ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ

ΑΘΗΝΑ 20-5-2011 .


Η Ελλάς δέχεται έναν σφοδρό πόλεμο από ανθρώπους ιδιόρρυθμους, συμπλεγματικούς και ανήθικους. Ένα πόλεμο που διεξάγεται με πολλούς και βρώμικους τρόπους. Με όλους τους διαθέσιμους τρόπους που διαθέτει μια συμμορία. Γιατί αυτοί είναι απέναντί μας. Μια συμμορία που έχει εκπροσώπους σε όλους τους συναλλακτικούς φορείς που έχουμε απέναντί μας, ενώ κάποιοι συμμορίτες έχουν διεισδύσει εντός συνόρων. Μπήκαν στην πόλη λοιπόν οι οχτροί και φόρεσαν οι λύκοι ενδυμασία προβάτου. Οι ανήθικοι γίνανε δάσκαλοι ηθικής και οι προύχοντες της Πολιτείας γίνανε κυνηγοί Ελλήνων και υποπόδια ανθελλήνων.

Οι δύστυχοι τάχα λαθρομετανάστες αναλάβανε υπηρεσία σπέρνοντας κάθε είδους εγκληματικότητα και ζητώντας παράλληλα το λόγο για τον οποίο αμυνόμαστε εμείς οι «θρασείς» Έλληνες ιθαγενείς. Μας ζητάνε το λόγο μέσα στην ελληνική τάχα βουλή. Μας επιτιμούν οι εκπρόσωποί τους γιατί μας έχουν τάχα κτίσει Ελλάδα και μας ειρωνεύονται που δεν αξιώθηκαν οι γραικύλοι να τους μετρήσουν αντί να τους διώξουν κλοτσηδόν http://www.youtube.com/watch?v=jDGZYq2huUA&feature=player_embedded. Αυτά συμβαίνουν στην «ελληνική» Βουλή κι όχι Βουλή των Ελλήνων, αφού το βουλευτήριο και σιωπητήριο ανομιών και προδοσιών βρίσκεται απλώς ως εκτελεστικό όργανο των εχθρών μας σε ελληνικό έδαφος και δεν εκφράζει σε καμιά περίπτωση την βούληση των Ελλήνων.

Κυβέρνηση και καθεστώς αποδεικνύουν την ασχετοσύνη τους απέναντι στο έθνος που τους φέρανε να διοικούν. Αντιμετωπίζουν τους Έλληνες ως κοπάδι αμνών προς σφαγή. Δρουν ως δούρειος ίππος και κατοχική αρχή μαζί, απαγορεύοντας την διαμαρτυρία στο λαό μας όταν εκείνος αντιδρά στην οικονομική αφαίμαξη και τη δολοφονία που εκπορεύονται από τους παγκόσμιους τοκογλύφους και τα λαθρομεταναστευτικά βαποράκια παράλληλα. Τώρα βέβαια εξηγούνται οι βιασύνες του καθεστώτος να μας οδηγήσουν στην Σκύλλα των χρηματοδοτικών μηχανισμών στήριξης και την Χάρυβδη των λαθρονόμων και των αντιρατσιστικών νομοσχεδίων.

Οι αντιεξουσιαστές έρχονται να συμπληρώσουν το δολοφονικό έργο του ξένου στρατού κατοχής. Γόνοι άλλωστε πολιτικών και θεσμικών προσώπων κάποιοι εξ αυτών, κάποιοι άλλοι «άγνωστης» εθνικής καταγωγής και οι υπόλοιποι ρευστής εθνικής συνείδησης, οι χρήσιμοι ηλίθιοι και οι εγκληματίες μαζί, σπέρνουν θάνατο και φόβο. Πουλάνε πλάτες προστασίας και κρατούν το ρόλο του νταβατζή υπέρ των λαθρεποίκων.

Και ποιοι άλλοι συνωστίζονται γύρω από την Πατρίδα μας ζητώντας αίμα και δάκρυ ελληνικό; Μα φυσικά τα σιωνιστικά γεράκια συμμάχων τάχα και αληθινών τοκογλύφων, που βιάζουν καθημερινά τους λαούς. Αυτοί που συνεχίζουν με τις ευλογίες των ΗΠΑ να μας ζητούν την νομή γης στους γειτονικούς κρατικούς τους δορυφόρους και την πώληση της δημόσιας περιουσίας. Αυτοί που ανακαλύπτουν μειονότητες στα εδάφη του συστημικού αυτοδιοικητικού «Καλλικράτη» και μας ζητούν να «ελληνοποιήσουμε» τους ξένους και να απελάσουμε τους Έλληνες. Αυτούς που δεν βρίσκουν εμπόδιο στο συμβάν Ντομινίκ Στράους Κοέν και καμαριέρας. Θέλουν να μας φέρουν εμάς στο ρόλο της καμαριέρας όταν εμείς επιβάλλεται να ισοπεδώσουμε ολοσχερώς την δική τους καμαρίλα.

Έχουμε ακόμη απέναντί μας τους ενημερωτές της επικαιρότητας που λειτουργούν ως φορείς εχθρικής προπαγάνδας προβάλλοντας την αναγκαιότητα της κόπρου του Αυγεία που μας περιτριγυρίζει και υποβαθμίζοντας τα δίκαια του λαού μας που ισοπεδώνονται. Έχουμε τους εργατοπατέρες που βαράνε προσοχές στο κομματικό πρόσταγμα, διαλύουν μαζί με την εξουσία κράτους και παρακράτους το εργατικό και κοινωνικό πλαίσιο που βρήκαν από το παλαιό εθνικό και λαϊκό κράτος που τώρα πολεμούν και εξαντλούν την ψεύτικη φροντίδα τους σε κάποια προκατασκευασμένη απεργία για να γυρίσουν ξανά στις πολυδάπανες τρύπες τους. Οι βόλτες των τουρκικών τσοπανόσκυλων και οι ραγδαία αυξανόμενες διεκδικήσεις τους συμπληρώνουν το κακό.

Αυτός που νοιάζεται για την Πατρίδα του δεν συναλλάσσεται με την γλώσσα της φρόνιμης λογικής αλλά με τη γλώσσα του παράτολμου φρονήματος. Αυτός που αγαπά το Έθνος του δεν σκύβει το κεφάλι του στον συγκυριακό ισχυρό αλλά τον κοιτάζει στα μάτια εμπνέοντας τον φόβο στον εχθρό και καθιστά την παρουσία του Έθνους του ισχυρή. Αυτός που αγαπάει το λαό του στέκεται στο πλευρό του και αγωνίζεται για τη δικαίωσή του με κοινωνική αλληλεγγύη και φυλετική προσήλωση αδούλωτη. Αυτός είναι σίγουρα Έλληνας Εθνικοκοινωνιστής. Μπαίνει στη μάχη και διώχνει τους εχθρούς που τόλμησαν να μπουν στην πόλη http://www.youtube.com/watch?v=t7VZWA4ucd0&feature=related.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: