ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΛΕΥΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣΑΘΗΝΑ 28-10-2012.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ; ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ, ΟΙ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΑ; ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΡΕΥΘΕΝΤΕΣ ΔΙΔΑΞΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΕΘΝΗ! ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΙΕΡΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΜΠΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ, Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ 18ου Ή ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΑ, ΑΠΑΝΤΩ ΠΩΣ Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΜΑΙΜΟ, ΟΜΟΦΥΛΟ, ΟΜΟΘΡΗΣΚΟ, ΟΜΟΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΜΟΓΛΩΣΣΟ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ, ΛΕΥΚΟΣ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΣΤΗΣ.

ΔΕΝ ΜΙΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ. ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΒΑ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: