ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 25-5-2011 .


Το πολιτικό σύστημα της ούτω καλούμενης δημοκρατίας πράττει με συνέπεια ανθελληνικά έργα και εκτρέφει τους μακελάρηδες του ελληνικού λαού επαληθεύοντας τον αληθινό του χαρακτήρα, αυτόν της ξενοκρατίας. Παλιό το κουσούρι του και αμαρτωλό. Από τον καιρό της αλώσεως της Πόλεως δεν έχουμε πάψει στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα της όποιας κολοβής ελευθερίας, εξαιρούμενων των εθνικιστικών μας διοικήσεων, να μοιρολογάμε ψυχές, να εμπιστευόμαστε λάθος ανθρώπους και να επιδεικνύουμε μαζοχισμό και ευκολοπιστία. Πολλάκις και φιλοτομαρισμό. Και όσοι αντιστέκονται είναι απλώς φασίστες, γραφικοί και τρελοί.

Από τα πολλά μυξοκλάματα, τα σάλια και τις γκρίνιες με χρονοδιακόπτη φτάσαμε να κάνουμε το κράτος χρηματιστήριο ανθρωπίνων αξιών, παρέχοντας αφελή ανοχή στους δανεικούς πολιτικάντηδες και τις θεσμοθετημένες ανομίες τους. Η αξιοπρέπεια και η αξιοσύνη αφέθηκαν σε κομματικούς διαδρόμους που οδηγούσαν σε δουλειές, αξιώματα και πράσινα άλογα προκειμένου να εδραιώσουν την πολιτική τους παρουσία που τόσο «κόπιασαν» να επιτύχουν ξένοι καθοδηγητές και ντόπιοι νταβατζήδες! Ανεχτήκαμε να προσφέρουν αποκαταστάσεις τάχα λαϊκές άνθρωποι που δεν ένοιωσαν ποτέ τον ιδρώτα να βρέχει το πρόσωπό τους. Που δεν ξέρουμε πούθε κρατάει η σκούφια και η καταγωγή τους.

Και ήρθε ο καιρός να γίνουν οι χρηματαγορές και τα χρηματιστήρια οι μηχανισμοί ελέγχου των ανθρωπίνων συνειδήσεων και τα δάνεια να ξεπληρωθούν με την αρπαγή εθνικής γης, γειτονιάς και ζωής ελληνικής. Να ποινικοποιηθεί ουσιαστικά ο πατριωτισμός και να τεθεί το Έθνος και τύποις υπό διωγμόν. Να δοθεί άσυλο, υπηκοότητα και ψήφος στην αλλοδαπή εγκληματικότητα που κλέβει περιουσίες, δουλειές, εργασίες και ζωές Ελλήνων την ίδια ώρα που δεσμεύει προνόμια και δημόσιο χρήμα. Να διαλυθεί η ελληνική παραγωγικότητα από την υπεροχή των διαφόρων πολυεθνικών. Για να σκορπιστούν τα γεωφυσικά μας προσόντα σε αλλότρια συμφέροντα και να καταχρεωθούν τα ελληνικά νοικοκυριά για να σκύβουν το κεφάλι δίχως δουλειά και δίχως ψυχή.

Μιλάμε για πολιτικάντηδες που μετέτρεψαν τους Έλληνες σε καταναλωτές προσπαθώντας να απομυθοποιήσουν Έθνος, Φυλή και Λαό. Επιθυμούν την Πατρίδα έναν πολυεθνικό αχταρμά στη θέση της Ελληνικού Έθνους, την Ελληνική Φυλή παγκόσμιο και πανσπερμικό αποχωρητήριο και φορτώνουνε το λαό μας με ανύπαρκτες ενοχές για το κατάντημα που οι εξουσιαστές επέφεραν στην Πολιτεία. Και την ίδια στιγμή οι πολιτικοί απατεώνες της πατρίδος μας επέτρεψαν την εκπόρνευση της ελληνικής κοινωνίας με την προβολή σαθρών και ανήθικων προτύπων, τη επίθεση δια της γελοιοποιήσεως στο απόθεμα του ηρωισμού και των ηρωικών μορφών ελληνικότητος στην εκπαίδευση, την αμφισβήτηση της ελληνικής Παραδόσεως και Πίστης στο Θεό και την ελληνική οικογένεια.

Έτσι απλά παρέδωσαν στη συνέχεια την Ελλάδα στα νύχια της σύγχρονης ξενοκρατίας. Στην αρχή με το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας στις πολυεθνικές στον καιρό που προηγήθηκε του μνημονίου. Φτάσαμε να δώσουμε μεταφορές και επικοινωνίες σε χέρια γερμανικά, λιμάνια σε χέρια κινέζικα, Ρίο και Αττική Οδό σε χέρια γαλλικά. Συν τω χρόνω οι καθεστωτικοί ολετήρες φέρανε τους στρατευμένους λαθρομετανάστες της νέας τάξης σιωνιστικών πραγμάτων να διαλύσουν, να σκορπίσουν, να δολοφονήσουν, να τρομοκρατήσουν, να νοθεύσουν τον ελληνισμό μας. Φορτώσανε τα πάντα στον συνήθη ύποπτο «κυρίαρχο» ελληνικό λαό. Από το δήθεν κακό ρατσισμό και την ασπλαχνία για την «δυστυχία» των δολοφόνων «αναξιοπαθούντων» λαθρεποίκων και από τους δήθεν καλοζωισμένους Έλληνες μέχρι το συμπόσιο που αυτοί στήνανε με ημέτερους στο δημόσιο.

Και το αποτέλεσμα ήταν η αρπαγή του δημοσίου πλούτου από πολιτικάντηδες, τράπεζες, πλουτοκράτες, θεσμικούς υπηρέτες και διεθνή αφεντικά που μας φέρανε λαθρονομοσχέδια, αυτοδιοικητικά σχήματα διαλυτικά, μνημόνια, αντιρατσιστικούς νόμους, κάρτες του ανελεύθερου (κοσμο)πολίτη και άλλα τινά για να επιτύχουν την εθνική μας ερήμωση. Γιατί εμπιστευτήκαμε τους μούτσους της μισελληνικής παγκόσμιας διακυβέρνησης για τιμονιέρηδες του ηγεμονικού ελληνικού έθνους. Για να έρθουν οι κάθε είδους εφιάλτες και βάρβαροι να ξεχαρμανιάσουν με την πληρωμή των σπασμένων από τους Έλληνες. Για να μας κατηγορήσουν ανθέλληνες του κερατά επειδή αμυνόμαστε για τη ζωή μας όταν το κάθε μισελληνικό σκουπίδι μας επιτίθεται στην ίδια μας τη χώρα γιατί είμαστε Έλληνες και αγαπάμε τη σημαία μας. Και να έρχονται να μας βαράνε, να μας καίνε τη ζωή και τη σημαία και να την αντικαθιστούν με πανιά αναρχισμού και βαρβαρισμού.

Βάζουμε λοιπόν τέρμα στους εμποράκους του πολιτικαντισμού που γυρεύουν να μας τα πάρουν όλα http://www.youtube.com/watch?v=-k5rYil3Suo . Γυρνάμε σελίδα και γινόμαστε κραταιό έθνος παίρνοντας πίσω τη ζωή και την Πατρίδα μας. Επιστρέφουμε δυνατότεροι με τις δυνάμεις του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού που προασπίζουν τους Έλληνες και χτίζουν Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnikistikosagwn.blogspot.com/











Δεν υπάρχουν σχόλια: