ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 5-5-2011 .


Δεν υπάρχει πιο αισχρό πράγμα για ένα πολιτικό καθεστώς από το να συναλλάσσεται κρυφά με εγνωσμένους εχθρούς της Πατρίδος την ώρα που καμώνεται σαν θεατρίνος πρώτου ρόλου ότι σχίζεται για την σωτηρία του κράτους και του λαού. Κανείς βεβαίως δεν ανέμενε να πληροφορηθεί το αρρωστημένο περιβάλλον με τις μίζες και τη συντήρηση ενός ολόκληρου κομματικού μηχανισμού ή την δημιουργία τεράστιας ακίνητης περιουσίας, τραπεζικών λογαριασμών και πολυτελών ταξιδιών μέσα από την λεγόμενη υπερχρέωση του δημοσίου ταμείου και τον αποκλεισμό από τις λεγόμενες αγορές. Μέσα δηλαδή από τον αποκλεισμό της χώρας από τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς που γεμίζουν καθεστωτικά θησαυροφυλάκια και προπαγανδιστικούς μηχανισμούς. Ένα σκηνικό που ποτέ δεν κρύφτηκε και τώρα φανερώθηκε για να εκβιαστεί η χώρα στα νεοταξικά θελήματα.

Όταν όμως λέμε νεοταξικά θελήματα, εννοούμε την πλήρη εκχώρηση πολιτικών εξουσιών, οικονομικών πόρων, γεωπολιτικών περασμάτων και εθνικής κυριαρχίας. Και στο σημείο αυτό λάβαμε σαφή πειστήρια για την χοντροκομμένη πολιτική απάτη που στήθηκε σε βάρος μας. Διότι ούτε ξαφνικά μαθεύτηκε ο τεράστιος όγκος του γεωφυσικού μας πλούτου που όλως «περιέργως» αφέθηκε να αποκαλυφτεί μπροστά στα μάτια του καθημαγμένου ελληνικού λαού αφού πρώτα φορτώθηκε ανέχεια και χρέη στην πλάτη του ούτε τα διαπιστωμένα φαγοπότια των ξελιγωμένων εκφραστών και πραιτοριανών του Συστήματος μαζεμένα θα αρκούσαν προκειμένου η Ελλάδα να λάβει ένα τόσο μεγάλο και επαχθές στους όρους δάνειο. Ένα δάνειο που διαπιστωμένα πλέον ακόμη και δια ακαδημαϊκών χειλών μας στερεί εθνική κυριαρχία ως τμήμα των εμπράγματων ανταλλάξιμων αξιών και δεν μας επιτρέπει να συλλέξουμε τον πλούτο μας.

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με μια καραμπινάτη εσχάτη προδοσία σε βάρος του Ελληνικού Έθνους και των παιδιών μας. Το ποσό των 110 δις ευρώ, το μεγαλύτερο δανειοδοτούμενο ποσό μακράν πάσης άλλης ευρωπαϊκής χώρας και το κρυφτούλι γύρω από την επερχόμενη αναδιάρθρωση του χρέους μας όταν συστηματικά ξηλώνεται η παραγωγή της χώρας και αφαιμάσσετε ο λαός μας με την συρρίκνωση του εισοδήματος και την ανεργία αποκαλύπτουν το σκηνικό της καλοστημένης παγίδας.

Αποκαλύπτεται ότι η αναδιάρθρωση και η έλευση ενός νέου μνημονίου είναι όχι απλά αναμενόμενα γεγονότα αλλά σκόπιμες επιδιώξεις. Όταν οι γραικύλοι εξουσιαστές μας και το καθεστώς ολάκερο όχι απλά έχει προ πολλού αποδιώξει σημαντικότερες και πλέον συμφέρουσες οικονομικές ενισχύσεις σαν την εγγενή αξιοποίηση του πλουτοπαραγωγικού μας ορίζοντα ή την Ρωσία και έχει αναγάγει τους δολίως δανειζόμενους την Πατρίδα μας με τοξικά ομόλογα και βρώμικο χρήμα σε «σωτήρες» παράλληλα, κατακτητές και ελευθερωτές μαζί, τότε η εισβολή ξένων χρεών βρωμάει από χιλιόμετρα.

Πρέπει να θυμηθούμε ότι το πρώτο ξένο πρόσωπο που συνάντησε ο Πρωθυπουργός Παπανδρέου μόλις ανήλθε στην εξουσία ήταν ο διευθυντής της διπρόσωπης Goldman Sachs. Να θυμηθούμε ότι ενώ ο πρωθυπουργός επέμενε τάχα ότι δεν έχουμε ανάγκη το ΔΝΤ, παρασκηνιακά είχαν ήδη ξεκινήσει οι σχετικές συζητήσεις. Αυτό που διαρρέεται ότι συμβαίνει τώρα με την περίφημη αναδιάρθρωση.

Και να φέρουμε στη συνέχεια στο νου μας κάποιες ενδεικτικές λεπτομέρειες που παρέθεσε στον Κ. Χαρδαβέλλα ο γνωστός οικονομικός αναλυτής του BBC και του Αλ Τζαζίρα Μαξ Κάιζερ σχετικά με την μετατόπιση του κύριου και μη ελληνικού χρέους επάνω στο πραγματικό εγχώριο χρέος. Μας μίλησε ο κ. Κάιζερ για την πρόσληψη της Goldman Sachs το 2002 από την κυβέρνηση Σημίτη ως χρηματοοικονομικού συμβούλου για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους, αλλά και για τη μετατροπή της Ελλάδος σε χωματερή τοξικών οικονομικών κινδύνων από τους σιωνιστές τραπεζίτες της Wall Street. Μας είπε ακόμη ότι οι «σωτήρες» μας θέλουν την Ελλάδα οικονομικά νεκρή.

Ο Μαξ Κάιζερ μας είπε ότι η μόνη λύση είναι η σύλληψη των τραπεζιτών δραστών της οικονομικής τρομοκρατίας και η άρνηση του ελληνικού λαού να πληρώσει το υποτιθέμενο χρέος. Και ακόμη πως η αποδοχή «βοήθειας» των διαβόητων μηχανισμών στήριξης είναι σαν να ζητάει η βιασθείσα Ελλάδα τη συγχώρεση του βιαστή της. Μας μίλησε ακόμη και για μεθόδους οικονομικών κουρεμάτων αναφερόμενος στον δανεισμό των κυβερνήσεων με υψηλό επιτόκιο για τη συσσώρευση των χρεών στην πλάτη του κράτους – θύμα. Αλλά και τα μετέπειτα χαμηλά επιτόκια για να συνεχίσουν οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι τους δανεισμούς προκειμένου η διεθνής ολιγαρχία της παγκοσμιοποίησης να δεσμεύσει τις εθνικές οικονομίες http://www.youtube.com/watch?v=CM2Z5U5jM4g&feature=player_embedded.

Το 1936 ο Εθνικοκοινωνιστής Εθνικός Κυβερνήτης Ι. Μεταξάς είχε αρνηθεί την αποπληρωμή ενός άλλου επαχθούς χρέους. Όμως τα όχι θέλουν Μεταξάδες. Θέλουν διαχειριστές μιας αληθινής Εθνικής Οικονομίας τους Έλληνες Εθνικοκοινωνιστές για την εθνικοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών και την θωράκιση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: