδελφούς μας που δεν έδωσαν τη ζωή τους για καμία ελληνοτουρκική «φιλία» και καμία συγκυριαρχία. Δεν περίμεναν μάλιστα το ψοφοδεές κράτος της εποχής για να αντισταθούν αλλά μετέτρεψαν τα βουνά του Πόντου σε αετοράχες αδούλωτων Ελλήνων που πιάσανε με πάθος τα άρματα της ελληνικής αντρειοσύνης για την υπεράσπιση του τραντέλληνα λαού τους. Δεν ρώτησαν ποιον σύμμαχο έχουν στο πλευρό τους και τι κοστίζει η λευτεριά. Όρμησαν στη φωτιά και δεν αρνήθηκαν τη ράτσα τους όπως κάνουν και εξακολουθούν να κάνουν σήμερα οι ενταύθα πολιτικάντηδες. Γιατί η διαγραφή της Μεγάλης Ιδέας είναι η καταδίκη της ελληνοσύνης των Ποντίων και κάθε αδούλωτου Έλληνα.

Η εγκατάλειψη των Ποντίων αδελφών μας υπήρξε το σημάδι εγκατάλειψης και συρρίκνωσης του Ελληνισμού που έμελλε να ακολουθήσει. Η νόθευση της φυλής μας και της συνείδησής μας επιδιώκει τη νέκρωση των Ελλήνων, ηθική και βιολογική. Το ζωντάνεμα της Μεγάλης Ιδέας είναι η καλύτερη προσφορά Τιμής προς τους Ποντίους αδελφούς μας που πέσανε στον ιερό βωμό της αιώνια ελληνικής γης τους και προς τα παιδιά τους. Τιμώ τον Πόντο σημαίνει είμαι Έλληνας ζωντανός, θυμάμαι και προετοιμάζω το έδαφος της μεγάλης επιστροφής με τον Ελληνικό Εθνικοκοινωνισμό μπροστάρη σιμά στους ποντίους αδελφούς μου και την γη να τρέμει. Καλύτερη Τιμή λοιπόν είναι η Ανάσταση του Πόντου που θα φέρει ο πάντα έτοιμος Εθνικός Στρατός μας https://www.youtube.com/watch?v=5Q-1M2x08Ow&feature=player_embedded.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: